- 10 Mayıs 2014
- 3.409
- 7.017
- 358
- Konu Sahibi Ilkbahar38
Bizim A101de şu an var. Çok seviyorsan bir bakın derim.Işte iyi haber diye buna denirrHarikasınız valla vizelere çalışırken iyi geldi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim A101de şu an var. Çok seviyorsan bir bakın derim.Işte iyi haber diye buna denirrHarikasınız valla vizelere çalışırken iyi geldi bu
Tamam bakayım yarın. Teşekkür ederim :))Bizim A101de şu an var. Çok seviyorsan bir bakın derim.
Vallahi benim annem her gittiinde (ki yilda 2-3 kere gidiyor) cay, kahve, cikolata, sucuk :), kiyafet, mutfak gerecekleri gibi seyler götürüyor :) aklima gelen bunlar
Sucuk bizdede çok alınır her gittiğimizde isterler bişey istemeyiz aman sizin sucuklardan getirin derler
Buradaki tatlara okadar alışıyoruz ki Türkiye'deki garibimize geliyor gerçekten.annemde asagi yukari iki yildir götürüyor ilk garibime gitmedi degil ama gercekten istiyorlar :) Annem olayi abartip birde hediye degilde bizim tüketmemiz icin peynir götürsem mi diye düsünmüstü. Ben kiyma götüreni bile gördüm :)
Buradaki tatlara okadar alışıyoruz ki Türkiye'deki garibimize geliyor gerçekten.
biz en son gittiğimizde tereyağ bile götürmüştük Türkiye'dekileri Yiyememiştikde
Ben de gördüm. Özellikle 6 ay Türkiye'de 6 ay Almanya'da kalan emekliler. Ne yapsınlar? Et, kıyma burada çok pahalı.annemde asagi yukari iki yildir götürüyor ilk garibime gitmedi degil ama gercekten istiyorlar :) Annem olayi abartip birde hediye degilde bizim tüketmemiz icin peynir götürsem mi diye düsünmüstü. Ben kiyma götüreni bile gördüm :)
toffifee galiba bende cok severim :)Ayy acaba habgi cikolata dan bahsediyorsun cok merak etdim
bide habgi bicaklar tirtir li bicakmi acaba?
Ben de gördüm. Özellikle 6 ay Türkiye'de 6 ay Almanya'da kalan emekliler. Ne yapsınlar? Et, kıyma burada çok pahalı.![]()
merhaba sizin dediginiz cikolatalar Türkiye de şölen markasiyla da uretiliyor denemek istersiniz belki marketlerde görmüştümEvet tırtıklı bıçaklar. Çikolatalar da t ile başlıyordu adı galiba yuvarlak karamelli çikolatalar kutunun içinde tek tek duruyo bi kutuda 12 tane falan var sanırım. Niye bilmiyorum pek severim ben onu dedem -annemin amcası aslında :))- de bilir çok çok alır onlardan bana![]()
Ahh Su Almanya'dan bişeyler götürme derdi.
Birde ilk defa gidiyorsan maalesef beklentiler çok oluyor. Sana tavsiyem dm ve rossmanlarda satılan küçük Nivea, dove , bebe ve loreal bakım setleri varya küçük çantalarda 3-4 ürün oluyor hani onlardan alabilirsin bayanlara.
Parfüm, Nutella, bolca çikolata ve makyaj malzemeleri(rimmel veya renkli göz kalemleri) alabilirsin kullanan genç kız varsa ailede onlara verirsin. Küçük çocuklar için bence hiç oyuncak işine girme bolca çikolata al onlardan verirsin.
Ben gittiğimde genelde çikolata, kahve veya çay getiriyordum. Bir çok çikolata markası ve kahvelerin hepsi burada da var artık. Alırsan Aldi'den Lidl'den o büyük bademli, fındıklı çikolatalardan al bence. Hem değişik hem güzel. Çayı çok seviyorlarsa birer paket Alice veya Mevlana olabilir. Karışım yapıyorlar. Çok makbule geçiyor. Ha bir de kendi tecrübemden bahsedeyim. Kvlere çikolata ve çay getirdiyordum gelip giderken bakıyordum. Hepsi duruyor. Ben de Edamer, Gouda peyniri falan aldım. Bir iki paket de Aufbackbrötchen.. Oo bayıldı. Değişik geldi. Bence hiç kişiye özel (kıyafet gibi) birşeyler almaya kalkma. Altından kalkamazsın.![]()
Bence babanneye guzel birşey al yaşlı kadın hayır duasını alırsın. Kiyafet al ona. Digerlerine de her aileden bir kısiye sende şampuan deodorant tarzı birşeyler al ayrıca her eve bir çikolata ver. Bu yeterli bence. Aile fertlerinin hepsine almaya kalkarsan zor iş. Yemek temizlikte de biz de ilk 3 gun misafir olursun. 4. Gün denir misafirlik bitti diye. Ondan sonra da herşeyi sırtına alma. Yemeği başkası yapsın masayı hazırlamaya çayi getirmeye vs yarddım et. Tamamen üstune alma bence. Çok yorulursun, bebeğinde var.