- Konu Sahibi edebiyatasigi
Yıl 2022 olacak ve hala bunların konuşulabiliriyor olmasi bile çok çok üzücü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahın nimetiyle deney mi yapmislar tüh yazıklar olsun hemi de papaz. bu başımıza gelen herşey işte bu şükür bilmezlik işte bu dıj güçler.Bunlar hep dış güçlerin uydurması mendelyev de sonuçta papazdı bezelyelerde deney yaptı işte ne beklersin papaz adamın çıkarttığı bilgiden gen men yok imana getirdiniz beni teşekkürler yoksa bilimle uğraşarak çok kötü şeyler dicektim![]()
Dur şimdi kafaları karıştırmaben de işime döneyim
burada daha gen demek anlatırken, bir yerlerde insanlar hem kağıt üretimini azaltmak hem de en az riskli üretimi yapabilmek için süreçlerini dijitalleştiriyor.
O üye kıskanç. Ondan hep. Burada herkezin yuvasında huzurlu olmasını istemiyor. Şimdi siz mutlusunuz diye ağlayarak yazmıştır o yorumu.Gûlüyorum size sadece.
Benim hangi dine mensup olduğum belli .ama sizin hangi dine mensup olduğunuz pek belli değil.Allahı unutup kendi kaderinizi kendiniz yazdığınızı düşünüyorsunuz.bizleri o yarattı aklıda fikride herşeyide o yarattı.Allah o aklı size vermeseydi kalkıp böyle konuşurmuydunuz hayır konuşmazdınız.kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemeyiz.dinimizde evliliğin kaderin nasıl olduğunu bi araştırın.okuyup akıllı olduğunu sanan çok insan var.sizde onlardansınız.sizde yeni nesillerdensiniz.peygamberimizin İslam'ı emanet ettiği gençlere bak.kendi kaderini kendisi yazıyormuş.daha neler duyucaz.siz hangi dine mensupsunuz?
Diyecek bişeyiniz yok, gülersiniz sadece. Akrabalarımdan da öyle kötülük falan görmedim ayrıca, biz birbirimizin evinden çıkmazdık, hep içiçe idik. Koşa koşa da amcamın oğlu ile de evlenmeyi düşünmemi sağlamadı bu mesela. Çünkü ne alaka?Gûlüyorum size sadece.
Bende annemin dayısının oğluyla evliyim.3.dereceden Sayıldığı için bişey olmaz.Allah Kader yazmışsa kimse önüne geçemez.çevremde okadar çok akraba evliliği varki saysam bitmez.hem eyer akraba evliliği yanlış olsaydı devlet buna izin vermezdi.evlenmeden önce sağlık raporuda çıkarılıyor bi engel varsa evlilik olmuyor zaten.sizde bu kişiyle mutlu olucağınıza inanıyorsanız evlenin tabi karar sizin.bence buraya bakarak kafanızı bulandırmayın.
Akıl yaşta değil baştadır.sizden o aklı alıcak değilim.belki benden büyüksünüz ama sizden daha akkılı olduğumu görüyorum.sizler akraba evliliğinde huzuru bulamayacağınıza inandığınız için başkalarıyla evlenmeyi tercih etmişsiniz.bence burdaki kimse huzuru düşündüğü kadar sağlığı düşünmüyor.
hoffDur şimdi kafaları karıştırma
Daha geni anlatamadık
Kaldı ki dijitalleşme
Aynen. Aklı boşuna vermemiştir.Benim hangi dine mensup olduğum belli .ama sizin hangi dine mensup olduğunuz pek belli değil.Allahı unutup kendi kaderinizi kendiniz yazdığınızı düşünüyorsunuz.bizleri o yarattı aklıda fikride herşeyide o yarattı.Allah o aklı size vermeseydi kalkıp böyle konuşurmuydunuz hayır konuşmazdınız.kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemeyiz.dinimizde evliliğin kaderin nasıl olduğunu bi araştırın.okuyup akıllı olduğunu sanan çok insan var.sizde onlardansınız.sizde yeni nesillerdensiniz.peygamberimizin İslam'ı emanet ettiği gençlere bak.kendi kaderini kendisi yazıyormuş.daha neler duyucaz.
Ya ahahahahahahahahahah çıvdıvıyovum. Evetttt, rahat battı öğle vakti, neden amcamın oğlunu kaçırdım diye kara kara düşünüyom.O üye kıskanç. Ondan hep. Burada herkezin yuvasında huzurlu olmasını istemiyor. Şimdi siz mutlusunuz diye ağlayarak yazmıştır o yorumu.
Akrabaların seni istemedi diye yabancıyla evlenmişsinKatibin Ruhu kiskanmaaaa.
Tövbe yarabbim bugün sürekli çağrışım geliyor bana. Sabah şekeri adam vardı yatta fotoğrafları çekilen. Napsın o da huzuru yeğeninde bulmuşsa. Kader olarak yani.Çok mantıklıymış. Ama hangi akrabayla huzur bulacağımızı nereden bileceğiz ki? Karışık çerez gibi hepsinden azar azar da alınmaz![]()
Lütfen şaka olduğunuzu söyleyin. Aksini düşünmek bile beni korkutuyor.Benim hangi dine mensup olduğum belli .ama sizin hangi dine mensup olduğunuz pek belli değil.Allahı unutup kendi kaderinizi kendiniz yazdığınızı düşünüyorsunuz.bizleri o yarattı aklıda fikride herşeyide o yarattı.Allah o aklı size vermeseydi kalkıp böyle konuşurmuydunuz hayır konuşmazdınız.kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemeyiz.dinimizde evliliğin kaderin nasıl olduğunu bi araştırın.okuyup akıllı olduğunu sanan çok insan var.sizde onlardansınız.sizde yeni nesillerdensiniz.peygamberimizin İslam'ı emanet ettiği gençlere bak.kendi kaderini kendisi yazıyormuş.daha neler duyucaz.
Susun huzursokak konuşuyorBenim hangi dine mensup olduğum belli .ama sizin hangi dine mensup olduğunuz pek belli değil.Allahı unutup kendi kaderinizi kendiniz yazdığınızı düşünüyorsunuz.bizleri o yarattı aklıda fikride herşeyide o yarattı.Allah o aklı size vermeseydi kalkıp böyle konuşurmuydunuz hayır konuşmazdınız.kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemeyiz.dinimizde evliliğin kaderin nasıl olduğunu bi araştırın.okuyup akıllı olduğunu sanan çok insan var.sizde onlardansınız.sizde yeni nesillerdensiniz.peygamberimizin İslam'ı emanet ettiği gençlere bak.kendi kaderini kendisi yazıyormuş.daha neler duyucaz.
Yanlış. Bir çok kalıtsal hastalık anneden geçiyor.KONUDAN BAĞIMSIZ AMA ANNE TARAFINDA PEK KAN BAĞI SAYILMIYOR DİYE BİLİYORUM. HEM ANNESİNİN TEYZESİV HEM DE ANNE TARAFI. BİLEMEDİMM
Murat başoğluTövbe yarabbim bugün sürekli çağrışım geliyor bana. Sabah şekeri adam vardı yatta fotoğrafları çekilen. Napsın o da huzuru yeğeninde bulmuşsa. Kader olarak yani.
Haa bir de bir evlilik programında 2 karısını öldürüp 3. Içın evlenmeye gelen adam vardı...onun sözü de "Kader olarak"
Mor değil mavi oluyor asillerde. Et protein ağırlıklı demir oranı yüksek beslenme.Kan uyışmazlığı mor kana sahip asilzadeler ile kırmızı kana sahip pis halkın evlenmesi değil miydi ya
Akil bile herkese nasip olmuyor ya.Huzurcum yaaaaa.Aklı boşuna vermemiştir diyorum beğenmiyorsun. Boşuna mı vermiş yani şimdi? Al ama kullanma mı demiş?