- 11 Ocak 2022
- 593
- 772
- 53
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
Bebek için yaptırıyorsanız evdeki eksikleri kimse garipsemez ki siz daha yeni doğum yapmışsınız.hanımlar ayy o kadar bunaldım ki kızıma Mevlüt yaptırcam günü henüz belli değil . 40 ı yeni çıktı telefonlarım susmuyor keza kv ve annemin de öylemevüt ne zaman ne zaman diye? evimin eksikleri var onlar tamamlasın öyle yapmak istiyorum ben. o şekilde ağırlamak istiyorum ama anlamıyorlar. sizce hemen yapayım mı sussunlar diye yoksa evimin eksiklerini tamamlayıp öyle mi yapayım . çok bunalttılar.
evim de alarm ve zil takılı değil inanın her gelen müteahhit kesiliyor evime gelenlerden..ev de kira ev sahibi ilgisizBebek için yaptırıyorsanız evdeki eksikleri kimse garipsemez ki siz daha yeni doğum yapmışsınız.
Sizi çok bunaltan kişilere eksiklerimi size liste olarak ileteyim maddi ve manevi destek verirseniz yarın sabah gelin deyin.
Bence çocuğu evde o kadar kişiyle bir arada tutmak yerine dışarıda çoğu camilerde geniş konferans salonları var artık kadın erkek ayrı ayrı alıyor orada okutun hem sonrasında ev temizliği derdiniz olmaz
Şakayla karışık ver parasını yaptırayım de gül geç.evim de alarm ve zil takılı değil inanın her gelen müteahhit kesiliyor evime gelenlerden..ev de kira ev sahibi ilgisiz
Ev sahibi usta ayarlamış haftaya yapılacak de geçevim de alarm ve zil takılı değil inanın her gelen müteahhit kesiliyor evime gelenlerden..ev de kira ev sahibi ilgisiz
Yani bebeğin küçük, covid almış başını gitmiş.. Başkası pohpohlasın diye hem kendini hem bebeğini riske atma. O parayı ihtiyacı olana yardım için kullan. Bir sürü ihtiyaç sahibi aile var, üniversite öğrencileri var yada sma lı bebekler var. Milletin gelip hamur işi yemesinden daha fazla sevap işlersin..hanımlar ayy o kadar bunaldım ki kızıma Mevlüt yaptırcam günü henüz belli değil . 40 ı yeni çıktı telefonlarım susmuyor keza kv ve annemin de öylemevüt ne zaman ne zaman diye? evimin eksikleri var onlar tamamlasın öyle yapmak istiyorum ben. o şekilde ağırlamak istiyorum ama anlamıyorlar. sizce hemen yapayım mı sussunlar diye yoksa evimin eksiklerini tamamlayıp öyle mi yapayım . çok bunalttılar.
Evin eksiklerini bilmem de henüz 2 aylık olmayan çocuğun kalabalığın içine çıkarılmasını sağlık açısından doğru bulmuyorum. Sağlıkla büyütün kuzuyuhanımlar ayy o kadar bunaldım ki kızıma Mevlüt yaptırcam günü henüz belli değil . 40 ı yeni çıktı telefonlarım susmuyor keza kv ve annemin de öylemevüt ne zaman ne zaman diye? evimin eksikleri var onlar tamamlasın öyle yapmak istiyorum ben. o şekilde ağırlamak istiyorum ama anlamıyorlar. sizce hemen yapayım mı sussunlar diye yoksa evimin eksiklerini tamamlayıp öyle mi yapayım . çok bunalttılar.
Akbaba diyoruz onlaraYani bebeğin küçük, covid almış başını gitmiş.. Başkası pohpohlasın diye hem kendini hem bebeğini riske atma. O parayı ihtiyacı olana yardım için kullan. Bir sürü ihtiyaç sahibi aile var, üniversite öğrencileri var yada sma lı bebekler var. Milletin gelip hamur işi yemesinden daha fazla sevap işlersin..
Alarmına ziline yorum yapanlara da böyle iyi zil sesine bebeğim rahatsız olmuyor en azından dersin. Neye göre kendilerinde yorum yapma hakkı buluyorlar anlamıyorum, akrabalar toksiktir.
Sünnet ettirdim genede yaptirmadim şu hastaliklar hala geçmiş değil ve bebeğim kalabalikta bunaliyor kendim açtım kuranı okudum televizyon dan açtım kuran ama kimseyi eve toplamadim bilemiyorumhanımlar ayy o kadar bunaldım ki kızıma Mevlüt yaptırcam günü henüz belli değil . 40 ı yeni çıktı telefonlarım susmuyor keza kv ve annemin de öylemevüt ne zaman ne zaman diye? evimin eksikleri var onlar tamamlasın öyle yapmak istiyorum ben. o şekilde ağırlamak istiyorum ama anlamıyorlar. sizce hemen yapayım mı sussunlar diye yoksa evimin eksiklerini tamamlayıp öyle mi yapayım . çok bunalttılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?