Akrabalar mı akbabalar mı!!

eşim hariç kimseyi sallamam
eşimin amcasının gelininden banane
çıkarın hayatınızdan olsun bitsin

merhaba arkadaslar
Evliliğimde ,esımle,annesi babası ve kardesı ıle hiç sorunumuz yok. Bırbırımızı 3 yıldır cok cok sevıyor sayıyoruZ. Birbirine baglı bır aıleyız.
Ancak esımın amcası yengesı halası vs vs sorun yasıyorum. Dedıkodudan hıc hazetmıyorum ve korkuyorum. Esımın amcasının gelini dedıkodu yaptıgı için uyardım olmadı. Bende ilişkimi kesmek zorunda kaldım cunku sürekli onu bunu kötülüyor bende dınleyerek eslik etmiş oluyorum. Ancak gelin görün ki ben kötü oldum.
Halasının gelinide dedıkodumu yapmıs cok alakasız bır sekılde bende aldım karsıma konustum. Onunlada mesafe koydum. Ama hatayı yapan onlar degılde benmısım gibi ben kötü oldum. Hatta bırbırlerı hakkında konusup yuzyuze bakan yine onlar.
Uzak olsunlar benım aılem bana yeter dıyorum heryerden engelliyor,siliyorum ama bu kez buyukler(hala vs) sosyal medya aracılıgıyla ergen yazılar paylaşarak gönderme yapıyor. Gerılıyorum halıyle.
Yahu bu ınsanların derdi ne anlamıyorum. Bırını kırmaktan ödüm kopar. Saygısızlık etmem dedıkodu yapmam tek kötü özelliğim bırının bır yanlısında hemen mesafe koymak.
Ben hiçbirsey yapmadım bu ınsanlara. Ama mesafeden öte asla konusmayıda dusunmuyorum herkesmı boyle arkadaslar ya buyuk buyuklugunu bılmez küçük küçüklüğünü.
en buyuk hata karsiniza alip konusmak onun yerine direk keseceksiniz herseyi

Bu yasiniza esinizin akrabalariyla gelmediniz.
Bu yastan sonra da onlarsiz pek ala bir yasam surebilirsiniz.

Esimin 10dan fazla kuzeni var. Sadece birini tanirim. 4 5 kez gordum. 8 yildir beraberiz 6 yildir evliyiz. Digerlerini nikahimda 1 kere gormusum ama haberim yok.
Ihtiyacim da yok. Mesafe en guzeli.
Ha bir ortam olursa gorusurum bir sorunumuz yok. Ama esimin halasinin sosyal medyasi falan cok gereksiz. Heleki dedikoducu tiplerse iyyy....

Bu yasiniza esinizin akrabalariyla gelmediniz.
Bu yastan sonra da onlarsiz pek ala bir yasam surebilirsiniz.

Esimin 10dan fazla kuzeni var. Sadece birini tanirim. 4 5 kez gordum. 8 yildir beraberiz 6 yildir evliyiz. Digerlerini nikahimda 1 kere gormusum ama haberim yok.
Ihtiyacim da yok. Mesafe en guzeli.
Ha bir ortam olursa gorusurum bir sorunumuz yok. Ama esimin halasinin sosyal medyasi falan cok gereksiz. Heleki dedikoducu tiplerse iyyy....
Bende böyle ınsanlarla gorusmeyı tercıh etmedım cunku dedıkodudan cok korkarım bı o kadarda yapıp edıp içimde kötuluk yokyu dıyendende korkuyorum. Kalbı temız olanın dili pis olmamalı

Back
X