- 30 Kasım 2015
- 2.302
- 1.935
- 133
- Konu Sahibi Ilkbahar38
-
Sampuan cikolata islerini görür
illa buyuk birseyler alma ev hediyesi al ustlerine baslarına birsey almana gerek yok herkesin begenisi farklı cunku..hizmet etmek cumlesinin anlamı sofrayı kurmaya yardım etmek yemek yapmaya yardımcı olmak gibidir yani hepsi oturup senden beklemezler heralde:)
Kiyafet alin bence. Ama komple degil. Birine esarp digerine hirka vs.
Eskiden almanyadan gelecek akrabalardan cikolata beklenirdi, bir de uzun kirmizi marlboro. Anilarim canlandı. Vitrinden sigara calip icerdim.
Hizmet dedigin masa kurmak/toplamak ve cay servisj ise problem yok. Yemek yap falan derlerse yapma.
Çikolata getirin yeter valla dedemler gelince ben koşa koşa payımı alıyorum o sütlü kahverengi kutusu olan yuvarlak adını bilmediğim mıhteşem çikolatalardanBi de ev hanımlarına orada aşırı ucuz olan bıçaklardan getirebilirsiniz burda yok onlardan biz özellikle istiyoruz valla. (20 tl bile etmiyor Türk Lirasına 6lı takımı) . Kıyafet almayın burda daha ucuz burdan alıp götürüyorlar ne gerek var. Çocuklara da ufak oyuncak olabilir ama pahalı olabilir yine çok da elzem değil. Iyi eğlenceler :)
Haklisiniz tesekkür ederim cevap icinUzun yol yani çok bir şey götürülmez. Bayanlara kozmetik, kapalı birileri varsa eşarp. Çocuk varsa küçük 1 2 oyuncak. Bide çikolata. Tutup mobilya götürecek haliniz yok ya, ne bekleyebilirler ki.
olaya Türkiye de olan olmayan diye bakma. gelenek bu. Almanya daysan çikolata şampuan kahve parfüm felan getirirler. madem ucuz şeyler göndermişler, sende en ucuzlarından seç. markalar farklı nerden anlayacaklar :) ayrıca kişiye özel değilde her eve bir iki hediye al, kaç eve gidilecekse.
Cikolata
icki iciyorlarsa icki
Kahve
Hediyelik paket
Kozmetik paketleri
Parfüm.şampuan. Makyaj malzemesi. Çikolata.kahve vs olabilir. Küçük çocuk varsa oyuncak olabilir. Kaç aile varsa ayrı ayrı alman daha uygun olabilir. Parfüm falan güzel paketleyin ama sonra kirilabilir. Bıçak yasak olabilir mi uçakta.Ayy acaba habgi cikolata dan bahsediyorsun cok merak etdim
bide habgi bicaklar tirtir li bicakmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?