merhaba arkadaslar
Evliliğimde ,esımle,annesi babası ve kardesı ıle hiç sorunumuz yok. Bırbırımızı 3 yıldır cok cok sevıyor sayıyoruZ. Birbirine baglı bır aıleyız.
Ancak esımın amcası yengesı halası vs vs sorun yasıyorum. Dedıkodudan hıc hazetmıyorum ve korkuyorum. Esımın amcasının gelini dedıkodu yaptıgı için uyardım olmadı. Bende ilişkimi kesmek zorunda kaldım cunku sürekli onu bunu kötülüyor bende dınleyerek eslik etmiş oluyorum. Ancak gelin görün ki ben kötü oldum.
Halasının gelinide dedıkodumu yapmıs cok alakasız bır sekılde bende aldım karsıma konustum. Onunlada mesafe koydum. Ama hatayı yapan onlar degılde benmısım gibi ben kötü oldum. Hatta bırbırlerı hakkında konusup yuzyuze bakan yine onlar.
Uzak olsunlar benım aılem bana yeter dıyorum heryerden engelliyor,siliyorum ama bu kez buyukler(hala vs) sosyal medya aracılıgıyla ergen yazılar paylaşarak gönderme yapıyor. Gerılıyorum halıyle.
Yahu bu ınsanların derdi ne anlamıyorum. Bırını kırmaktan ödüm kopar. Saygısızlık etmem dedıkodu yapmam tek kötü özelliğim bırının bır yanlısında hemen mesafe koymak.
Ben hiçbirsey yapmadım bu ınsanlara. Ama mesafeden öte asla konusmayıda dusunmuyorum herkesmı boyle arkadaslar ya buyuk buyuklugunu bılmez küçük küçüklüğünü.