- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
merhaba arkadaslar
Evliliğimde ,esımle,annesi babası ve kardesı ıle hiç sorunumuz yok. Bırbırımızı 3 yıldır cok cok sevıyor sayıyoruZ. Birbirine baglı bır aıleyız.
Ancak esımın amcası yengesı halası vs vs sorun yasıyorum. Dedıkodudan hıc hazetmıyorum ve korkuyorum. Esımın amcasının gelini dedıkodu yaptıgı için uyardım olmadı. Bende ilişkimi kesmek zorunda kaldım cunku sürekli onu bunu kötülüyor bende dınleyerek eslik etmiş oluyorum. Ancak gelin görün ki ben kötü oldum.
Halasının gelinide dedıkodumu yapmıs cok alakasız bır sekılde bende aldım karsıma konustum. Onunlada mesafe koydum. Ama hatayı yapan onlar degılde benmısım gibi ben kötü oldum. Hatta bırbırlerı hakkında konusup yuzyuze bakan yine onlar.
Uzak olsunlar benım aılem bana yeter dıyorum heryerden engelliyor,siliyorum ama bu kez buyukler(hala vs) sosyal medya aracılıgıyla ergen yazılar paylaşarak gönderme yapıyor. Gerılıyorum halıyle.
Yahu bu ınsanların derdi ne anlamıyorum. Bırını kırmaktan ödüm kopar. Saygısızlık etmem dedıkodu yapmam tek kötü özelliğim bırının bır yanlısında hemen mesafe koymak.
Ben hiçbirsey yapmadım bu ınsanlara. Ama mesafeden öte asla konusmayıda dusunmuyorum herkesmı boyle arkadaslar ya buyuk buyuklugunu bılmez küçük küçüklüğünü.
Benım takıldıgım konu; benım dedıkodumu yapan sensın aldım karsıma konustum özrunu dıledın. Kabul ettım ama gorusmemeyede basladım. Sankı yanlış olan benmısım gıbı suan yapılanlar .hayat bizim hayatımız, ömür ne kadar bilmiyoruz o yüzden gereksiz insanları az görmek mümkünse hiç görmemek mesafeli olmak iyidir..
ben de böyle mesafeliyim ve onlara ayak uydurmadığım için kötü oluyorum onlara göre..
Uzak duruyorumda yine kötuyum. Hep laf hep laf. Ustelık hıcbırsey yapmadıgım halde.Uzak durun byle insanlardan
Hep mesafelıydım zaten uslubumla vs.AKBABALAR diyenlerdenim. Cok cok cok uzak ol. Muhatap olma.
Kesınlıkle katılıyorum bu mantıkla hareket edıyorum.ama bı yandanda haksızlık. Aldıgımız eve arabaya okudugum okullara kadar dıl uzatılıyor buyuklerde ortak oluyor. Hıcbısı yapmadıgım halde ne bu cepheamca hala yenge dediklerin kimler ya, dış kapının mandalı, hiç görüşme bence, eşinin ailesiyle aran güzelse onlarda kim oluyor, fitne fesat insanlarla görüşmemek her zaman en iyisi, boşuna huzurun kaçmaz en azından
Yok heryerden engelledım son olarsk whatsap! Malum bırde durum dıye bırsey var yetmıyor dıger yerlerHeryerden engellemişsiniz ama sosyal medyadan engellememişsiniz.
Engelleyin gitsin Allah aşkına herkes haddini yerini bilsin !
Elbette sıldım. Esım takmıyor gorusmem bırdaha deyıp cekılıyor erkekler kısa ve net:)Eşinin akrabaları bilmem ne gelini cok mu önemli senin için .eşimin daha birinci dereceden akrabalarını yolda görsem tanımam. Kaldı ki gelinleri kızları vs hiç. Boşver onları da sil engelle. Eşin bu kadar takmıyordur
Cok şukur canım cok haklısında ınsan haksızlıga ugramış hıssedıyor.Herşeyi kafanıza takarsaniz hasta olursunuz. Eşinizle çocuğunuza mutluysaniz boşverin elalemi. Hepsi birbirinin ne olduğunu biliyorlardir zaten
Kesınlıkle katılıyorum bu mantıkla hareket edıyorum.ama bı yandanda haksızlık. Aldıgımız eve arabaya okudugum okullara kadar dıl uzatılıyor buyuklerde ortak oluyor. Hıcbısı yapmadıgım halde ne bu cephe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?