Akrabalarimdan yana şansim yok.

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
18
Merhaba kizlar..

Bazen neden diye sordugum o kadar cok sey var ki ...
Insan buyuyunce dahada herseyi sorguluyor ...
Her ailede bir sorun vardir muhakkak ...
Ve insan en cokta yakinlarinin yaptiklarindan yaralaniyor kesinlikle...

3 tane halam var ama halami dersiniz hepsi kiskanc kisilikler 10 senedir konusmuyoruz...
1 teyzem var ama kendisi benim haricimde herkese teyzelik yapiyor 14 yasinda beni evinden kac defa kovdu suan sadece merhaba merhaba ...
Amcalarim iyi ama yengelerim sagolsun yaklastirmiyorlar...
Dayilarimdan şansim dönmüş allahtan diyorum şükrediyorum...
Suan 20 yasindayim ve kendimi yalniz hissediyorum herkesin kalabalik ailesine ozeniyorum...
Halalarim teyzem boyleyse kuzenleri siz dusunun...

Akraba dediginiz can ciger dediginiz insanlar el dediginiz insanlarin yapamayacagi seyleri yapiyorlar size...
O kadar uzuluyorum ki gercekten dertlesmek istedim sizinle yanlis anlamayin sakın bazilariniz bizene diyebilirsiniz ama ...

Yaş büyüdükçe akrabalar dahada araniyor sanki kucukken farkinda değildim o kadar ...
kiz kardesim yok olsa keske diyorum sonra teyzem aklima geliyor iyiki yok diyorum ...
Piskolojik olarak etkilendim tabiii ama bu da benim hikayem iste ...

Malesef iyi akraba o kadar az ki.
Herkes fesat kıskanç.
Akrabalar ne iyi olmanı isterler ne de ölmeni arası bişi işte.
Kesinlikle oyle ...
Bir caya gidelim diyebilecegimiz kimse yok bazi insanlara özeniyorum akraba bagliliklari var en azindan ...

'Kendi kotun elin iyisinden iyidir' der hep annem ama bende sizin gibi dusunuyorum. Mecburiyetten birilerine katlanmak kadar kotusu yok su hayatta

Aynı dertten muzdaribim ne diyecegimi bilemedim cocukken annem kendi tarafina babam kendi tarafına cekmeye calisti biz buyuduk ve maalesef su an ceremesini biz cekiyoruz biz oyle ortada herkesten uzak akrabasiz kaldik

Baba tarafinda oyle pek samimi kuzem gelis gidisi olmaz gerci sevdigim birkac kuzenim var ama pek gorusme firsatimiz olmuyir

Ama anne tarafinda kuzenler kendi aralarinda cok samimiler imrenilecek gibi hakkaten benimde gozum akraba ariyor ama nerdee

evet akraba önemli ama inan hayatta kimse dört dörtlük değil, allah bir yerden alıyorsa bir yerden veriyor...
oyüzden o kadarda takma kafana.
dört 3lükte allaha en yakın olandır bence... allaha ne kadar yakınsak o kadar mutluyuz, huzurluyuz şu hayatta...
allahım sen sev yeter bana herşey... yeterki sen sev...

bir teyze vardi derdi ki,
akraba akrep.

sen iyi insanlar dostlar biriktirmeye bak, varsin kan bagin olmasin, ne olur ki?
Gercekten kimsenin yapmadigini akrabamin yapmadigini el dedigin insan dusunup yapiyor yardim ediyor ...
Universiteyi kazandim halalarim gordukleri yerde suratlarini astilar bana ne bir hayirli olsun var ne bir tebrik konusmuyoruz ama gordugumuz yerde merhaba merhaba iliskimiz...

Bende kuzen ortami olsun gezelim tozalim istiyorum baba tarafinda hep erkek kuzenlerim ve selam versen borclu cikarsin hemen yanlis anlarlar o derece yaniii...
Anne tarafi teyzemin kizlari benim yaslarimda 3 kizi var ama benim haricimde herkesle cok iyiler anneleri cok doldurmus onlari ...
Eee geriye kimse kalmadi zaten ..

sen kaç yaşındasın? ve anne babanla kardeşinle aran nasıl peki? ve sizin aile içi bağınız nasıl peki?
20 yasindayim allaha sukur aile icinde iyi kotu idare ediyoruz ...
Kardesimden baska kimse yok zaten iyidir aramiz babam isinden dolayi hep il disinda ...
Üçümüz idare ediyoruz evde iyi kötü...

Bizde kocaman aileyiz ama görüştüğümüz kimse yokk küçüklükten beri ..herkeste belli kapris hava falan derken kimse burnundan kıl aldırmıyor.Böyle olunca herkesin uzak olması tercihim arasındadır.Böyle daha rahat oluyo zaten akraba arasında dedikodu başlayınca sonu gelmiyo sen onu dedin ben bunu dedim bu ne ya UĞRAŞAMAM hiç...En güzel ailem annem ve kardeşlerim yeter bana :) sen de oyle iyimser bak hayata canım daha güzel olur emin ol takmamaya ve görmemeye çalış.....

Bu yasima kadar hic farkinda degildim hatta sevmezdim kalabalik ortamlari ama bazi ortamlar var bir araya geliyorsunuz bir sogukluk el gibi oturuyorsunuz insanin zoruna gidiyor caniniz cigeriniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…