Akraba evliliği?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
napalım, kışa hazırlık
huzurum yok ama param var

1639731998452.webp

Merdivenin ruhu olduğunu düşünüp ona ayin düzenleyenlerin olduğunu da okudum ya bu forumda daga da sasirmam. Fakire fukaraya dagitmazsiniz hadda ve hadda merdivene verirsiniz. Merdivenin bezelye yemediği de bilimsel bir gercekken hadda ve hadda kanitlanmisken. Çok yazık.

Alakası aynı çevrede buyudugun bir insana kardeşlik duygusu besleyebilirsin ve ona gözle bakabilirsin ama farklı çevrelerde görmediğin insana kardeş gözüyle bakmak zor olabilir. Bu duyguyu yaşam şeklini ona da empoze edemeyebilirsin. Konu sahibi akrabasını görmemiş ve kalbiyle aklı arasinda kalmış demek ki buraya yazıyor. Bizim ona verebileceğimiz tavsiye akrabayı seçme olur ama kalbine girdiyse o çocuk o da onun seçimi. İleride evlilik birliği için bir sıkıntı gözükmüyor ama bütün ihtimalleri değerlendirmeli. Engellilik, yüz göz olma,sülale kavgası vs. Her şeyi bu kadar özetleyebilirim daha fazla bu konuyu tartisamayacagim. Ben akraba evliliği yaptım ama tavsiye etmiyorum seçim hakkın varsa seçme ama kalbine girdiyse acaba deme önce bı flört et. Erkekler kendini iyi pazarlar.

Erkekler kendini iyi pazarlar ...bi orayı anladım onun öncesi bende :KK53: :KK53: :KK53:

Bizim ona verebileceğimiz tavsiye akrabayı seçme olur ama kalbine girdiyse o çocuk o da onun seçimi. İleride evlilik birliği için bir sıkıntı gözükmüyor ama bütün ihtimalleri değerlendirmeli. Engellilik, yüz göz olma,sülale kavgası vs. Her şeyi bu kadar özetleyebilirim daha fazla bu konuyu tartisamayacagim.

e biz de onu dedik :KK50:

Alakası aynı çevrede buyudugun bir insana kardeşlik duygusu besleyebilirsin ve ona kardeşlik gözuyle bakabilirsin ama farklı çevrelerde görmediğin insana kardeş gözüyle bakmak zor olabilir. Bu duyguyu yaşam şeklini ona da empoze edemeyebilirsin. Konu sahibi akrabasını görmemiş ve kalbiyle aklı arasinda kalmış demek ki buraya yazıyor. Bizim ona verebileceğimiz tavsiye akrabayı seçme olur ama kalbine girdiyse o çocuk o da onun seçimi. İleride evlilik birliği için bir sıkıntı gözükmüyor ama bütün ihtimalleri değerlendirmeli. Engellilik, yüz göz olma,sülale kavgası vs. Her şeyi bu kadar özetleyebilirim daha fazla bu konuyu tartisamayacagim. Ben akraba evliliği yaptım ama tavsiye etmiyorum seçim hakkın varsa seçme ama kalbine girdiyse acaba deme önce bı flört et. Erkekler kendini iyi pazarlar.

işte diyorum ki bir ana-baba çocuğunu bu bilinçle yetiştirse çocuk zaten akraba olduğunu anladığı anda mesafesini koyar. hani ömründe hiç görmedi, bir yerde karşılaştı beğendi ihtimaline yönelik dedim.
o zaman bir insan tanımadığı birini görüp beğensin, evli çıksa da önemli değil, boşanınca evliliğe engel bir şey kalmaz çünkü.
bunu da normalleştiriyor bu yazılar bana göre.
bazı insanlara bu tip bir duygu pırıltısı olsa bile konumu ve durumu öğrenince silmek zorunda olmalı insan.
aksi halde hepimiz kanımızın çekildiğine yanaşalım. yok öyle bir dünya.

işte diyorum ki bir ana-baba çocuğunu bu bilinçle yetiştirse çocuk zaten akraba olduğunu anladığı anda mesafesini koyar. hani ömründe hiç görmedi, bir yerde karşılaştı beğendi ihtimaline yönelik dedim.
o zaman bir insan tanımadığı birini görüp beğensin, evli çıksa da önemli değil, boşanınca evliliğe engel bir şey kalmaz çünkü.
bunu da normalleştiriyor bu yazılar bana göre.
bazı insanlara bu tip bir duygu pırıltısı olsa bile konumu ve durumu öğrenince silmek zorunda olmalı insan.
aksi halde hepimiz kanımızın çekildiğine yanaşalım. yok öyle bir dünya.
Peki 😄

Size nikah çıkmaz. Araştırın bakın yassah.

anası babası asla istemiyor akraba evliliği.
kendileri teyze çocukları, ilk çocukları hastalık nedeniyle 5 yaşında vefat etmiş. ikinci çocuklarında ciddi görme bozukluğu var. nedenini yazmama gerek yok sanırım.
ailelerinde çok hassas bir konu.

Canım ben evliyim gayette sağlıklı 2 kızım var.iyikide eşimle evlenmişim bende bu konuyu burda açsaydım ve sizden fikir isteseydim eminim bu evlilikten vazgeçerdim.iyiki böyle bi hata yapmamışım.insanlar yabancı kişilerle evleniyor gebe kalınca kan uyuşmazlığı çıkıyor.bide onunla uğraşıyorlar.yabancıda olsa akrabada olsa Allah sağlıklı olanınıda hasta olanınıda verir.
🤣🤣🤣 Kan uyuşmazlığı nedir ? Bence bir araştırın. 🤣🤣🤣 Üstelik kan uyusmazligi cozumu olan bir sorun.

Sizin çocuklarınız sağlıklı olabilir, konu sahibininki genetik bir hastalıkla doğarsa ? Çevremde çok var genetik hastalıklı çocuğu olan. Çok zor, ömür boyu yaşanan, tedavisi olmayan hastalıklar. Bilim adamları araştırmış, yapmayin riskli demiş, bizim cahil kafamizla yapın demeiz uygun olmaz değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X