Akraba mı düşman mı anlayamadım ya

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba
Ben esımın akrabalarını anlamakta zorlanıyorum. Aynı yaslarda oldugumuz ama bayramdan bayrama denk geldıgımız bırısı. Yakın oturdugumuzdan bır ıkı gorustuk sohbet ettık arkadaslık ettık vs. Mesafe her daım koydum neyse evımden laf tasıdıgını ogrendım ki benı rahatsız eden illa paylasacagı bır dedıkodu yok ortada hıcbır sey yok oyle olur olmadık seyleri eşelemesi. Sorun yokken varmış gıbı yansıtması. Bende alıp karsıma konuştum sert ve kesın bır sekılde. Sonrakı davetlerınede katılmadım , sıtemlerınede aldırmadım. Kıbarlığımdan ödün vermeden uzaklaştım. Ama tavrım net . Malum facebookta herkes fılozof. Bana gonderme yapıp duruyo yok sustum bıttı yok baska birsey. Rahatsız oluyorum artık kac yasında kadın ergen gıbı davranıyor. İnsanda hıcmı utanma olmaz sanarsınız dedıkoduyu o yapmamış. Benı gerıyor face de gormek bıle:( paylasmk istedımmmmm

Gerçekten sinir bozucu bir durum, ya it ürür kervan yürür deyip aldırmayın ya da aşırıya kaçmadan, alaycı cevaplarla karşılık verin.

Gerçekten sinir bozucu bir durum, ya it ürür kervan yürür deyip aldırmayın ya da aşırıya kaçmadan, alaycı cevaplarla karşılık verin.
Ben acık acık alıp karsıma ne dıyeceksem dedım. Karsıma gecıp konuşsa bır cevap vereyımde boyle alttan alttan laflarla geliyor en sınır oldugum sey

Yorum yazarsanız belki başkaları olayın iç yüzünü anlar da, o kişi utanır bir daha yapmaz diye düşündüm.

Yorum yazarsanız belki başkaları olayın iç yüzünü anlar da, o kişi utanır bir daha yapmaz diye düşündüm.
O kadar negatif bır ınsan ki radyasyon etkısı var üzerımde :)

Gönderileri gizle diye bir seçenek var, onun gönderdiklerini görmeyin. Akraba kadar gereksiz bir şey yok yeminle.
Akraba akrep gibidir:( facebookta bir tane bile akrabam yok. Çok sevdiğim akrabalarım var tabi ki ama onlarla da sürekli görüşemiyorum şartlardan dolayı

Akraba akrep gibidir:KK43: facebookta bir tane bile akrabam yok. Çok sevdiğim akrabalarım var tabi ki ama onlarla da sürekli görüşemiyorum şartlardan dolayı
Uzak olmak cok daha ıyı. Basarından mutlu olanı sahıp olduklarından rahatsz olmayanı yokkk

Engelleyin..var oyle laf sokmaktan hoslanip ego tatmin eden tipler.
Ah keske mert bır sekılde kendını ıfade etse senden hoşlanmıyorum evet sana yazdım asla demezz.. Engellersemde ben haksz druma dusucm gereksz sacma ınsanlar iştee

şu facete ben söyleyim şöle insanım asaletim var herkes aptal ben akıllı gibi paylaşım yapan kezbanlardan nefrettttt ediyorum.kimin ne olduğunu cahillmi akıllımı ne olduğunu merak ediyorsanız face hesabına bakın.

Akraba mı iyisi de kotusude benden uzak Allah'a yakın olsun.

Hic aldırma boşver gül geç. Hem o kim ya esinin annesi babasi olsa belki umursama derdim ama akraba icin" hadee ordan dee git "
Deyip gec.
O kim yani dis kapinin mandali bile degil.

Hiç kimsenin kişisel sayfasına müdahale edemezsiniz.
Belki de başkalarına laf sokuyor.
Hoşunuza gitmiyorsa engellemek çok kolay.

merhaba
Ben esımın akrabalarını anlamakta zorlanıyorum. Aynı yaslarda oldugumuz ama bayramdan bayrama denk geldıgımız bırısı. Yakın oturdugumuzdan bır ıkı gorustuk sohbet ettık arkadaslık ettık vs. Mesafe her daım koydum neyse evımden laf tasıdıgını ogrendım ki benı rahatsız eden illa paylasacagı bır dedıkodu yok ortada hıcbır sey yok oyle olur olmadık seyleri eşelemesi. Sorun yokken varmış gıbı yansıtması. Bende alıp karsıma konuştum sert ve kesın bır sekılde. Sonrakı davetlerınede katılmadım , sıtemlerınede aldırmadım. Kıbarlığımdan ödün vermeden uzaklaştım. Ama tavrım net . Malum facebookta herkes fılozof. Bana gonderme yapıp duruyo yok sustum bıttı yok baska birsey. Rahatsız oluyorum artık kac yasında kadın ergen gıbı davranıyor. İnsanda hıcmı utanma olmaz sanarsınız dedıkoduyu o yapmamış. Benı gerıyor face de gormek bıle:KK43: paylasmk istedımmmmm
doğan cuceloglu nun icimizdeki cocuk kitabini okuyorum da. . . o tanidiginizin ic cocugu gelisememis . bedeni.buyumus ama icindeki cocuk, cocuk kalmis. bence umursamayin . tedbirinizi alin tabi ama sinirlenmeyin merhamet edin nasil.bi cocukluk yasadi kimbilir?

Back
X