Akrabadan dost olmazmış gerçekten...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Abla gibi bildiğim benden iki yaş büyük bir kuzenim vardı.Aramıza bir kırgınlık girdi benim bir sözüme alındı ve konuşmadı benimle.Oysa ben o sözü söylediğimde beni anlayacağını düşündüm öyle olmadı malesef bu süreçte çocukları oldu hatta birine benim rüyamda gördüğüm ismi koymuştu.Bugün rüyamda gördüm onu aylar önce özür mesajı yazmıştım ona cevap vermemesine rağmen yine yazdım rüyam gibi herşey olacak birbirimizi anlayacağız sandım.Aile ilişkilerime kadar laf etti evli abimden yakınmıştım zamanında ona davranışlarından falan anlatmıştım benim ona dert yandığım şeyleri yüzüme vurdu sanki kendisinin ailesiyle ilişkisi dört dörtlükmüş gibi benim bir abimle sorunum varken onun ailesinin her ferdiyle sorunu var tabi bunu yüzüne vurmadım onun gibi.Sadece yok yere o kadar canımı sıktığımı onu yakın bildiğim için pişman olup konuyu bitirdim.Kendisi yurt dışında yaşıyor yüzyüze gelmemiz zor ve dönüştüğü kişiye resmen inanamadım... Birsürü akrabam varken en yakın bildiğim bana neler dedi... Var mı sizinde böyle yaşadığınız durumlar çok üzgünüm en çokta ona verdiğim değere çok üzgünüm...

Yok hic kimseye "herseyimi" anlatmam ben anneme dahi soylemedigim seylerim vardir.

15-16 yaş kafasindayken herseyimi paylasirdim yakin dostumla...
Yetişkin hayatinda bu kadar birilerine birseyler anlatmak gereksiz konuşmaktir ve gereksiz şeyler canini sıkar zamanla.
Aslında çok küçük değildim ben 20sem o 22ydi o zamanlar.Gerçekten çocuk gibi konuştu özürünü kabul etmedim falan üniversite mezunu yurtdışı görmüş insan ama düşünceler...

Abla gibi bildiğim benden iki yaş büyük bir kuzenim vardı.Aramıza bir kırgınlık girdi benim bir sözüme alındı ve konuşmadı benimle.Oysa ben o sözü söylediğimde beni anlayacağını düşündüm öyle olmadı malesef bu süreçte çocukları oldu hatta birine benim rüyamda gördüğüm ismi koymuştu.Bugün rüyamda gördüm onu aylar önce özür mesajı yazmıştım ona cevap vermemesine rağmen yine yazdım rüyam gibi herşey olacak birbirimizi anlayacağız sandım.Aile ilişkilerime kadar laf etti evli abimden yakınmıştım zamanında ona davranışlarından falan anlatmıştım benim ona dert yandığım şeyleri yüzüme vurdu sanki kendisinin ailesiyle ilişkisi dört dörtlükmüş gibi benim bir abimle sorunum varken onun ailesinin her ferdiyle sorunu var tabi bunu yüzüne vurmadım onun gibi.Sadece yok yere o kadar canımı sıktığımı onu yakın bildiğim için pişman olup konuyu bitirdim.Kendisi yurt dışında yaşıyor yüzyüze gelmemiz zor ve dönüştüğü kişiye resmen inanamadım... Birsürü akrabam varken en yakın bildiğim bana neler dedi... Var mı sizinde böyle yaşadığınız durumlar çok üzgünüm en çokta ona verdiğim değere çok üzgünüm...
Artık ben az beklenti =çok huzur şeklinde yaşıyorum. Size de tavsiye ederim.

Akrabanın kini düşmanınkinden çoktur..

Eklentiler

• 0D319C04-3DED-45F6-8179-AAE04E439FFD.webp
    0D319C04-3DED-45F6-8179-AAE04E439FFD.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 117
Artık ben az beklenti =çok huzur şeklinde yaşıyorum. Size de tavsiye ederim.
Aslında bir beklentim yok.Dediğim gibi yurt dışında eskiden konuşur ederdik çocuklarını başkalarından görmek zoruma gidiyor en sonda aile fotoğrafı attı buda bizden sana hatıra diye ona dert yandığım tekşey abimdi onuda yıllar sonra yüzüme vurdu hala şaşkınım...

Ne gelirse insanın başına akrabasından gelir derler bizim burda insana en iyi dostu annesi kız kardeşi veya ablası dır
Çok şükür iyi bir ailem var.Sadece çok kafama takıyordum ama bazı şeyleri öylece bırakmak gerekiyormuş gerçekten belki o benim dediğim şeye çok kırıldı evet ben uzun birsüre yüz bulamadım ondan özür dilemeye diledim cevap vermedi en sonunda da içindeki bütün kini döktü en iyisi insan niyetine bakmalı gerisi boş...

Çok şükür iyi bir ailem var.Sadece çok kafama takıyordum ama bazı şeyleri öylece bırakmak gerekiyormuş gerçekten belki o benim dediğim şeye çok kırıldı evet ben uzun birsüre yüz bulamadım ondan özür dilemeye diledim cevap vermedi en sonunda da içindeki bütün kini döktü en iyisi insan niyetine bakmalı gerisi boş...
Dervişin fikri neyse zikride o olur boşverin bence siz herşey olacagına varır belki konuşmamanız daha hayırlı

Yediğim nice kazıklardan sonra insana önem vermemeye başladım
Hayatımdan her çıkana temizlik gözüyle bakıyorum artık
Kaktüs yetiştiriyorum
Kaktüs dilliler gibi dikeni batmıyor en azından
Hani bazı insanlar vardır yüzgöz olmaya meyillidir bellidir kırk yıl düşünsem bundan beklemezdim beni özlemiştir unutmuştur beni onu bildiğim gibi bilir sanmıştım malesef yanılmışım

Onu önce kıran siz olmuşsunuz, çok mu kırdınız da affedemedi acaba.
Gerçi özür de dilemişsiniz ama.

Gerçekten kırılmış ve sizi de kırmak istemiş sanırım abinizle ilgili konuyu yüzünüze vurmasını buna bağlıyorum. Zaman verin

Gerçekten kırılmış ve sizi de kırmak istemiş sanırım abinizle ilgili konuyu yüzünüze vurmasını buna bağlıyorum. Zaman verin
Zamanlık birşey kalmadı üzerinden geçti dört sene neredeyse numarasını sildim birdaha ne konuşabilirim ki onunla...

Back
X