AKRABADA YATILI KALMAKMI YOKSA GÜNLÜK KİRALIK EV Mİ?

öncelikle geçmiş olsun gideceğiniz hastanenin misafir evi gibi yeri yokmu

Konu sahibine gereksiz yere yüklenilmiş bence. Kültürümüzde gelen misafire saygı göstermek vardır. kaldı ki bir de iki yaşında bebekleri var. kusura bakma da dayı biraz saygısızmış. Gelen misafire özen göstermek şart.

Benim dayım aileme böyle davransa yüzüne bakmam. Bence siz öğretmenevi gibi bir yerde kalın hiç olmazsa paranızı öder kimseye tabi olmazsınız.

Kendi açımdan dusunuyorum ben gitsem gittiğim şehirde dayimlar ya da amcamlar olsa onlarda kalmadığım için bozulurlardi ve zaten çok da iyi agirlarlardi.a ma sizde böyle bir durum yoksa rahat edeceğiniz yerde kalın.onlar da çok memnun olmuyorsa kalmanizdan kalmayin zaten.israr ediyorlarsa istekle bekliyorlarsa onlarda kalın.rahat edemeyebilirsiniz misafir olarak razı olacaksınız artık.

Kafeler+ hediyeler 240 liradan fazlaca tutmuştur eminim
Bide 5 gün kalıyorsunuz
Yalnızca yatmadan yatmaya
İnsanların durumu aynı misafir oda açacak kadar iyi değildir
Bende gelen misafirimi cekyatta yatırırım
Ne alaka yatağımı vereyim yaa
Siz biraz fazla ilgi bekliyorsunuz
Anneniz gibi kimse olamaz kayinvalideler bile
Bana şahsen çok abartılı geldi beklentileriniz
Bide bende yatılı kim gelirse gelsin kalkıpta erkenden kimseye sofralar dizemem

çevremde misafire hep böyle davranıldı ne biliyim

5 gün misafirlik için uzun bir süre belki oyuzden kahvaltı hazırlamadılar gec kalıkıyorlar.rahat olmanızı istediler. bizde gittiğimizde yerlerde aynı cekyatta yatabiliyoruz.
günlük kiralık evler cok kirli olabiliyor olmasa bile iyi temzlnmiyor.kimin nerde naptıgı belli degil

daha önce günlük evde yine ailecek kaldık, çekmecede vazelin vardı inanamadım kötüye yormakistemiyorum ama

çevremde misafire hep böyle davranıldı ne biliyim

Cevreniz ilgincmis. Yatak odası ve yatak en özel yerdir. Ve ne kadar çarşaf da degistirilse alez de olsa hiç hoş değil. Ben asla ama asla yatagimi kimseye vermem. Genç kızken de kendi odamdaki yatağa kimseyi yatirmazdim.
Bizim için de o evde oturanların yatakları hariç yerlerde misafir ağırlanır . Yer yatağı, cekyat koltuk v.b
Çok tuhaf bir beklenti.

Artik eskiler gibi misafir agirlama kalmadi.bi eve yatili gitmek amca dayi da olsa aradaki samimiyete bagli.sık gorusup gelip gitmeniz yoksa zaten gidip 5 gun kalmaniz hata.istemediler demek ki.ben hayatta sevmem baskasinin evinde kalmayi.biliyorum cunku istenmeyecegimi.ben nasil samimiyetim olmadigi birini evimde istemiyosam karsi tarafta istemez diye dusunurum her zaman.verin parasi neyse otele kucucuk cocukla kış gunu rezil olmayin orda burda.

Valla canim sizin beklentiniz yuksek gibi geldi bana yani kusura bakma kimseye yatagimi veremem.
5 gun misafir agirlamak da kolay degil. Ben de eşimin akrabasini 5 gün agirladim kocasinin bizim kaldigimiz sehirde işi vardi sabah esimle kalkip gittiler kadinla ve iki cocuguyla aksama kadar evdeydim. Surekli kahvalti hazirla öglen yemegi arada meyve kahve cocuklarla kadin hic ugrasmadi onlarla ugrastim derken ben benlikten ciktim yani. Artik 5. Gün kadin cocugunu dovdugu icin esimi aradim ne yap et gonder bunlari diye. Cok iyi de olsalardi 5 gun artik insan yoruluyor. Kadin zaten cinsin tekiydi hem hizmet ettim hem cocuklarina baktim yeri geldi yemek yedirdim cişe goturdum ki bebegim vardi bir de.
Yani bir daha eşime de sakin ama sakin kabul etmiceksin dedim. Misafirlik iki gunden fazla olmamali bence ve ev sahibine yardim etmeli.

2 3 gunluk misafire bile tahammulsuz olmusuz artik. Yazik.
En iyisi gidin otelde kalin kafaniz rahat olur.

Bence gezmeye gidilmemiş akraba evine,
Guler yüz gösterilebilirdi , yatak odasi tabiki verilmez eskiden yapilirmis o annemlerde yapiyordu:) ama ben annemlerde yatili gelse kendi odamızda yatıyoruz onlarda kanepede başka yatak odasi seklinde yatağımiz yok... ama hastane işi için gelmis birine yemek hazırlanır güler yuz gösterilir bu kadarda beklentin yüksek vs denilmeye gerek yok , 5 gün misafirlik degil cok filan demeyede gerek... hastane işi o kadar yorucu ki allah kimseyi düşürmesin helede küçük cocukla... herkee herkese muhtaç olabilir bu gibi durumlarda

Yatak vermek mi Bence bu sizin günlük kiralık evin çekmecesinde vazelin bulmanız kadar itici, arada fark yok Ayrıca insanların planları oluyor,belki buna engel olduğunuz için güleryüz görmemişsinizdir.Kimse size kahvaltı hazırlamak zorunda da değil.

İnsanlar size evlerini açmış, siz otele para vermiş de hizmetten memnun kalmamış gibi yorum yapıyorsunuz.
Kahvaltı hazırlamadılar diyorsunuz, siz hazırlasaydınız, hem yük oluyorsunuz hem hizmet bekliyorsunuz. Veya çıkıp birer simit alsaydınız doyursaydınız karnınızı. Size 5 yıldızlı otel bile yetmez.

Bencede beklentinizi yüksek tutmuşsunuz. Şahsen biri bana yatağını versede yatmam. 200 tl masraf ettik demişsiniz. 40 tl daha ekleyîn apartta kalın bencede. Başka türlü memnun olmazsınız bence.

ben sizi hic iyi misafir gormedim.Kahvalti falan brklentiniz yuksek . 5gunde baya uzun bir süre kalmissiniz. Insanlar siz varken rahat edebildi mi acaba ? Inatla kalmissiniz bir de laf sahibi olmussunuz. 240 lirada cok degil .Tenezzul ediyoraaniz elbette bedelli olur.

ben sizi hic iyi misafir gormedim.Kahvalti falan brklentiniz yuksek . 5gunde baya uzun bir süre kalmissiniz. Insanlar siz varken rahat edebildi mi acaba ? Inatla kalmissiniz bir de laf sahibi olmussunuz. 240 lirada cok degil .Tenezzul ediyoraaniz elbette bedelli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…