- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.633
- 548
- 40
- Konu Sahibi edebiyatasigi
![]()
![]()
Okuyunca oluşan yüz ifaden geldi gözümün önüne. Tanımasam da.
haha hissettik birbirimizi, evet aynen öyle oldum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
Okuyunca oluşan yüz ifaden geldi gözümün önüne. Tanımasam da.
Bunlar hep dış güçlerin uydurması mendelyev de sonuçta papazdı bezelyelerde deney yaptı işte ne beklersin papaz adamın çıkarttığı bilgiden gen men yok imana getirdiniz beni teşekkürler yoksa bilimle uğraşarak çok kötü şeyler dicektim![]()
Bence banlanacak kadar kötü şeyler yapmadıkbanlanmaktan mune'ye sığınırımkonu kötü yerlere gidiyor gibi skdfldgş
En yakın akrabadan en büyük huzur aktarımı alınır diye okumuştum son yayınlanan bilimsel makalede.Çok mantıklıymış. Ama hangi akrabayla huzur bulacağımızı nereden bileceğiz ki? Karışık çerez gibi hepsinden azar azar da alınmaz![]()
bugün de birini doru yola getirdim ah anaaaamm çogh zekiyim ne kadar da zekiyim ben yawBunlar hep dış güçlerin uydurması mendelyev de sonuçta papazdı bezelyelerde deney yaptı işte ne beklersin papaz adamın çıkarttığı bilgiden gen men yok imana getirdiniz beni teşekkürler yoksa bilimle uğraşarak çok kötü şeyler dicektim![]()
hani duygular, hani kader kurbanlığı? yani seçimlerimizle olsaydı mahpushanede niye kader kurbanları dolu? açıklayın hadddiiii. bakın bilim dediğiniz, gen dediğiniz son yılların uydurması, ama kader mahkumluğu kadim bi bilgi. töre namus intiqam (bu kısmı murat soner sesiyle okuyunuz please) üçgeninde gen mi var ? hayır kader var kader!
Bence banlanacak kadar kötü şeyler yapmadık![]()
dehşete düştümmm ne yaptın??ya ben o adamın ruhuna her yaz 5 kilo bezelye ayıklıyorum, saygımı sunuyorum.
boşuna mı yordum kendimi yani![]()
çok teşekkür ederim bütün kitaplarımı yakıyorumbugün de birini doru yola getirdim ah anaaaamm çogh zekiyim ne kadar da zekiyim ben yaw![]()
ya ben o adamın ruhuna her yaz 5 kilo bezelye ayıklıyorum, saygımı sunuyorum.
boşuna mı yordum kendimi yani![]()
Siz bilirsiniz ama yemekte geç kalırsanız ceza ödersiniz.Kimse bana bundan bahsetmedi. Teşekkür ederim bir araştırayım.
Ama yeni aldım ben adamı, daha taksitleri bitmedi. Bitince yesem olmaz mı?
Biraz daha bezelye sohbeti yaparsanızdehşete düştümmm ne yaptın??
bezelyelerden bari rus salatası yapsaydın severim güzel olur![]()
ben susuyorum arkadaşlar banlanmak istemem..Biraz daha bezelye sohbeti yaparsanız
Gelsin banlar![]()
dehşete düştümmm ne yaptın??
bezelyelerden bari rus salatası yapsaydın severim güzel olur![]()
bezelyenin kilosunsan haberin yok zaar![]()
Alakası aynı çevrede buyudugun bir insana kardeşlik duygusu besleyebilirsin ve ona kardeşlik gözuyle bakabilirsin ama farklı çevrelerde görmediğin insana kardeş gözüyle bakmak zor olabilir. Bu duyguyu yaşam şeklini ona da empoze edemeyebilirsin. Konu sahibi akrabasını görmemiş ve kalbiyle aklı arasinda kalmış demek ki buraya yazıyor. Bizim ona verebileceğimiz tavsiye akrabayı seçme olur ama kalbine girdiyse o çocuk o da onun seçimi. İleride evlilik birliği için bir sıkıntı gözükmüyor ama bütün ihtimalleri değerlendirmeli. Engellilik, yüz göz olma,sülale kavgası vs. Her şeyi bu kadar özetleyebilirim daha fazla bu konuyu tartisamayacagim. Ben akraba evliliği yaptım ama tavsiye etmiyorum seçim hakkın varsa seçme ama kalbine girdiyse acaba deme önce bı flört et. Erkekler kendini iyi pazarlar.ne alakası var ?
bi amca çocukları dayı çocukları araştır face ten elbet çıkar bişeylerhuzurlu bir evliliğim olmadığı için evde mayonez yapmayı layık görmedim, direkt deep freez'e attım![]()
ben susuyorum arkadaşlar banlanmak istemem..
İnzivaya çekilip değerlendireceğim olanları![]()
deme öyle şeyler deme işte.. Onlar çokk ileriki aşamalar.ben de işime döneyim
burada daha gen demek anlatırken, bir yerlerde insanlar hem kağıt üretimini azaltmak hem de en az riskli üretimi yapabilmek için süreçlerini dijitalleştiriyor.