akrabaların adam darlaması

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
593
772
53
hanımlar ayy o kadar bunaldım ki kızıma Mevlüt yaptırcam günü henüz belli değil . 40 ı yeni çıktı telefonlarım susmuyor keza kv ve annemin de öylemevüt ne zaman ne zaman diye? evimin eksikleri var onlar tamamlasın öyle yapmak istiyorum ben. o şekilde ağırlamak istiyorum ama anlamıyorlar. sizce hemen yapayım mı sussunlar diye yoksa evimin eksiklerini tamamlayıp öyle mi yapayım . çok bunalttılar.

Bebek için yaptırıyorsanız evdeki eksikleri kimse garipsemez ki siz daha yeni doğum yapmışsınız.
Sizi çok bunaltan kişilere eksiklerimi size liste olarak ileteyim maddi ve manevi destek verirseniz yarın sabah gelin deyin.

Bence çocuğu evde o kadar kişiyle bir arada tutmak yerine dışarıda çoğu camilerde geniş konferans salonları var artık kadın erkek ayrı ayrı alıyor orada okutun hem sonrasında ev temizliği derdiniz olmaz

evim de alarm ve zil takılı değil inanın her gelen müteahhit kesiliyor evime gelenlerden..ev de kira ev sahibi ilgisiz

evim de alarm ve zil takılı değil inanın her gelen müteahhit kesiliyor evime gelenlerden..ev de kira ev sahibi ilgisiz
Şakayla karışık ver parasını yaptırayım de gül geç.

Senin en güzel en dönemin kimseyi dinleme bebeğine odaklan bu günlerin tadını çıkart

Yani bebeğin küçük, covid almış başını gitmiş.. Başkası pohpohlasın diye hem kendini hem bebeğini riske atma. O parayı ihtiyacı olana yardım için kullan. Bir sürü ihtiyaç sahibi aile var, üniversite öğrencileri var yada sma lı bebekler var. Milletin gelip hamur işi yemesinden daha fazla sevap işlersin..
Alarmına ziline yorum yapanlara da böyle iyi zil sesine bebeğim rahatsız olmuyor en azından dersin. Neye göre kendilerinde yorum yapma hakkı buluyorlar anlamıyorum, akrabalar toksiktir.

Evin eksiklerini bilmem de henüz 2 aylık olmayan çocuğun kalabalığın içine çıkarılmasını sağlık açısından doğru bulmuyorum. Sağlıkla büyütün kuzuyu

Akbaba diyoruz onlara

Hep gösteriş bunlar millete.

Yapacaksınız yapın yani evi görmeye mi geliyorlar? Ne eksiğiniz var mesela bilmiyorum ama evdeki halı, boya badana vs eksikse eksik. Amaç mevlütse yapın geçsin gitsin.

Ama amaç o olsaydı zaten arkadaşların dediği gibi camide de yapılırdı.

Mevlut yapmak zorunda mısınız?gerçekten çok gereksiz.simdi beğenmeyenler olacak ama görmek isteyen gelir görür.istemeyen gelmez.isteyen hediye getirir, hediye getiremeyen olur. Ama mevlut olunca ki bu bir davettir, insanlar gelmeye mecbur gibi hissediyor.onca insanin içinde hediye getirmesen olmuyor.gercekten çok gereksiz ve boşa masraf.

Sünnet ettirdim genede yaptirmadim şu hastaliklar hala geçmiş değil ve bebeğim kalabalikta bunaliyor kendim açtım kuranı okudum televizyon dan açtım kuran ama kimseyi eve toplamadim bilemiyorum

Insanlari memnu etmeye calistikca surekli yeni darlamalarlq karsilasirsiniz. Mesela herkesin cenesi dursun diye mevlut yapmamak daha iyi bi cozum bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…