Akraba içi tecavüz vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
inanmıyorsunuz da o ortamın içinde olmayan bu kadar ayrıntılı anlatamaz
bence gayet gerçek ve gayet de normal onlar için
olayı da yeni öğrenmemişler zaten
geçerken bi uğramış yazmış
yoksa hak aramak kardeşini kurtarmak derdi falan yok
sonuçta kardeşi 8 yaşındaymış ve üstelik rızası da olabilirmiş????

Pislik ve iğrençsiniz. Kardeşiniz çocukmuş ama arsızca onu suçlamışsınız. Keşke daha erken yaşta deseydi de devlet onu korumasına alsaydı. İğrenç pislik insanlar. Ülkede keşke hukuk olsaydı da konuda geçen herkes hakettiğini yaşasaydı

Nasıl şikayet ettiniz bende edicem cidden okuduğumdan beri kendime gelemedim tansiyonum fırladı insanlarla dalga geçmek neymiş görsün

++++++++1 sonuna kadar zor okudum. Şu an bir yerime inme inecek kadar sinirliyim. Diğer yorumları okuyamadım. Ben de banlanayım. Şu an size küfür edemiyor olmamın tek sebebi bildiğim bütün küfürlerin sizin için kifayetsiz kalması. Allah inşallah topunuzun belasını versin, kardeşinizi de kurtarsın.

Abla demeye bin şahit ister, yazıklar olsun

Pesss... Ben olsam taş üstünde taş bırakmazdım.Ne doğru ne yalan her şey muamma herkes kafayı yemiş.. Çinkitaş olayındaki baba karakteri gibisiniz mubarek..

İlk zamanlar bacım da isteyerek kendisine karşılık verdiği kuzenini daha sonra kuzenimin karşılık vermemesinden dolayı mı o beni taciz etmişti diyor,
7 yaşından 11-12 yaşına kadar olan bir çocuk icin neyin rizasi? Neyi karşılığı olabilir?
Bir de suçlamışsiniz utanmadan, acimadan?

Sizde komple ailece mental gerilik mi var?

Son düzenleme:
çocuk ya çocuk daha. çocukta rıza diye bir şey söz konusu olabilir mi? bunun bi üstü tacizciyi savunup suç ortaklığı yapmaktır. koskoca bir ahlaki çöküşün içindeyiz resmen. tutturmuşsunuz bilmem ne damgası yedik diye, sizin zihniyetiniz tam anlamıyla ahlaksızlığın ve cehaletin göstergesi. bacım bacım demenizden bile tiksindim.

Bu söylediğiniz 12 yaşını tamamlamamış çocuğun nitelikli cinsel istismarına giriyor.
Bu kadar zincirleme suç varken vicdanınız nasıl beklemenize izin veriyor.
İlim bilim gelişti ört bas etmeye gerek yok her türlü ortaya çıkar garibim olan kıza oldu ne sahip çıkan var ne de yanında olan Allah yardımcısı olsun

Maile mide bulandırıcısınız! Olan o küçücük sübyana olmuş. Gönlü mü vardı, yalan mı söyledi, biz bacımı suçluyoruz ne kadar iğrenç kalpleriniz var ya minicik çocuğu dayınız bile olsa niye gönderiyorsunuz ya? Bir gün değil iki gün değil 3 yıl hafızlara bakın hele tövbe estağfurullah sabah sabah nasıl sinirim bozuldu

Yani gün geçmiyor ki şu sayfada normal bir dert okuyalım. 11-12 yaşında ki çocuğun ne rızası arıyorsunuz. Kafanız nasıl çalışıyor. O yaşta ki bir kız çocuğunu sırf kuran öğrensin diye nasıl yanınızdan ayırırsınız. Anası babası kuran okumayı bilmiyor mu? Yani muhafazakarsınız diye ezerberlemeniz şart mı? Ailesi çocuğa inanmamış ki yengesi kuzeni inansın. Çocuğunuza neden sahip çıkmıyorsunuz. Gerçekten iğrençsiniz iğrenç. Çocuk neden yalan söylesin 11-12 yaşında ki çocuk aşktan meşkten ne anlar. Siz ilk duyduğunuzda yeri yerinden oynatmanız lazımken salak gibi susmuşsunuz. Hala kardeşinizi suçluyorsunuz iğrençsiniz. Soluğu neden karakolda almadınız kardeşinize gerçekten aile olamamışsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…