- 22 Ağustos 2016
- 929
- 241
- 18
- 42
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
oğlumun sağlık kontrolleriiçin zorunluNe için gidiyorsunuz Ankara'ya?
detayları verdim otelolarak gördüğümden değil, sadece annem farklı ağırlardı misafiri, ben de soğuk duş olduGecen defa gittiginiz yer sanki otelmis gibi bahsetmissiniz. İlginç...
beklentim farklı oldu, hiç önemsenmedik ne biliiym annem farklı ya ne biliyim misafir gelmeden kadıncağız havluları değiştirir, duş alın der, misafiri gezdirir tozdurur et yemekleri yapar, gerekirse kendi yatağını bile verir onunla karşılaştırılınca değer görmedik sevilmesik kırık bir çekyat reva görüldüEvlerini açmışlar işte daha ne yapacak insanlar.
Fazla beklentiye girmişsiniz.
Ev tutmanız daha mantıklı geldi bana.Ev sahiplerinden çok hürmet görmediğiniz için sizin canınız sıkılmış.
ufk tefek şeylere yardım ettim, ayrıca her gün elimiz dolu gittik, yaklaşık 200 lira harcadım, helali hoşolsun söylenmez amahem karnım doysun, hem pastam kenarda dursun olur mu canım? rahat etmek istiyorsan paraya kıyıp otel, motel, apart vs kalacaksın. hem ziyaret olur, birazcık da rahatımdan fedakarlık ederim diyorsan akraba yanında. kahvaltı hazır değilse, 5 gün evlerinde kalmışsınız siz hazırlasaydınız. bir haftadır ben de misafir var. çalışıyorum, ne kahvaltı hazırladım ne de akşam yemeği. sağ olsunlar kendi evleri gibi görüp, yük olmamak için kendi kendilerini ağırladılar.
Beklenti yüzünden bu hayal kırıklığı zaten.beklentim farklı oldu, hiç önemsenmedik ne biliiym annem farklı ya ne biliyim misafir gelmeden kadıncağız havluları değiştirir, duş alın der, misafiri gezdirir tozdurur et yemekleri yapar, gerekirse kendi yatağını bile verir onunla karşılaştırılınca değer görmedik sevilmesik kırık bir çekyat reva görüldü
evet yaa, misafir gelecekse annem başlar hummalı çalışmaya en özenli yemeklere temizliğe ne biliyimBeklenti yüzünden bu hayal kırıklığı zaten.
240 Lirayı verin ve tutun o evi.Canınız sıkılmaz en azından.
Keşke herkes annemiz gibi olsa
Et yemekleri mi yapar ?beklentim farklı oldu, hiç önemsenmedik ne biliiym annem farklı ya ne biliyim misafir gelmeden kadıncağız havluları değiştirir, duş alın der, misafiri gezdirir tozdurur et yemekleri yapar, gerekirse kendi yatağını bile verir onunla karşılaştırılınca değer görmedik sevilmesik kırık bir çekyat reva görüldü
annem öyle yapar, demek istediğim daha özenli olur, yemediğini yedirir, kendisinden daha çok önem verir, et yemeği birörnektiEt yemekleri mi yapar ?
Ee misafir umduğunu değil bulduğunu yer lafı nerden çıkmış.
Kime neden kendi yatağımı vereyim ki.
Şaka gibi.
Siz bencede otelde kalın...
iyi de insanları çek yatı kırıkmış, dert etmişsiniz. misafirlikten beklentisini yüksek tutanlar, kendi yağlarıyla kavrulsunlar düşüncesindeyim. ayrıca bir yerde kalınca zaten eli boş gidilmez, bu günlük bile olsa böyledir. 240 lira fazladan gidecek hesabı yapmanız da hiç hoş değil.ufk tefek şeylere yardım ettim, ayrıca her gün elimiz dolu gittik, yaklaşık 200 lira harcadım, helali hoşolsun söylenmez ama
detayları verdim otelolarak gördüğümden değil, sadece annem farklı ağırlardı misafiri, ben de soğuk duş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?