Akrabalarimdan yana şansim yok.

dogru soylemissin canim akrabalar ne iyi olmani ister be ölmeni akrabalar sürüm sürum sürünmeni isterler.. !

Aynen canim kotu gununde canim cicim iyi gununde goremezsin bile zor..
Dertleriyle bunaltirlar uyutmazlar seni gece ama bir iyi gunlerinde hic gormedim ...
Yasim geregi yeni yeni farkediyorum olanlari diyelim ...

dogru soylemissin canim akrabalar ne iyi olmani ister be ölmeni akrabalar sürüm sürum sürünmeni isterler.. !
Kiskanliktan kuduruyorlar hepsi bizimkilerin hic mi duzgun insan olmaz ya diye dusunuyorum bazen bilmem biz onlarin etlisine sutlusune karismayiz onlarin masallahi var..

Teyzemde benden nefret eder dogdugumdan beri...
Babamdan pek hoslanmaz kendisi o yuzden benide sevmezmis...
Evinde herkesi agirlar izzetler bir ben sığmam canim...

Ben de 3 yengemin ikisini sevmem. Anneme takmış durumdalar. Ortaokuldayken bile hissediyordum tavırlarını, sevmiyorum, gitmek istemiyorum diyordum zorla götürüyordu annem.
Hele bir tanesi bu ara coştu sürekli facebooktan anneme laf sokuyor. Kadının da bir şey yaptığı yok, sürekli arkalarını kollama derdindeydi kendince ama kimse bilmiyor tabi. O da oturup ağlıyor ama bana hala "boşver, dayının hatırı için" diyebiliyor. Bir gün önüme alıp saçını başını yolarım ama du bakalım ne zaman...

Bende canim sacini basini yolacak cok kisi var bizde hepsi sirasini bekliyor ama hayirlisi sirayla bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…