• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrabaların annemin laflarını kafama taktım ilişkimi bozdum bakar mısınız?

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.368
133
Yaa off gerçekten bıktım bu insanlardan aman sana neden bohca yapmadılar aman seni niye görmeye gelmediler amann sana niye bilezik takmadılar .napayım kardesim sözlümün ailesi pintiyse ben napabilirim annem de sakasına hep seninkiler pinti pinti dedi sonunda sözlüme patladım simdi cok sarpa sardı ilişkim

Bizimkiler taaaa italya'dan geldiler.Ne gerekiyorsa yapacaklar tabi.Kendi kız kızları söz konusu olsa hiçbir ayrıntıyı atlatmaz,her şey torelere uygun olsun isterler ama.Millet gereksiz söylenmemiş.Yeter ki evleneyim nasıl olursa olsun dememek lazım.Her davranışları geleceğe ayna tutuyor aslında.İsin bu tarafından bak.

Uzakmış madem sen biliyorsun da milletin ağzına niye bakoyorsun
Ya ben henuz olgunlasamamısım gerçekten takmam takmaö diyordum ama bir degil iki degil her gördükleri yerde kaynananlar niye gelmiyor kaynanlarla konusuyomusun sanane ya sanane yalandan ilgileniyomus gibi dedikodu peşine düşmeler

Bizimkiler taaaa italya'dan geldiler.Ne gerekiyorsa yapacaklar tabi.Kendi kız kızları söz konusu olsa hiçbir ayrıntıyı atlatmaz,her şey torelere uygun olsun isterler ama.Millet gereksiz söylenmemiş.Yeter ki evleneyim nasıl olursa olsun dememek lazım.Her davranışları geleceğe ayna tutuyor aslında.İsin bu tarafından bak.
Para olsa gelsinler ama maddi durumşarı iyi degil o kadar

Ah işte milletin gazına gelip yaptıklarımız, sonrasında da ceremesini biz çekiyoruz.
Hayır yani çok seviyorsan ve evlenmekte kararlıysan (pintiliği seni rahatsız etmiyorsa) başkalarına kulak tıkamayı öğrenmek zorundasın.

Ben de çok şeyler yaşadım bu şekilde.
3 kuruşun hesabını yapıyor dediler, falan dediler filan dediler.
Yeri geldi bende bu laflara "ben evleniyorum, borca girerse de beraber ödemek zorundayız sen mi ödeyeceksin" diye tersledim.
İyi ki terslemişim, eşimin arkasında durmam kendime fayda sağladı.
Çünkü günü geldi o da benim arkamda durdu.

Netice olarak, sözlün ile aranda ciddi bir problem yoksa, bu tarz gaza getirmeleri boşvereceksin.
Gereksiz yere sözlün ile aranı bozmayacaksın.
Ama gerçekten seni rahatsız eden bir durum varsa o ayrı konu tabii ki.
Bu iki cümlene istinaden yaptığım bir yorum, konu detayı yok neticede.

Ah işte milletin gazına gelip yaptıklarımız, sonrasında da ceremesini biz çekiyoruz.
Hayır yani çok seviyorsan ve evlenmekte kararlıysan (pintiliği seni rahatsız etmiyorsa) başkalarına kulak tıkamayı öğrenmek zorundasın.

Ben de çok şeyler yaşadım bu şekilde.
3 kuruşun hesabını yapıyor dediler, falan dediler filan dediler.
Yeri geldi bende bu laflara "ben evleniyorum, borca girerse de beraber ödemek zorundayız sen mi ödeyeceksin" diye tersledim.
İyi ki terslemişim, eşimin arkasında durmam kendime fayda sağladı.
Çünkü günü geldi o da benim arkamda durdu.

Netice olarak, sözlün ile aranda ciddi bir problem yoksa, bu tarz gaza getirmeleri boşvereceksin.
Gereksiz yere sözlün ile aranı bozmayacaksın.
Ama gerçekten seni rahatsız eden bir durum varsa o ayrı konu tabii ki.
Bu iki cümlene istinaden yaptığım bir yorum, konu detayı yok neticede.
Haklısın ne kadar güzel savunmussunda aramızda ciddi problem yok bu sözden sonra ipler koptu neyse tesekkürler size yorum icin ♡

Haklısın ne kadar güzel savunmussunda aramızda ciddi problem yok bu sözden sonra ipler koptu neyse tesekkürler size yorum icin ♡
Rica ederim.
Biz de nişanlılık evresinde ayrılacak duruma geldik.
Fakat şimdi düşünüyorum, iyi ki ayrılmamışız.
ha olmuyor mu, evliliğimde boşanma noktasına geldim bir ara.
Ama bir şeyi fark ettim, geçmiş insanın peşini bırakmıyor.
Biz kadınlar kindarız, erkekler o kadar değil, unutuyorlar bazı şeyleri.
Yaşananlar geleceğe gölge olabiliyor bazen.
Tavsiyem sakin olun ve devamlı sözlünüz ile iletişim halinde geçirin bu evreleri.
Konuşarak anlaşayarak uzlaşarak, ortak nokta bulunduğunda herşey çözümleniyor zaten.
Tek taraflı değil karşılıklı anlayışı sağlayarak atlatırsınız.

Yoksa ne kadar çalkantılı olursa bu evreler, ilerde evliliğe de yansıyor malesef.
Zamanında bu oldu şu oldu diye insanın yakasını bırakmıyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Yaa off gerçekten bıktım bu insanlardan aman sana neden bohca yapmadılar aman seni niye görmeye gelmediler amann sana niye bilezik takmadılar .napayım kardesim sözlümün ailesi pintiyse ben napabilirim annem de sakasına hep seninkiler pinti pinti dedi sonunda sözlüme patladım simdi cok sarpa sardı ilişkim

Bence yanlış yapmışsın. Bu dediklerin sana dokunan şeylerse söyle tabi ama başkasının ağzını niye taşıyorsun ilişkine. sebep ne gerçekten durumları kötüyse ailen ayıp ediyor ama durumları varsa ya seni istemiyorlar yada gerçekten pintiler bu noktada da sözlün önemli o seni ailesinin karşısında nasıl tutuyor yada o senin maddi manevi ihtiyaçlarına yetiyormu. bunları düşün ve ya yol yakınken vazgeç yada ilişkini herkesten koru

Rica ederim.
Biz de nişanlılık evresinde ayrılacak duruma geldik.
Fakat şimdi düşünüyorum, iyi ki ayrılmamışız.
ha olmuyor mu, evliliğimde boşanma noktasına geldim bir ara.
Ama bir şeyi fark ettim, geçmiş insanın peşini bırakmıyor.
Biz kadınlar kindarız, erkekler o kadar değil, unutuyorlar bazı şeyleri.
Yaşananlar geleceğe gölge olabiliyor bazen.
Tavsiyem sakin olun ve devamlı sözlünüz ile iletişim halinde geçirin bu evreleri.
Konuşarak anlaşayarak uzlaşarak, ortak nokta bulunduğunda herşey çözümleniyor zaten.
Tek taraflı değil karşılıklı anlayışı sağlayarak atlatırsınız.

Yoksa ne kadar çalkantılı olursa bu evreler, ilerde evliliğe de yansıyor malesef.
Zamanında bu oldu şu oldu diye insanın yakasını bırakmıyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Kesinlikle yapılan bir şeyi unutmayız unutuyo gibi yaparız sadece :) nasıl dizeltecemi bilmiyorum arayı kesle seni tanımasaydım dedi ya

Bence yanlış yapmışsın. Bu dediklerin sana dokunan şeylerse söyle tabi ama başkasının ağzını niye taşıyorsun ilişkine. sebep ne gerçekten durumları kötüyse ailen ayıp ediyor ama durumları varsa ya seni istemiyorlar yada gerçekten pintiler bu noktada da sözlün önemli o seni ailesinin karşısında nasıl tutuyor yada o senin maddi manevi ihtiyaçlarına yetiyormu. bunları düşün ve ya yol yakınken vazgeç yada ilişkini herkesten koru
Ya ben gözinde altıncı paragöz biri oldum bu yuzden bana hiç maddi yardım yapası gelmiyor altın altın diye tutturdum pişmanım

Back
X