• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabalarima sinir oluyorum

Diyorum aynisini en son getir burda bakalım dedi kv de
Düzenim bozuluyor başka yerde anlamıyor gidiyorum ama 2 saat durup dönüyorum bir dahakine sen gel istersen diyorum çıkıyorum evden soğuk diyo e beni de çağırma o zaman diyorum gene cagiriyonlar sıkı sıkı sar gel araba var sanki araba daire kapısından alıp evinin içine kadar birakiyo
Gülerek laf sokun sevmeye gelince herkes sırada bakmaya gelince ortalık boş deyin.

Kimseyi umursamayacaksınız yapacak birşey yok.
Annenize gidince aile büyüğünüz oflayıp pofluyorsa gitmeyin,anneniz sorarsa neden gelmiyorsun diye,söyleyin sebebini acıkça.
Kayınvalide/kayınpeder hatta eşiniz dahi hasta olsa vermeyin çocuğunuzu,kusura bakmasın kimse ,2 dakika eğlenecekler,canları bebek sevmek istiyor diye,bebeği hasta edemezler. 5 aylıkmış zaten daha mimicik.
Kuzeninize gelince kabul etmeyin,bozulursa bozulsun,çocuğunuz hasta sonuçta. Hiç mi müsait günleri olmayacak sanki başka?
Dedim dün telefonda noldu bak sevdiniz söylemeden cagirdiniz tuzak kurar gibi hasta oldu çocuk dedim
^Yok aa gerçekten mi yok be olmaz o kadar çabuk ^ oldu diyorum anlamiyorlar hem onlardan gecmesede sonuçta çocuk hasta bi aramadi bile ne yaptın ettin diye

Insanlar cok bencil, sen de bencil ol. Hele ki konu cocugun olunca dogrusu neyse onu yap. Kayinpeder israr etmis. Vermiyorum kardesim diyeceksin. Cocuk hasta olunca onlar mi duracak basinda!

Ve evet, grip festivaline ben de cok guldum
Ya bi kamera olsada o evde verdiğim türlü mücadeleyi kayıt yapsa. Şu malum söz var ya ^bir şey olmaaaaz^ hep bu lafla oldu zaten

Çok sinirliyim bakma :)
Sahiplenmesinler o zaman benim torunum benim soyum bana benzedi beni yaşatcak falan diye yani gülüp eğlenirken herkes tamam sıkıntıya geldi mi kaç ben buna kızıyorum
Ne soyu yahu, Kv kendisini kanuninin anasi mi saniyor pess;)

Dedim dün telefonda noldu bak sevdiniz söylemeden cagirdiniz tuzak kurar gibi hasta oldu çocuk dedim
^Yok aa gerçekten mi yok be olmaz o kadar çabuk ^ oldu diyorum anlamiyorlar hem onlardan gecmesede sonuçta çocuk hasta bi aramadi bile ne yaptın ettin diye
Bir daha çağırırlarsa sizede bahane olur bu durum"hasta kimse yoksa gelelim,çocuk hasta olmasın yine" dersiniz.
Olmaz o kadar diyorlarda,soluduğumuz havadan,dokunduğumuz kapı kolundan dahi bulaşabiliyor. Bir zahmet uzaktan sevsin hasta olan. En sinir olduğum şey.

Diyorum aynisini en son getir burda bakalım dedi kv de
Düzenim bozuluyor başka yerde anlamıyor gidiyorum ama 2 saat durup dönüyorum bir dahakine sen gel istersen diyorum çıkıyorum evden soğuk diyo e beni de çağırma o zaman diyorum gene cagiriyonlar sıkı sıkı sar gel araba var sanki araba daire kapısından alıp evinin içine kadar birakiyo
Ya gitmeyin onlar gelsin diyeceğim ama bu sefer de evde onlara hizmet etmek gerekecek. Zor bir durum allah sabır versin

Okuyunca güldm kendi kendime ☺cunku bizimkiler de tam tersi hatta aşırı biraz.suan çocuk yok ama olsa dogumdan 1 ay once dogumdan sonra 2 ay kalirkar kesnlikke özellikle kayinvalidem ☺ eminim yani her dakikayi benle yaşar hatta hamile olduğumu ogeenimce bile cikip memleketten gelebilir bende okurken daha ortada çoluk çocuk yok nasil o kdar süre zamani gecircem diye tersi yönde düşüncelere kapildim ☺ komik gerçekten..

Bir arkadaş bencil olun yazmış. Aynı fikirdeyim onlar bencilse sen 10 kat bencil ol.

Ne soyu yahu, Kv kendisini kanuninin anasi mi saniyor pess:KK66:
Aa kanuninin anası da kim onun yanında!
Her bir şeyi onlara benzemis kızımın hatta kayinpederimin babasının kardeşinden almış burnunu ve kulaklarını bi onu doğuran anasına benzememis bu çocuk onların soyu olduğu çok belliymiş yolda görse millet demiş Aytenin torunu bu o kadar benziyormus çünkü

Her bir şeyi onlara benzemis kızımın hatta kayinpederimin babasının kardeşinden almış burnunu ve kulaklarını bi onu doğuran anasına benzememis bu çocuk onların soyu olduğu çok belliymiş yolda görse millet demiş Aytenin torunu bu o kadar benziyormus çünkü
Amannn ne aytenmis! Kiymetli aytenin torunu olmus , sanki sen hic yokmussun gibi konusmalar bunlar son derece seviyesiz ve terbiyesizler hrhalde, sen olmasan yumurtadan mi cikacakti cocuk acaba? Birak canim cahille cahil olma sinirini bozma mesafeni koy keyfine bak kuzum sen

Okuyunca güldm kendi kendime ☺cunku bizimkiler de tam tersi hatta aşırı biraz.suan çocuk yok ama olsa dogumdan 1 ay once dogumdan sonra 2 ay kalirkar kesnlikke özellikle kayinvalidem ☺ eminim yani her dakikayi benle yaşar hatta hamile olduğumu ogeenimce bile cikip memleketten gelebilir bende okurken daha ortada çoluk çocuk yok nasil o kdar süre zamani gecircem diye tersi yönde düşüncelere kapildim ☺ komik gerçekten..
İnşallah dediğin gibi olur olmasi gereken de o. Beni evleninde çocuk yapın diye zorluyordu kv evlendim 4 yıl başımın etini yedi çocuk çocuk şimdi meydanlar boş nerde çocuk diyenler ???

Amannn ne aytenmis! Kiymetli aytenin torunu olmus , sanki sen hic yokmussun gibi konusmalar bunlar son derece seviyesiz ve terbiyesizler hrhalde, sen olmasan yumurtadan mi cikacakti cocuk acaba? Birak canim cahille cahil olma sinirini bozma mesafeni koy keyfine bak kuzum sen

Bana taşıyıcı anne dedi bi kere şakasına
Kim O zaman bunun anası kimden peydahlattiniz dedim
Ben terbiyesizmisin kocama öyle diyor biraz lafını bilsin konussun Allahtan eşim ağzının payını verip susturuyor da bi iki ay ağzını açmıyor

Bir daha soy muhabbeti acilirsa biyolojik olarak soyun anadan gectigini eklersiniz.

İnşallah dediğin gibi olur olmasi gereken de o. Beni evleninde çocuk yapın diye zorluyordu kv evlendim 4 yıl başımın etini yedi çocuk çocuk şimdi meydanlar boş nerde çocuk diyenler ???
Ben öyle olcagina eminim.. Espri tabiki benimki yoksa iyidir kayinvalidem iyi☺fazla sahipleyicidir kendisi bu konuda sorun yasycagimi hic zannetmyrm ben

ayni seyleri yasaidm hatta hastanede yatarken daha. Öyle bir diyorlarki düsüncesizce bir de ben diyorum ben inegim zaten benimle alakasi yokki bu cocugun size zahmet vermeden ceketi alip cikayim ben.. O lohusa halimle bile idare ettim bu düsüncesizlikleri hastanede ama anca akillandim. Ben millete saygisizlik etmiycem diye beni resmen ezikliyorlar bunu anladim.
Bri de gel gel gel al cocugu gel. Sezeryanim agirdi kendimi zor tasiyorum bebegi bile kucagima zor aliyorum neden onlara getirmiyorum diye bir ton laf. bunalmistim gercekten. bu kadar sigirlik olmaz. Evde uyuyorum telefona yetisemiyorum malum ilk aylar yedi yirmidört memede bebek.. O telefonu acmamisiiim kiyamet kop, neden acmiyormusum cocugu sakliyormusum ondan. Benim düzenim belli. Yemek yap ye, emzir zaman bulursan uyu. Bir de bunlarla ugras. Benciller, tiksiniyorum resmen.

Bence abartıyorsun. Kimse yardım etmek zorunda değil. Hepimiz o zorlukları yaşadık. Gurbette yaşadık .Bebek büyüyünceye kadar kiri pisi görmeyeceksin. Mecbur olanları yap. O uyuyunca uyu. Yok iş yaparsan kendi suçun. Ben bütün telefonları kapatırdım kimse bizi uyandırmasın diye. Ne bitlendik, ne mikroptan öldük, ne yemeksizlikten aç kaldık. Bir yıl geçince daha rahat olursun. Sen de yaşlanınca onlara bakma. Şikayet eden insanları kimse sevmez. Bebeğin biraz büyüsün gez toz annene, kayınvalidene söyle "ay arkadaşlarla şuraya gittik " falan diye bak Nasıl yanında olmak isteyecekler.

Insanlar cok bencil, sen de bencil ol. Hele ki konu cocugun olunca dogrusu neyse onu yap. Kayinpeder israr etmis. Vermiyorum kardesim diyeceksin. Cocuk hasta olunca onlar mi duracak basinda!

Ve evet, grip festivaline ben de cok guldum
Aynen katılıyorum. Çocuğunu korumak zorundasın. Pek çok ruh hastası var. Her şeye ok mi diyeceksin?

Bence abartıyorsun. Kimse yardım etmek zorunda değil. Hepimiz o zorlukları yaşadık. Gurbette yaşadık .Bebek büyüyünceye kadar kiri pisi görmeyeceksin. Mecbur olanları yap. O uyuyunca uyu. Yok iş yaparsan kendi suçun. Ben bütün telefonları kapatırdım kimse bizi uyandırmasın diye. Ne bitlendik, ne mikroptan öldük, ne yemeksizlikten aç kaldık. Bir yıl geçince daha rahat olursun. Sen de yaşlanınca onlara bakma. Şikayet eden insanları kimse sevmez. Bebeğin biraz büyüsün gez toz annene, kayınvalidene söyle "ay arkadaşlarla şuraya gittik " falan diye bak Nasıl yanında olmak isteyecekler.
Ya evet yardım edecekler diye bir kural yok ama yardım gormeyincede mal gibi kaldım soktayim kimse sallamiyor böyle olmaz sandım. Hani Nazi şeyler zorla değil mecburidir öyle bir kural yoktur ama öyle olması gerekir gibi düşündüm aramızda 7 dakikalık yol var aynı muhitteyiz e mübarek ölmessin arada uğra dimi neyse ben ihtiyaç duydugum için öyle olsun isteyip cikarttim bunları galiba

Back
X