• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabalarımın niyeti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatım sen hemşirelik okuyan, 170 boyunda ve 50 kilo bir kızsın üstelik sevgilin var ve evlenmeyi düşünüyorsun waaooooww yani, inanılmaz şeyler bunlaaarrr, kıskanmışlar seni.
Sevgilim olduğunu bilmiyorlar bu arada o kadar yakın değiliz ve kilom cidden düşük yeni yeni almaya başladım

Beni kıskanıyorlar çekemiyorlar nazar ediyorlar göz değdiriyorlar sanrılarından da gına geldi artık, mübarek herkes bulunmaz hint kumaşı herkes mükemmel herkes anasının gözü oofff aşırı sıkıcı ya, vallahi baydınız. Konu başlığını akrabalarımın niyeti değil benim gereksiz özgüven patlamam olarak değiştirebilirsin.
Beni kıskanıyorlar demedim ki niye böyle davrandılar onu anlamadım az görüşüyoruz ve kendimi kötü hissettim nişanım olduğunda ailem çağırmak isticek sonuçta ve kötü geçmesini istemiyorum

Beni kıskanıyorlar çekemiyorlar nazar ediyorlar göz değdiriyorlar sanrılarından da gına geldi artık, mübarek herkes bulunmaz hint kumaşı herkes mükemmel herkes anasının gözü oofff aşırı sıkıcı ya, vallahi baydınız. Konu başlığını akrabalarımın niyeti değil benim gereksiz özgüven patlamam olarak değiştirebilirsin.
Hem çok nadir gelen bi kötülüğü dokunmamış bir misafire böyle saçma sapan laflar etmek iyi niyetli mi sizce

Sadece aile arasında bir nişan yapacağız evlilik değil ve evlilik programını da ben izlemiyorum zaten onlar izliyor beni benzetmişler benzetmelerine asla alınmadım zaten sonradan çirkin falan demeleri kötü niyetli geldi
Bende estetik yok ya beğendiğim bi kız olduğu için çok takmamıştım
e sen de begeniyormussun kizi demek ki takip ediyorsun, yoksa nereden aklina gelecek ben netten baktim mesela (hos yeni kismetse olurda arkadasim oynuyor, paylaştığı editleri izliyorum az cok fikrim oldu benim de)
nisanin icin de sevmedigin insanlari cagirma tabii
benim de benzer endişelerim vardi, yüzünü görmekten kaçtığım ama yakin akrabalar gelir diye canım sıkılıyordu. esimle sehrimize yakin deniz goren bir tripleks kiraladik cekirdek aile olarak istemem yapildi, yüzükler takildi, mangal vs keyifle tatil gibi bir haftasonu gecirdik. tamamen aile icinde, sicak bir ortamdi.
boylece kimse gelmez. kalabalik salonda olan kinaya dugune vs gelseler de zaten görmezsn

e sen de begeniyormussun kizi demek ki takip ediyorsun, yoksa nereden aklina gelecek ben netten baktim mesela (hos yeni kismetse olurda arkadasim oynuyor, paylaştığı editleri izliyorum az cok fikrim oldu benim de)
nisanin icin de sevmedigin insanlari cagirma tabii
benim de benzer endişelerim vardi, yüzünü görmekten kaçtığım ama yakin akrabalar gelir diye canım sıkılıyordu. esimle sehrimize yakin deniz goren bir tripleks kiraladik cekirdek aile olarak istemem yapildi, yüzükler takildi, mangal vs keyifle tatil gibi bir haftasonu gecirdik. tamamen aile icinde, sicak bir ortamdi.
boylece kimse gelmez. kalabalik salonda olan kinaya dugune vs gelseler de zaten görmezsn
İnstagramda önüme çıkıyordu ve bir arkadaşım daha benzetmişti ben hatta öyle dediklerinde kızmadım aksine hoşuma gitti

Akraba ziyaretine gittik yüzümü elifnur yele benzettiler çok fazla sonra benzeten biri ben onu beğenmiyorum falan dedi beni sevmeyen bir kuzenimde evet evet dedi sonra giderken yengem kombinimi beğendi teyzem de çok zayıflamış dedi sizce niyetleri neydi artık gitmek istemiyorum ve 1 sene içinde nişan yapıcam çağırmam da lazım
Kesinlikle kıskanmışlar😂 bence sevinin işte kıskanılan birisiniz çatlasınlar patlasınlar

Kesinlikle kıskanmışlar😂 bence sevinin işte kıskanılan birisiniz çatlasınlar patlasınlar
O önemli değil görüşmem olur biter ama özel günüme davet etmek durumunda kalacağım o yüzden endişelendim

ahahahahahaha ergenlik halleri işte, senin ergenlik alınganlığın ve takılıp kalman gibi.
Kötülüğümün dokunmadığı insanlardan böyle şeyler görünce doğal olarak kendimi kötü hissettim ve akraba olduğumuz için özel günümede çağırmak durumundayım ve endişeleniyorum tatsızlık çıkar yada yine moralimi bozarlar diye çağırmazsam kötü niyetli olan biz oluruz

bide ben hemşirelik okuyorum o kız ben doktorum hemşireye niye yardım edeyim diye bir şey dedi üniversite daha kazanmadı bile şimdi nişanımda çağırırsam bu tarz şeyler olur diye korkuyorum ondan yani yoksa çok görüşmüyoruz

Doktor kim, hemşire kim, üniversitesiye kazanamayan kim anlamadım.

Uzak durun bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X