Akraba mı düşman mı anlayamadım ya

Bence akrabadan daha gereksiz bir şey varsa face hesabı.
Kapat kafan rahat etsin.
Benim yok gayet de mutluyum.
Ne o öyle çocuk gibi laf sokmalar filan...

Engellemeyecekseniz - arkadaşlıktan çıkarmayacaksanız, takipten çıkarabilirsiniz.
Böylece onun paylaşımlarını haber kaynağınızda görmezsiniz.
Bırakın laf soktuğunu zannederek kendisini tatmin etsin, kendi küçük dünyasının kraliçesi olsun. Yazıktır.

Akraba mı iyisi de kotusude benden uzak Allah'a yakın olsun.

Hic aldırma boşver gül geç. Hem o kim ya esinin annesi babasi olsa belki umursama derdim ama akraba icin" hadee ordan dee git "
Deyip gec.
O kim yani dis kapinin mandali bile degil.
Aynen oyle haklısın. Gorusme mecburıyetım var mı yok .. Sankı ıki eltıyız :) bu yarıs nıye anlamıyorum. Gelip guluyo muş gıbı davranıp arkamdan konuda bulamayıp sacma seyler uretiyor . Cok takıntıl bırıı

Engellemeyecekseniz - arkadaşlıktan çıkarmayacaksanız, takipten çıkarabilirsiniz.
Böylece onun paylaşımlarını haber kaynağınızda görmezsiniz.
Bırakın laf soktuğunu zannederek kendisini tatmin etsin, kendi küçük dünyasının kraliçesi olsun. Yazıktır.
Bnde oyle yptım boylelikle sayfasında pylştıklarınıda gormuyorum

Bence akrabadan daha gereksiz bir şey varsa face hesabı.
Kapat kafan rahat etsin.
Benim yok gayet de mutluyum.
Ne o öyle çocuk gibi laf sokmalar filan...
Aynen yahu.. Eklme talebı gonderdıgınde kabul etmm için 5 kez mesaj attı:)

doğan cuceloglu nun icimizdeki cocuk kitabini okuyorum da. . . o tanidiginizin ic cocugu gelisememis . bedeni.buyumus ama icindeki cocuk, cocuk kalmis. bence umursamayin . tedbirinizi alin tabi ama sinirlenmeyin merhamet edin nasil.bi cocukluk yasadi kimbilir?
Cok gergın cok agresıf ınsanları surekli asagılayan yapısı yuzunden psikolojık anlamda ıyı olmadıgını bılıyorum. Destek olmk isterdım ama oyle negatıf ki evıme işime kadar yansıyo

Eşin Akrabaları Niye Eklenir Bilemiyorum Yani Sorun Oluyor Bakın Böyle:KK12:

Tavsiyem Hemen Engelleyin,Bir Daha Akraba da Eklemeyin

şu facete ben söyleyim şöle insanım asaletim var herkes aptal ben akıllı gibi paylaşım yapan kezbanlardan nefrettttt ediyorum.kimin ne olduğunu cahillmi akıllımı ne olduğunu merak ediyorsanız face hesabına bakın.
Alın bndende o kadarrr

Eşin Akrabaları Niye Eklenir Bilemiyorum Yani Sorun Oluyor Bakın Böyle:KK12:

Tavsiyem Hemen Engelleyin,Bir Daha Akraba da Eklemeyin
Inanın hıc eklemıyordum ben arkadaslarımiçin kullanıyorum oyle sosyal mesajlar içeren yazılardanda hoşlanmıyorum cokbeylik laflar dönuyor:) amaeklemem için 5 kez aryınca mecbur kaldımcunku bahanem bıttı

Kimseye Hesap Vermek Zorunda Değilsin,Ben Akraba Eklemiyorum Deyin Bu Kadar

Cok gergın cok agresıf ınsanları surekli asagılayan yapısı yuzunden psikolojık anlamda ıyı olmadıgını bılıyorum. Destek olmk isterdım ama oyle negatıf ki evıme işime kadar yansıyo
iste negatifligini evine adar hissetmenek icin aslinda durumunun kotu oldugunu aklina getirebilirsin ama illa da onla vakit gecirmeye gerek yok. bize zararı dokunan insanlari hayatimizda tutmak büyük cesaret ister .

iste negatifligini evine adar hissetmenek icin aslinda durumunun kotu oldugunu aklina getirebilirsin ama illa da onla vakit gecirmeye gerek yok. bize zararı dokunan insanlari hayatimizda tutmak büyük cesaret ister .
Kesınlıkle o sebepten uzaklastım. Ama asla hatalarını kabul etmedıgınden surekli karsısındakını sucluyor

Back
X