- 25 Temmuz 2013
- 13.138
- 53.597
- 798
- Konu Sahibi edebiyatasigi
Öğrendiklerimi paylaşmayacaksam ne işe yararım ki. Bir kişi bile bilgilense kardır benim için.Ay çok iyisin yaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğrendiklerimi paylaşmayacaksam ne işe yararım ki. Bir kişi bile bilgilense kardır benim için.Ay çok iyisin yaa![]()
Ya işte o an bilseler o kana dokununca onlar da asil olacaklardı. Asalet kandan geçer sonuçta. Fırsatı cehaletten kaçırmışlar. Tüh.Yengec deyince bazı akraba evliliğine karsi münafıklar yengeç de yiyorlarmiş komşumun eltisi söylemişti.
Siz söyleyince hatırladım doğru lacivert oluyor kanları. Benim kaynımın komsusunun görümcesi bir gün parmağı kesilmiş de lacivert kan akmış herkes şaşırmış tabi. Soruşturmuşlar...meğer kızın 4.kuşak dedesi osmanlı sarayında corbacibaşıymis. Apasil bir kisilikmis. Kaynım anlatmıştı.
Kusura bakmayın ben yanlış hatırlamışım sadece öğretmen misin peki?Biyoloji öğretmeni değilim. O da nereden çıktı?
Vicdan azabı değil sadece insanları kırmak istemiyorum okadar.size bi kötülük etmedim vicdan azabı çekeyim.
E tabii uzak değil. annemizin kuzeni bizim de kuzenimiz işte.
Tanımamak, kardeş görmemekten öte gelecek nesillerin sağlığı söz konusu.
Kardeşim genetik hastalıklarla ilgili çalışıyor. Anne geninden geçen tedavisi olmayan sadece hayat kalitesini arttırsın diye neler çeken çocuklarla ilgileniyor. İnsan böyle ihtimaller varken akraba evliliğini nasıl göze alır aklım almıyor.
Tövbe yarabbim bugün sürekli çağrışım geliyor bana. Sabah şekeri adam vardı yatta fotoğrafları çekilen. Napsın o da huzuru yeğeninde bulmuşsa. Kader olarak yani.
Haa bir de bir evlilik programında 2 karısını öldürüp 3. Içın evlenmeye gelen adam vardı...onun sözü de "Kader olarak"
Yok o benim bizzat kendi şahsi vicdan azabım ve anlatım bozukluğum![]()
Yok kaynım dokAnmaz. Karsi cins kanı sonuçta. Çoğu şeyi de dokAnmadan yapar günahı ayıbı bilir.Ya işte o an bilseler o kana dokununca onlar da asil olacaklardı. Asalet kandan geçer sonuçta. Fırsatı cehaletten kaçırmışlar. Tüh.
Hayır, konunun benim eşimle ne alakası var. Eşim benim kuzenim vs. değil ki. Ailem arkamda durmadığı için ayrılmadım. Birde bebeğim var ve işim yok. Bu devirde, herşey bir o kadar pahalanmışken çocuğumu da sefalet içine sürüklemek istemedim, kendimde ayrılacak gücü bulamadım ve eşimi de hala seviyorum. Bunun bu konuyla bir alakası yok.Bu yüzden mi eşinizin tüm yaptıklarına katlanıyorsunuz yani laf söz olur diye mi
Şahsi vicdan azabı olmaz. Vicdan azabı toplum malıdır kimse sahiplenemez!Yok o benim bizzat kendi şahsi vicdan azabım ve anlatım bozukluğum![]()
Biyoloji öğretmeni değilim.Ya sen biyoloji öğretmeniydin yanlış hatırlamıyorsam nasıl böyle nitel gözlemlerle bir sonuca varabilisin? Bilime dayalı eğitim almış gen hakkında bilgi sahibi olan biri ama benim kuzenlerim hasta değil der? Bu okullarda öğretmenleri nasıl eğitiyorlar anlayamıyorum cidden
Evet ama şuan çalışmıyorum.Kusura bakmayın ben yanlış hatırlamışım sadece öğretmen misin peki?
Huzur hanım insnada huzur bırakmazsınız.Benim hangi dine mensup olduğum belli .ama sizin hangi dine mensup olduğunuz pek belli değil.Allahı unutup kendi kaderinizi kendiniz yazdığınızı düşünüyorsunuz.bizleri o yarattı aklıda fikride herşeyide o yarattı.Allah o aklı size vermeseydi kalkıp böyle konuşurmuydunuz hayır konuşmazdınız.kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemeyiz.dinimizde evliliğin kaderin nasıl olduğunu bi araştırın.okuyup akıllı olduğunu sanan çok insan var.sizde onlardansınız.sizde yeni nesillerdensiniz.peygamberimizin İslam'ı emanet ettiği gençlere bak.kendi kaderini kendisi yazıyormuş.daha neler duyucaz.
Ay doğruuu. Eşine bile dokanmadan...Yok kaynım dokAnmaz. Karsi cins kanı sonuçta. Çoğu şeyi de dokAnmadan yapar günahı ayıbı bilir.
Peki bir öğretmenin nitel gözlem sonucu çıkarımda bulunması doğru mudur? Eğitim fakültelerinde size akrabalarınıza bakın onlarda yoksa olmaz diye mi öğrettiler hanımefendi. Siz okuduğunuz bilim dalında doktora vs yapsanız bilim insanı olacaktınız. O zaman deneyler ve makaleler yerine bakkal amca halının oğluna mı bakacaktınız?Evet ama şuan çalışmıyorum.
Benim hangi dine mensup olduğum belli .ama sizin hangi dine mensup olduğunuz pek belli değil.Allahı unutup kendi kaderinizi kendiniz yazdığınızı düşünüyorsunuz.bizleri o yarattı aklıda fikride herşeyide o yarattı.Allah o aklı size vermeseydi kalkıp böyle konuşurmuydunuz hayır konuşmazdınız.kimin iyi kimin kötü olduğunu bilemeyiz.dinimizde evliliğin kaderin nasıl olduğunu bi araştırın.okuyup akıllı olduğunu sanan çok insan var.sizde onlardansınız.sizde yeni nesillerdensiniz.peygamberimizin İslam'ı emanet ettiği gençlere bak.kendi kaderini kendisi yazıyormuş.daha neler duyucaz.
ironi desek daha hoş :)
Konuya barnah basmak istedim. Bakkal amca ve halanın oğluna bakarak makale yazmak 'gözlem'e girmiyor mu? Sonuçta bilim dediğimiz şey gözlem ve deneye dayanır. Halanın oğlunda gözlem yapılır. Teyze kızını kardeşiyle evlendirip deney yapılır. Sonuçlar makaleye dökülür. Bu kadar basit.Peki bir öğretmenin nitel gözlem sonucu çıkarımda bulunması doğru mudur? Eğitim fakültelerinde size akrabalarınıza bakın onlarda yoksa olmaz diye mi öğrettiler hanımefendi. Siz okuduğunuz bilim dalında doktora vs yapsanız bilim insanı olacaktınız. O zaman deneyler ve makaleler yerine bakkal amca halının oğluna mı bakacaktınız?
Aynen devam et ben seni tutuyorumÖğrendiklerimi paylaşmayacaksam ne işe yararım ki. Bir kişi bile bilgilense kardır benim için.