Akrabalar içimdeki yaşam enerjisini sömürüyor!

ay sen hala evlenrmedin.
isteyenin hic mi yok
evlenince baslar falan hamile filan hamile....
bitmez.

Çok doğruuu. Muckkk öptüm seni. Allah'ım bu KK kadınları benim akrabam olsaydı keşke

Beni de cirkinlikle itham eden teyzelerim vardı, sonradan farkettim ki halama benziyorum ve teyzelerim cirkin, halam da dünya güzeli. Bence insanlar kıskançlıktan nereye satasacagini bilemiyorlar.

Beni de cirkinlikle itham eden teyzelerim vardı, sonradan farkettim ki halama benziyorum ve teyzelerim cirkin, halam da dünya güzeli. Bence insanlar kıskançlıktan nereye satasacagini bilemiyorlar.
Onlar da ayrı bir dünyaymış. Ben yine şükredeyim en iyisi Kıskançlık insana neler söyletiyor azizim

akrabalar genelde böyle oluyor sanırım şu anda hala okuyor mu bu kız diyenler sen formasyonunu aldıktan sonra sanki atanmak çok kolay gibi hala atanmadı mı bu kız başlar atanırsan hala birini bulmadı mı hala evlenmedi mi diye sormaya başlarlar
evlenirsen çocuk yok mu kocasıyla anlaşamıyor sanırımla gelirler bu defa yani kısaca akraba akrep olmuş sokuyor hepsi değil tabii haset olanlar

İletişmi ne kadar az tutsa da insan bu lafları duyuyor malesef. Ama neyseki şimdiki gençlik okuyor ediyor ileride böyle amcaların teyzelerin nesli tükenecek inşallah

mezun oldum yüksek lisansa başladım ve yükseğin 2. ayında nişanlandım, o yıl bir de formasyon aldım. 1. sınıf bittiğinde de evlendim. yüksek lisansın 2. yılında ankara-istanbul mekik dokudum her hafta çalışmadım da. aynı zamanda açıköğretim okuyorum.
bu arada kpss'de ilk sınavım iyiydi ama alan sınavı günü kötüydüm hamilelikle ilgili çok kötü geçti doğal olarak atanamadım da
özel sektör de hamileliğimde almazlar zaten. şimdi tezimi bitirmeye odaklandım bebeğim doğmadan bitsin diye uğraşıyorum.
bana da benzer sorular soranlara daha doktora var diyorum :

Hay yarabbim. Benimkilerde o bölümden mezun olunca iş bulamaz demişlerdi. Bölümde iyi, üniversitede ama bulamazmışım. Ne işim varmış tek başıma büyükşehirde, neden ev tutmuşum, neden yaşıyormuşum tek başıma, kız kısmı yaşamazmış, bıt bıt bıt.. Kıyafetlerim, düşüncelerim her şeyim eleştiri ve burun kıvırma sebebi.

Görüşmüyorum da kurtuldum. Darısı başına.

Herkes öyle boş boş konuşur. Laf olsun diye işte. İnternette bir sitede düşündüğün meslek hakkında yorumlara baktığında bile "aman asla okumayın" "ölseniz bitiremezsiniz" "lanet olsun bu bölüme" gibi şeyler var. İnsan düşündüğü mesleği bile istemiyor yorumlara bakınca. En iyisi aldırış etmeyin.

Maşallah size. İşte azimli kadın örneği. Ben de adım adım ilerliyorum. Hedefim akademisyenlik. Ailede hiç akademisyen yok. Bakalım ona ne kurp takacaklar.
Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Benim akrabalarimi gorsen morale falan ihtiyacın kalmaz sukrederdin. Evimizi barkimizi aldılar elimizden, bir kicimizdaki don kaldi onu da dolandiracaklar diye korkuyorum. Her türlü kötülük pislik mevcut akrabalarimda. Hicbirini yapmaktan da çekinmezler. Akraba=akbaba ben bunu bilir bunu söylerim :)

En güzelini yapıyorsunuz. Ben de yaşadığım şehirden gitmek istiyorum. Bir tek annem olsun bana bir şey olmaz

Öyle. Benim bölümüm içinde çok zor,hala bitiremedim gibi yorumlar var. Ama ben iyi bir ortalama ile bitirdim. Her şey kişinin kendinde bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…