Akrabalar içimdeki yaşam enerjisini sömürüyor!

amsn cnm it urur kervan yurur ne takiyosun ya bosver catlasinlar muhatap bile alma kskanclik boyle bisey naparsin.ailen yaninda gerisi teferruat onlar catliyolarda hirslarindan uluyolar dicem bosver be tatlim

amsn cnm it urur kervan yurur ne takiyosun ya bosver catlasinlar muhatap bile alma kskanclik boyle bisey naparsin.ailen yaninda gerisi teferruat onlar catliyolarda hirslarindan uluyolar dicem bosver be tatlim
Haklısın canım.

aminn
benim de hedefim akademisyenlik ama eşimin mesleği zora sokuyor bakalım ne olacak sonumuz
inşallah hedefinize ulaşırsınız, ailenizden başka kimsenin lafına takılmayın, başarılar

aynı tiplerden bende de var...üstelik evliyim ve senelerdir hep arkamdan konuştular durumları çok kötü diye ve bundan mutlu oluyolardı...aslında öyle birşey yoktu taki bu zamana kadar eşimin iş durumları kötüye gitti artık düğün dernek edasında kutlarlar herhalde...

canım inan çoğu çekememezlikten yapıyor da niye çekemiyorlar orasını bilmiyorum ben de....mesela ben de edebiyat öğretmeniyim... kimseyle bi alıp veremediğim de yok... komşunun kızı var matematik bölümü okuyor..o da formasyon alıyor şuanda..kızı da çok severim... tatilde annesiyle rastlaştık anneannemlerde...konu açıldı...ben de "valla x teyze, matematik bölümü bayağı zor bir bölüm... atanmak için de yüksek puan gerekiyor ama senin kızın kafası bu işlere çalışıyor zaten... kısa zamanda atanacaktır inşallah dedim... kafasını çevirdi bi yana..ağzı burnu bi yana kaydı.... "vallaaaa görüyoruz , kimler kimler atanıyo.... hem de anca doğuya atanabiliyolar..puanları yetmiyor(beni kastedio) benim kızım tabii ki atanacak-dedi... annemle birbirimize baktık ama takmadım ben pek kafaya..sen de takma..atanırsın inşallah:)

meyve veren ağaç taşlanır diye boşuna dememişler..inşallah iyi yerlere geldiğinde hepsine el sallarsın :) söylediklerini takma çekemiyorlar okumanı..bir kulağından girsin öbür kulağından çıksın.sen okumana bak

Ayy arkadaşım ya cahil demek istemiyorum ama cahile laf anlatmak çok zordur. Bana da derlerdi hala okuyor musun, mezun olunca ne olacaksın. Sen şimdi tut anlat bunları bilmeyen teyzeye amcaya dayıya, kpss ye girdim a kadro açılırsa başvuracağım, puanım fena değil ama bu aralar kadro açılmıyor falan filan... Bir de anlatıp anlatıp açıklıyorum, sonunda ee ne olucan sen demiyorlar mı :) Kısa kesiyorum artık, memur olucam, bu sene olmazsa seneye napalım halimden memnunum. Ben bir de evlendim şuanda evdeyim, insanlar okudu ama işe girmedi evlendi gözüyle bakıyorlar o kısmına hiç girmeyeyim

Ahahaa bi anim aklıma geldi okuyunca.

Bi akrabamizin kızı bizim bulunduğumuz şehirdeki üniversiteyi kazanmıştı, ben ise farklı bir şehirde daha iyi bi üniversiteyi.

İlk söylediği 'az daha çalışıp benim kızım gibi burayı kazanamadin mi?'

Kime, neyi aciklarsin..

Velhasıl, cahil ve kotu niyetli insana laf anlatmak zor. Bırak kendi dünyalarında mutlu mesut yasasinlar.

Değişik kafalar

akraba değiller akbaba mübarekler.

Ben artık anlatmıyorum. Bir keresinde Ales'i anlatmaya kalkıp bin pişman olmuştum. O gün bu gündür tövbe

aminn
benim de hedefim akademisyenlik ama eşimin mesleği zora sokuyor bakalım ne olacak sonumuz
inşallah hedefinize ulaşırsınız, ailenizden başka kimsenin lafına takılmayın, başarılar
Teşekkür ediyorum. Kariyerli kadını çekemiyorlar. Sizin de olur inşallah :)

En çok da içten içe mutlu olmaları sinir ediyor insanı.

herkeste var bu akrabalardan canım .aah ahh zamanında benim için de bu kız boşuna okudu üniversiteyi, bi işe bile giremedi diyenler çookk oldu. Allaha şükür şimdi hepsinin ağzını kapatacak bi işim ve maaşım var. Takma sen onların dediklerini, doğru bildiğin yolda devam et

Ayyyy deli kadın bilmiş bilmiş konuşmuyorlar mı bide. Kızına sorsan hiç ümidi yoktur yavrucağın,azıcık kadro veriyorlar şu bu diye gerçekleri sıralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…