Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen oyle haklısın. Gorusme mecburıyetım var mı yok .. Sankı ıki eltıyız :) bu yarıs nıye anlamıyorum. Gelip guluyo muş gıbı davranıp arkamdan konuda bulamayıp sacma seyler uretiyor . Cok takıntıl bırııAkraba mı iyisi de kotusude benden uzak Allah'a yakın olsun.
Hic aldırma boşver gül geç. Hem o kim ya esinin annesi babasi olsa belki umursama derdim ama akraba icin" hadee ordan dee git "
Deyip gec.
O kim yani dis kapinin mandali bile degil.
Bnde oyle yptım boylelikle sayfasında pylştıklarınıda gormuyorumEngellemeyecekseniz - arkadaşlıktan çıkarmayacaksanız, takipten çıkarabilirsiniz.
Böylece onun paylaşımlarını haber kaynağınızda görmezsiniz.
Bırakın laf soktuğunu zannederek kendisini tatmin etsin, kendi küçük dünyasının kraliçesi olsun. Yazıktır.
Aynen yahu.. Eklme talebı gonderdıgınde kabul etmm için 5 kez mesaj attı:)Bence akrabadan daha gereksiz bir şey varsa face hesabı.
Kapat kafan rahat etsin.
Benim yok gayet de mutluyum.
Ne o öyle çocuk gibi laf sokmalar filan...
Cok gergın cok agresıf ınsanları surekli asagılayan yapısı yuzunden psikolojık anlamda ıyı olmadıgını bılıyorum. Destek olmk isterdım ama oyle negatıf ki evıme işime kadar yansıyodoğan cuceloglu nun icimizdeki cocuk kitabini okuyorum da. . . o tanidiginizin ic cocugu gelisememis . bedeni.buyumus ama icindeki cocuk, cocuk kalmis. bence umursamayin . tedbirinizi alin tabi ama sinirlenmeyin merhamet edin nasil.bi cocukluk yasadi kimbilir?
Alın bndende o kadarrrşu facete ben söyleyim şöle insanım asaletim var herkes aptal ben akıllı gibi paylaşım yapan kezbanlardan nefrettttt ediyorum.kimin ne olduğunu cahillmi akıllımı ne olduğunu merak ediyorsanız face hesabına bakın.
Inanın hıc eklemıyordum ben arkadaslarımiçin kullanıyorum oyle sosyal mesajlar içeren yazılardanda hoşlanmıyorum cokbeylik laflar dönuyor:) amaeklemem için 5 kez aryınca mecbur kaldımcunku bahanem bıttıEşin Akrabaları Niye Eklenir Bilemiyorum Yani Sorun Oluyor Bakın Böyle
Tavsiyem Hemen Engelleyin,Bir Daha Akraba da Eklemeyin
iste negatifligini evine adar hissetmenek icin aslinda durumunun kotu oldugunu aklina getirebilirsin ama illa da onla vakit gecirmeye gerek yok. bize zararı dokunan insanlari hayatimizda tutmak büyük cesaret ister .Cok gergın cok agresıf ınsanları surekli asagılayan yapısı yuzunden psikolojık anlamda ıyı olmadıgını bılıyorum. Destek olmk isterdım ama oyle negatıf ki evıme işime kadar yansıyo
Kesınlıkle o sebepten uzaklastım. Ama asla hatalarını kabul etmedıgınden surekli karsısındakını sucluyoriste negatifligini evine adar hissetmenek icin aslinda durumunun kotu oldugunu aklina getirebilirsin ama illa da onla vakit gecirmeye gerek yok. bize zararı dokunan insanlari hayatimizda tutmak büyük cesaret ister .