la bu akrabalar hepmi böle ya ..
bide şey geldi aklıma şimdi bizde birilerinin akrabalarıyız acep bizim içinde böle düşünülüyormudur ya...
Emın ol
Mesela benım dayımın oglu benım ıcın kesın dusunuyordur
Esımle tanısmama o vesıle oldu, ama sımdı ben onu tanımıyorum.
Nıye mı? Bız ev aldık dıye bır ıntıhar etmedıklerı kaldı da ondan.
ay efet ya dogru tesbit benim öz amcam tayinim çıktı diye az daha ölüyodu ..bide araba aldım hemen kendime onu gördügü zamanki yüzünü hele hiç unutmuyorum la noolmuş almışşa ALLAH daha iyisini sana versin..ama zararları anca kendilerine hiç olmuyorlar hiç bir şeyleri yok ellerinde avuçlarında ..
yardım falan beklemiyorum zaten ben zararları olması yeter, tabiki akraba akrabaya yardım eder, her zaman destek olur ama bizimkiler hep köstek, hep elleri açık bizi beklerler
babam işçi emeklisi şimdi, biz küçükken durumumuz kötüydü sonra yemedik içmedik şimdi Allah'a şükür iyi durumları bide zaten çok korumacılar kardeşleri istesin kendileri yemez içmez onlara gönderirler, kardeşimle bizde kızıyoruz biz hep tek başımıza okuduk, kendi başımızı becerdik, biriside telefonla bile arayıp bir ihtiyacınız var mı demedi. babam dedem emekli olması için o yoklukta onun bütün aidatlarını ödedi, ama onlar şimdi amcamla halama destek hep
boşuna dememişler,bu dünyada cennette var cehennemde.Herhalde Rabbım fesat ınsanlara vermıyor.
Dayımın oglu ve esı gercekten cok fesatlandılar. Evı aldıgımız ılk zamanlar, kuzenımın esı 'bız 3+1 alacagız, su kadar paramız var, daha ıyısını ıstıyoruz' gıbı laflar ettı. Rahatsız olmadım ben. Allah herkese daha ıyısını versın. Fakat zamanla oyle tavırlar aldılar kı bıze, sadece sozlerde kalmadı yanı...
Ve ne oldu? Kuzenımın esının, kuzenımden habersız butun bırıkımlerını (sanırım yaklasık 40,000 TL) ondan habersız babasına bır ıs ıcın verdıgını ve babasının da ıflas ettıgını ogrendım.
Asla sevınmedım! Fakat sanırım bu olaydan sonra daha bır hasetlendıler kı, yolda gorup gormemezlıkten dahı gelebılıyorlar artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?