Muhakkak ama benim hicc yok yanii kiskanclik had safhada daha yazmadigim cook sey var ...kimin akrabasından şansı varki
Kesinlikle oyle ...Malesef iyi akraba o kadar az ki.
Herkes fesat kıskanç.
Akrabalar ne iyi olmanı isterler ne de ölmeni arası bişi işte.
Allaha şükür sağlar bir erkek kardesim var 15 yasinda ..anne baban sağmı? kaç kardeşin var?
Allaha şükür sağlar bir erkek kardesim var 15 yasinda ..
Muhakkak ama benim hicc yok yanii kiskanclik had safhada daha yazmadigim cook sey var ...
Gercekten kimsenin yapmadigini akrabamin yapmadigini el dedigin insan dusunup yapiyor yardim ediyor ...bir teyze vardi derdi ki,
akraba akrep.
sen iyi insanlar dostlar biriktirmeye bak, varsin kan bagin olmasin, ne olur ki?
Bende kuzen ortami olsun gezelim tozalim istiyorum baba tarafinda hep erkek kuzenlerim ve selam versen borclu cikarsin hemen yanlis anlarlar o derece yaniii...Aynı dertten muzdaribim ne diyecegimi bilemedim cocukken annem kendi tarafina babam kendi tarafına cekmeye calisti biz buyuduk ve maalesef su an ceremesini biz cekiyoruz biz oyle ortada herkesten uzak akrabasiz kaldik
Baba tarafinda oyle pek samimi kuzem gelis gidisi olmaz gerci sevdigim birkac kuzenim var ama pek gorusme firsatimiz olmuyir
Ama anne tarafinda kuzenler kendi aralarinda cok samimiler imrenilecek gibi hakkaten benimde gozum akraba ariyor ama nerdee
20 yasindayim allaha sukur aile icinde iyi kotu idare ediyoruz ...sen kaç yaşındasın? ve anne babanla kardeşinle aran nasıl peki? ve sizin aile içi bağınız nasıl peki?
Allaha sukur oyle ama akrabanin olmasi gereken ortamlarda afalliyorum...takma kafana sağlığın ve ailen yerindeyse eğer akraba çokta önemli değil
Bu yasima kadar hic farkinda degildim hatta sevmezdim kalabalik ortamlari ama bazi ortamlar var bir araya geliyorsunuz bir sogukluk el gibi oturuyorsunuz insanin zoruna gidiyor caniniz cigeriniz...Bizde kocaman aileyiz ama görüştüğümüz kimse yokk küçüklükten beri ..herkeste belli kapris hava falan derken kimse burnundan kıl aldırmıyor.Böyle olunca herkesin uzak olması tercihim arasındadır.Böyle daha rahat oluyo zaten akraba arasında dedikodu başlayınca sonu gelmiyo sen onu dedin ben bunu dedim bu ne ya UĞRAŞAMAM hiç...En güzel ailem annem ve kardeşlerim yeter bana :) sen de oyle iyimser bak hayata canım daha güzel olur emin ol takmamaya ve görmemeye çalış.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?