Akrabaların annemin laflarını kafama taktım ilişkimi bozdum bakar mısınız?

Kesinlikle yapılan bir şeyi unutmayız unutuyo gibi yaparız sadece :) nasıl dizeltecemi bilmiyorum arayı kesle seni tanımasaydım dedi ya

Kötü olmuş gerçekten.
Biraz zaman ver, biraz konu soğusun.
Sıcağı sıcağına üstüne gidersen ters tepecektir.
Bekle bakalım ne yapacak nasıl davranacak.

Ama harbi pinti adam çekilmez
şu an kabülüm diyorsun da ...evlenince bin pişman olursun kova dedi dersin...

Parada pinti olan sevgidede pinti olur
not et bunu bi kenara

Resmen kendimi gördüm canım ya en iyi ben anlarım seni şuan heralde.Bizde 2 aylık nişanlıyız nişan olmasına yakına kadar hiç kavga yoktu bu işler girince tartışmalar oldu.Hatta hala unutamadığım için dün gece feci kavga ettik.Ama ben seni haksız bulmuyorum bende ilişkinin başlarında bir sen ol bilezik altın ne yapayım derdim.Ama bakıyorum arkadaşlarımın akrabalarımın kolları dolu geziyo insan özeniyo yeni nişanlı kızsın sonuçta zar zor 2 ince bilzeik yaptılar.Annesi cimri çok babası öyle değil benide çok seveler ama bana gelince 2 ince bilezik bide bin liralık tura kolye taktılar.Oysa babasının kolunda 2500 liralık bileklik takılı adamın gözlüğü 2bin.Durumları çok iyi değil ama adam kendine farklı boyutta bakıyor banada hediyeler alıyo sağolsun ama nişanda farklı şeyler bekliyo insan o yüzden sen haksız değilsin.

Para olsa gelsinler ama maddi durumşarı iyi degil o kadar
Maddi durumları kötü ise bu pinti olduğu anlamına gelmez ki,isteme olmuştur mutlaka istemeye gelmişlerdir heralde öyle tahmin ediyorum onca uzun yolu adamlar da ha diyince gelemez bir dünya masraf hem maddi durumları iyi değilse nasıl altın alsınlar,çevrenizde ki kişilerin tesiri altında kalmayın.

Aynen ya yeni evleneceklerdeki altında altın eşyayda eşya diye söylenmelerinden hoşlanmıyorum.Biz de evlendik kimseden bişey istemedik,onlar düşünüp ne taktıysa o.Kaldı ki ailenin durumu iyi olmayabilir,durumu iyiyse bile çifter çifter bilezik takmak zorunda zorunda değil.Özenti başka birşey değil..Ooo falancanın kızına şu kadar altın takmışlar..(!)

değer kavramını malda mülkte gören bir anlayış var burada.
sen de ilişkinin arkasında duramamışsın.

Adamı BÜYÜK nişana ikna edebildin mi?
Yoksa işine gelmezse ayrılırsın demişti ya?

Bence ilgisiz olmalarının sebebi ne pintilik, ne uzaklık. Sizi pek istemiyorlar galiba üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…