Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuzucum, benim annem halasinin ogluyla evlenmis. Direk kendi kuzeni yani :) ters bisey olacak olsa bana olmaliydi sanirim lakin Allaha bin sukur sapa saglamim. Bi sorun olmaz yani takma sen :))
Kuzucum, benim annem halasinin ogluyla evlenmis. Direk kendi kuzeni yani :) ters bisey olacak olsa bana olmaliydi sanirim lakin Allaha bin sukur sapa saglamim. Bi sorun olmaz yani takma sen :))
Riskleri cok fazla akraba evliliğinin insan korkuyor :/ ama tabi oldurmayan Allah oldurmuyor haklisiniz. Bakın siz sapasaglammissiniz çok şukur. Sağolun yorumunuz icin
Ayy benim kafam karıştı galiba kusura bakmayın. Normal sartlarda akrabalik olmuyör degil mi? O taraflarda bi akrabalik var mı ona bakmak lazım öyle bi şey yoktur insallah ben duyunca kan bağı olmama durumunu düşünmeden panik yaptim onlar da bizim aile sayılır çünkü :/ bilmiyorum o tarafta akrabalik var mı ama engelli yavru yada başka bi sağlık sorunu yok çok sukur
Evlenecek kişi halamın kızı. Amcamın kızı x olsun. Halamin kızı xin baba tarafından kuzeni, sözlüsu anne tarafından. Evet sanırım akrabalik Yok ayrıntılı dusununce fark ettim sagolun