Çiçeğim erillik olmasa fayda olmasa nişanlanır mıyım o benim elim ayağım ben onun yanında beynimi kullanmıyorum o benim yerime de düşünüyor. Ama hepimizde olduğu gibi onda da var bazı anlaşmazlıklar. Benim başlık açma sebebim böyle alıngan ve fevri eşi olanların anlarda durumu nasıl yönettiğini merak edip taktik istiyor oluşum
Çiçeğim erillik olmasa fayda olmasa nişanlanır mıyım o benim elim ayağım ben onun yanında beynimi kullanmıyorum o benim yerime de düşünüyor. Ama hepimizde olduğu gibi onda da var bazı anlaşmazlıklar. Benim başlık açma sebebim böyle alıngan ve fevri eşi olanların anlarda durumu nasıl yönettiğini merak edip taktik istiyor oluşum
Haha o zaman biraz beyninizi kullanın
Erillik ve alınganlık pek bağdaşmıyor birbiri ile.
Eril erkek duygularını yönetir. Eleştiriyi kişisel algılamaz. Ggisla
bir gözlemini söylemiş. Onakarşı savunmaya geçmenize gerek yok ki. Sizin gördüğünüz fayda oranıyla kanıtlanacak bir şey değil erillik. Size kolay gele
Ay bu gereksiz adamı ne güzellemeye çalışmışsın canhıraş savunuyorsun yorumlarda. Aileni dinleme kafanın dikine git çok değil 3 seneye psikiyatri kliniğinde beklerken konu açarsın buraya. Laf dinleyecek bir tip değilsin belli ki