Akraba içi tecavüz vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın yollayan da yollanan da muhafazakar.Nasıl da güzel cezalandırılmişlar değil mi?

Eki Görüntüle 3633651 Eki Görüntüle 3633653
Bakın konumuz cezalar değil. Burda hem fikiriz tecavüz sorgusuz cezalandırılması gereken bir durum. Siz msjımı neden üzerinize alındınız. Sanki ben sizden farklı bir şey söylemişim gibi davranıyorsunız Anlamıyorum.
Bunlar münafık. Müslüman olan bunu yapmaz, bilen sessiz kalmaz. Lütfen sizin görüşünüzde olmasa da genellemeyin

8 yaşında çocuğun gönlümü olabilir mi? Iyy tiksindim ya zihniyetinizden hemde hepinizin.
Ne biçim insanlarsınız siz ya, 8 yaşında çocuk tacize uğramış zihniyetlere bak konunuzu şikayet edeceğim cimere alsınlar kardeşinizi elinizden sizin yanınızdan daha düzgün bir hayat yaşayacağı kesin.

Sizinde onlardan bir farkınız yok 11 12 yaşında çocuğun ne gönlü olacak siz kafayı mı yediniz??? 16 yaşında sapık ergen kurbanı olmuş,önceden söylememiş çünkü içten içe ona inanmayacaksınız biliyormuş.....

Benim için şundan ötesi olamaz hanımefendi,gayrısı neyin muhafazasının peşinde umurumda da değil.

Bacısı tacize ugramış bu hala orda burda kocasinin orgazmını süresini anlatıyo.
Normal geliyor demek ki bunlara böyle şeyler

arkadaşlar sakin olun, dibine kadar fake bu oluşum. yeni üyelikle can alıcı konular açanlara zaten inanmam ama yazım şekli bana erkek gibi gelmişti üstüne bir de böyle konu açıp geyik konularında sürtmezsin yani. buram buram troll, sakinleşin. okulların açılmasına az kaldı bu zekayla eğlendiğini sananlar muhtemelen ergenler

Bacısı tacize ugramış bu hala orda burda kocasinin orgazmını süresini anlatıyo.
Normal geliyor demek ki bunlara böyle şeyler
Fake konu olsa bile zihniyet lağım dibi ,bok çukuru.İnsan bunu nasıl kurgular bu kadar kötü nasıl olabilir??? Akraba,dini değerler,çocuk taciz tecavüz tüm tuşlara edepsizce basmış......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…