Akraba içi tecavüz vakası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şikayet edelim, polise anlatsın derdini belki gerçektir

Kesinlikle bende böyle düşünüyorum, polis dayansın kapilarina aileleri nasil ensest bir pislik yetistirdiklerini görsün de rezil olsunlar cümle aleme

Delil yokken karşı taraftan cidden şikayetçi olabilirmiyiz, sonuç aleyhimize bitmesin

ya konunun adına bak, bi de hep bacım da bacım. gitmiş geyik konularda sürtüyo aklınca eğleniyo. kadın olduğunu bile düşünmüyorum Mune bence bir şey yapılmalı
Ya birakin gercekligini sikayet edelim, gercekse kiz kurtulur degilse sülalesi bu rezilin nasıl ensest bir pislik olduğunu aklindan neler neler gectigini ögrensin.

8 yaşın da başlayıp 4 yıl süren bir travma bu henüz çocuk yaşta istismara uğramış bir kız çocuğundan bahsediyoruz ! Rızalık bir durum söz konusu değildir kesinlikle ailecek örtpas etme çabaları inanılır gibi değil ama derhal psikiyatrik destek sağlanmalı hemde karşı tarafla laf dalaşı yapmak yerine gerekli mercilere başvurmak gerekir hasas konular , burada analiz edilecek bir durum değildir kesinlikle.

Konu feyk gibi geldi öyleysede değilsede allah öyle belanızı versın kı kansız köpekler kan kusun kan mübarek cuma gecesi yuzune. Şiddet sevmem ama gercekten cocuk ve hayvan hassas noktamdır beyse bısey demek ıstemıyorum. Aslında cok şey demek ıstıyorum ama dıyemıyorum. Cimere bildirdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…