- 28 Kasım 2017
- 4.009
- 5.385
- 73
- Konu Sahibi okyanustakibulut01
-
evet kader
Kaç yaşındasınız?
Boşver gitsin. Kafana taktiğina degmez
Ailenizle iyi olun da akraba olmasa da olur27 yaşindayim
Ailenizle iyi olun da akraba olmasa da olur
Benim kp de ayrim yapiyor maalesef acikcada söylüyor, mesela biz yurtdisindayiz oglanlarin dogumuna dügününe gelirim kizlara ne isim var diyor kizlarda mesafeli dedelerine o yüzden. En iyiside mesafe zaten insan kiriliyor Ama kim ne derse desin diyorum bauen beni cocuklarimi mutsuz ettikden sonra, en iyisi mesafe
Evli değilsiniz galibaannemle anlaşamiyorum abim zaten umursamaz ve bencil ...kime güvensem bir baskasina taşiyor lafi ...bir arkadasim yeni tanistigim birine ailemi anlatmisti sonra da ne varki demisti
Ben de hiçbiriyle düğün, hastalik gibi zamanlar dışında görüşmüyorum. Hepsi ikiyuzlu, fesat ve icten pazarlıklı. Kan bagim olmasa yuzlerine bakmayacagim insanlarin, annemin ve babamin hatrina ozel günlerde yuzlerine bakıyorum iste.
Siz de gorusmeyin. Kan bagi, her seyi yutup yine de iyi iliskiler kurmak icin yeterli bir sebep degil.
Evli değilsiniz galiba
bende görüşmüyorum fazla gitmiyorum evlerine ...annem olmasa zaten gitmem ... ya benm insanlara guvenim kalmadi akrabam dediklerim boyleyse diyorum ...hepsi kötü degil ama bir iki kişi yüzunden kimsenin evinde rahat oturamiyorum
Akrabalar umurumda değil açıkçası düzenli de görüşmembekarim ...evlensem ailesi olmayan birini istiyorum .. kucucuk bir evde huzurla yaşamak istiyorum ...eşim olursa birgun inşallah ailem olur
Ne alakasi var? Akraba dediginiz kurum saf iyi niyet ve fedakarlik uzerine mi kurulu? Akrabalar kötü diye insanlara güvenmemek cok sacma. Kac kisi akrabalarını sever ki?
Benim sonsuz guvendigim bir eşim, cok güvendiğim bir sürü arkadasim var. Akrabalik ortak gen paylasarak olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?