• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabalarima sinir oluyorum

ha ha chiLL chiLL benimkiler hep yardımcı olurlar sağolsunlar, ama ben istemediğim zamanlarda.
yok yardıma ihtiyiacın vardır falan derler.
ama ihtiyacım olduğunda kuş uçmaz kervan geçmez.

taşınıyorum yakın zamanda, kv kuran okuyormuş(komşularla), yarıda kalmasın diye gelmeyeyim diyor, annem de misafiri varmış bu ara, o yüzden gelmeyeyim diyor. taşınırken geleyim diyor. yardımcı olayım diyor.

sanki eşyaları ben taşıcam, taşınırken ihtiyacım yok ki benim, ama şimdi gelseler, onlardan tek istediğim oğluma bakmaları, ben ve eşim temizliktir eşya toplamadır yapacağız zaten. Ama yok, onlara uyan zamanda bana yardıme deceklermiş.
Ah canın ben 7 aylık hamileyken taşıdım evi. Kv değilde neyse ki annem geldi yardıma bir gece de kaldı işleri bitirdi gitti. İnşallah sana da yardım edecek bir insan evladı cikar

Ah canın ben 7 aylık hamileyken taşıdım evi. Kv değilde neyse ki annem geldi yardıma bir gece de kaldı işleri bitirdi gitti. İnşallah sana da yardım edecek bir insan evladı cikar

yok canım önceden de taşındım, kimse yardım etmedi.
o zaman çocuk yoktu ama.
şimdi de kendim taşınacağım zaten, gelip çocuğa göz kulak olsalar, bir kap yemek yapsalar yeter de.
işte amaaan boşver diyorsun, sonra çünkü gücüne gidiyor yardım ettim dediklerinde. maalesef o daha kötü, "yaptığın bir kap yemek yıllarca anlatıyorsun, ayıp değil mi" diyemiyorsun da.
neyse kendi yağımızda kavrulacağız yine...

seni o kadar anlıyorum ki tamda hissettiklerimi yazmışsın ne denir sabır sabır...

Sana üzüldüm canım Allah yardımcın olsun . Benim canım anam doğumdan önce 2ay baktı bana doğumdan sonrada 45 günlük olana kadar baktı Allah razı olsun ondan. Birde kendi evinde. Üstelik sonra benim 3vime gelip de bir 20 gün daha yardım etti. Anacigima ne kadar dua etsem azdır. Allah im ona can sağlığı versin hayırlı uzun ömürler versin amin .

Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin..
Çok zor canım, ne derse desinler boşver
Müsait olmadığın zaman baktın ki anlamıyor evde yokuz de bitir.

Çok iyi anlıyorum seni. Kimseden medet ummamak lazım şu hayatta, özellikle de akrabalardan, herkes kendini düşünüyor. Herkes bu kadar mı düşüncesiz olur. Gerçek hislerini de onlara söyle, açık açık yardım iste isteyebileceğin her kim varsa. Ne demişler, istemeyenin bir yüzü kara.. Madem kendileri tek başına anlamıyorlar yardıma ihtiyacın olduğunu, sen de çekinme söyle! Sonra o bebeği gelip sevmeyi biliyor herkes... Yok öyle... Aaa çok sinirlendim... :KK62:

Back
X