Akrabalar içimdeki yaşam enerjisini sömürüyor!

ah canım benim ben o soruları 3 sene çektim inş. sen hemen atanırsın bide o atandı sen neden atanamadın diye sorarlardı.ben liseden sonrada 3 sene üniversite için beklemiştim bu konuda master yapmış sayılırım ...hiç duyma moralini bozma o moral sana atanınca inan çok lazım olacak ogünlerin hayalini kur kendini motive et,boşver tınlama, sömürülme sömür ,ondan anlar öyleleri..

Allah öyle akrabaların cezasını versin. Ne biçim iş o ya. Valla şükrettim halime. Size de sabır versin,yardım etsin.

İnşallah atanırım. Aslında bir yandan iyi oluyor. Hırs yapıyorum. Çok azimli bir insan yaptılar beni :)

bence onlara ınat basarmalısın herseyden once.
kardesım üniversıte egıtım fakultesını kazandgında çok yakın bı akrabam "aman herkes unıversıte mezunu issiz gezıyo " dıye yorum yaptı.hanı herkes kazanıyo gbısınden
kardesım unıversıteyı bıtırdı "oooo atanamayan bınlerce oğretmen var okudunda noldu atancakmısın bakalım "dedı...ve sonuç kardesım mezun olduktan 1 yıl sonra atandı
kıskançlık.....çekememezlık başka bırşey degıl.mıllete ınat hırs yap.yolun acık olsun

İnşallah atanırım. Aslında bir yandan iyi oluyor. Hırs yapıyorum. Çok azimli bir insan yaptılar beni :)
doğru yoldasın
boşver ağzı olan konuşur hele bi atan bak gör herşey ne güzel olacak..ama sakın sinirlerini bozma ,ben okonuda çok çektim ,zamanında gereksiz insanların dedikleriyle o kadar kafayı bozmuşum ki o kadar yorulmuşum ki toparlamam uzun zaman aldı..inş. dilediğin gibi olur herşey.

Çok teşekkür ederim güzel temennileriniz için. Kardeşiniz adına da çok sevindim. Herkes emeğinin karşılığını alıyor. :) Çok hırslı bir insanımdır daha da kamçıladılar zaten.

O kadar büyük hedeflerim var ki o insanlar yanında küçücük kalıyor. Çok sağolun

halam ve eniştem de senelerce 2 yıl dersaneye gitmemi konuştu...
kazanacak olan dersanesiz kazanırmış..
babama niye yük oluyormuşum, neden dersaneye gidiyormuşum..
kendileri lise mezunu bu arada..
neyse sonra çok yüksek bir puanla, 1. olarak bölüme yerleştim..
şuan 2si iyi seviye, 1i advanced 3 dilim var..
2 sene sonra mezunum..
ne üni kazandıgımda takdir ettiler, ne dil öğrendiğim zamanlarda..
orda(ünide) öğrendiğim dilden noooolcakmış... ne işime yarayacakmış... iş bulamazmışım...
bu arada kendi kızları suan 9 yasında. okul sonrası etüte gidiyor, ayrıca mat dersi alıyor özel..
hayat böyle işte kuzu.. şaka gibi, benim öss hazırlık döneminde dersaneye gitmemi yadırgayanlar, sülale içinde konuşanlar, kendi ilkokula giden kızlarına etüt + özel ders almışlar...
burda karmakarisik56 şöyle bir topic açmıştı sanırım,
uçmak istediğini başkalarına söyleme, kanatlarını kırarlar... diye...
bu söz o kadar doğru ki...

Dershane parasını onlar vermiş sanki onlara neyse.Ağzı olan konuşuyor işte bizede ağızlarını kapatmak düşüyor. Kendi çocukları ile ilgilenseler ne güzel olacak

Bizim akrabalarımızda özellikle en yakınlarımız öyle malesef..Böyle birinin iyiliğini isteyen destekleyen akrabaları gördükçe o kadar imreniyorum ki

Bize denk gelmemiş öyleleri maalesef
Aynen canım genelde boş duran insanlar boş laflarla çok uğraşıyor,kendi veya çocukları başarılı olamadığı için içindeki ezikliği çevresinde başarılı olan insanları eleştirerek bastırıyor. En mükemmeli olsan yine eleştirirler yapacak bişi yok canım hiç takılma bence

Aynen öyle başta annem olmak boş boş oturan evhanımlarına hep diyorum bir uğraş bulun sağa sola odaklanmaktan vazgeçin diye.

Aynen öyle başta annem olmak boş boş oturan evhanımlarına hep diyorum bir uğraş bulun sağa sola odaklanmaktan vazgeçin diye.
Aynen canım boşluktan oluyor,kim olsa o kadar boş boş duran küçük şeylere takılır böyle,bir şeylerle meşgul olsalar keşke dediğin gibi..

herkese tıka kulaklarını okuya bildiğin kadar oku çok özlersin bu günleri daha ne gördün evlen hele bir bu akrabaların üst modeli var evlenince onlar en tehlikelileri daha nettin ooo:)

Bide onlar var değil mi? Evlenmeyi düşünmememin bir sebebi de bu işte. Kimsesiz birini bulmalıyım galiba
var ki hemde nasıllar :)aman takma kimseyi duyma bu hayat senin bir kere geliceksin kimseye kafanı yorma varsın kim ne diyorsa desin olduğun anın tadını çıkar gez dolaş bu günler bir daha gelmeyecek en iyi şekilde yaşa ne akıl verme ne öğüt bunlar gerçek kimsenin lafı için yorma o güzel kafanı amannn:)

Zamanla öğreniyor insan umurmamayı :)

Ay ben ilk basta anlatiyordum su sinava girdim.sonuç bekliyorum sonra şöyle yapacagim diye bir hafta sonra yine ayni soru tek tek herkes birde sozlesmis gibi...

ama artik taktik degistim
"Okul da bitti napiyorsun sen simdi"

--"Ev kizi olmaya karar verdim " ve sessizlik:) tavsiye ederim:)

Ben de diyorum bazen öyle. Eğitimli bir ev kızı olacağım diye. Kimseyi küçümsemek istemiyorum ama cahil insanlara laf anlatmak zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…