Akrabalarla basim dertte

brigittebardot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
109
14
38
İstanbul
Oncelikle herkese merhabalar
Benim icin bir sorun tabi sizin sorunlariniz arasinda hicbirsey ama akila ihtiyacim var..
21 yasindayim yasadigimiz yerde dedemin akrabasinin dugunu var ve babaannemle dedem gelicek bu hafta sonu bize..tabi babamin kardesleri filanda..
babannemle dedem cok pisler soylemekten utaniyorum ama onlar geldiginde resmen banyoya giremiyoruz o derece simdi amcamlar halamlar filanda gelicekler mecburiyetten gecen geldiklerinde 10 gun kaldilar ve annemle hergun agladik resmen inanirmisiniz bildiginiz psikolojik olarak coktuk..
simdi gene gene ayni seyleri yasamak istemiyorum allahtan bu sefer 2 gun kalicaklar dugunden sonra toplamda 1 hafta yine....
yine ayni seyleri yasamak istemiyorum babannem resmen kan emici gibi butun sinirimi tepeme cikartiyor annemde artik onlara yetisemiyor butun sorumluluk bende anliycaginiz..
gecen sefer dedigim gibi cok sert ciktim giderken opmedim bile cunku o 10 gunde anlatamayacagim kadar psikolojimin icine ettiler sadece bana degil butun sulaleye diyim herkese karsi elestirme filan o derece olumsuz bir kadin sizde bu sefer nasil davranmaliyim

Valla iki gün tamam diyip geçiceksiniz. Yaşlı başlı insanlar naptılar ki giderken öpmeden gönderdiniz. Bana torunum öyle bişey yapsa gücüme gider. O yaşa kadar kim bilir neler çektilerde öyle ters karakterli oldular. Bence anlayışlı olmakta fayda var. Bizde yaşlanıcaz sonucta

Cok haklisiniz
Ama inanin bi insan oz torununun gelininin oz oglunun dedikodusunu yapmamali millete cekistirmemeli ya.
bildiginiz her geldiklerinde dalima basiyolar bizaat kendim duydum dedikodumu yaparken.
o kadar kotu kalpli ki anlatmama kelimeler yetmez bazende uzuluyorum yasli diye ama yasli bile olsa duani et namazini kil tovbe et dimi yok illa ortaligi karistiricak

Allah yardımcınız olsun, yaşayana zor.

Kendi aile büyüklerimi gördükten sonra yaşlılığına falan veremiyorum kimsenin.

Bazı şeyler hoş görülür tabii, ama fesatlık karakterle ilgili yaşlılıkla değil.

Siz yine de Allah rızası için elinizden geleni yapın.

Canım bizde de aynı şeyler oluyo, mesela halam beni ailemi çok eleştirir hem yüzümüze hem elaleme alıştık artık ayrı şehirlerdeyiz Allah'tan işte biraraya gelince idare ediyoruz. Sen de sonuçta gidecekler diye düşün, insanları değiştiremiyoruz. En güzeli politik davran, yalaş yapış ol demiyorum ama idare et.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anneniz sizi fazla doldurmus. Ne olur yani her girisinizde temizlersiniz banyoyu falan nedir yani bu abarti. Yasli basli insanlar. Hurmetli olun biraz ya

Yorum icin tesekkurler oncelikle
Aynen bende sizin gibi dusunuyorum baskalarinin babannesi torunum der sarilip oper hediyeler alir hicbiseyde gozum yok sadece arkamizdan konusmasin karekter meselesi tabii bu geldiklerinde daha guleryuzlu olmaya calisicam:26:

Bu sefer oyle olucak hic karismiycam zaten
Yuzume karsi soylediklerini soylememe bile gerek yok zaten herkesi elestirir

Ölümlü dünya kalp kırmaya değmez, sizi aşırı mağdur edecek unsurlar değillerse hayatlarınızda, çok takılmayın detaylara... sonuçta hep sizde kalmayacaklar. kaladabilirlerdi, o zaman ne yapacaktınız... İyiysimi kendilerine bakabildikleri için şükredin.

istedıgınız yönde cevaplar vermek zorunda degılız..

ne dıyelım yanı sen tatlı canını sıkma,bı otel ayarlıyalım mı?
yada aayyy gerçekten cok pislermıs,nasıl katlanıyosun,allah yardımcın olsun mu?

bence bı toruna hıc yakısmıyacak laflar etmıssın..
o pıs dedıgın ınsanlar varsa,sen bugun varsın..
gıt temızle cok ıgrendıysen..onlarda senın poponu az temızlememıslerdır..

HAA PARDON! konu onların kan emıcı olması ve senın psıkolojını altüst etmelerıydı dımı..!!

Son düzenleme:

temizlemekten helak olduguma emin olabilirsin.
benim uzerimde hicbir emekleri yok destek olmaktan cok kostekler 'her konuda'.

Ben de teyzemden nefret ediyorum.yani azda olsa anliyorum sizi. Onlarin arkasindan sakin konusup onlara laf vermeyin. Saygida kusur etmeyin ama onlardan hoslanmadiginizi belli edin. Yani ben boyle yapiyorum. Akraba iste atsan atilmaz satsan satilmaz. Omur boyu sirtta yuk. Iyisi de tadindan yenmez.
Kolay gelsin☆☆

yine nefret ediyorum diyemiyorum ama hoslanmiyorum da.arkasindan hayatta konusmam ben onlar gibi degilim baska yaslilarlada cok iyi anlasirim gidip sarilip operim vs bunlara yapmadigimda bile sorun cikiyor

insanın yaşlanası gelmiyor ..
Allahım sen kimseyi , kimseye muhtac etme ..

20 yil snra babannem köydn cıkp ilk dfa geldi bize..üstelik toplasanz 3-5 cümledn fazlasını kuramıyor türkce..anadili arapca..tam 22 yil snra babannem olmuştu..öyle anımız falan yok hic kendisyle..yılda 2-3 gün görür görmezdm köye gttikce ondada dilini anlamiyorm die hic muhabbetimz olmazdı..nişanlanicagm sırada geldi bize ilk dfa..siznkiler gdince banyoyu temzliyormuşsunuz ya ben gdene kadr hergün altına kaçırıyordu idrarini ,kokmasn die dgstriyodm yıkıyodm iki günde bir.nisanlımdan cok onunla ilgleniyodm.bu yaptgm normal olan,her insanin yapmasi gereken..
Ama anormal olan sizin yaptgnz..gercekten bu yazdıklarınızı okuynca Rabbm neslinde vefalısını versn inş dio insan..inş yaşlandgnzda banyoyu temiz brakırsınz..

hasta vs degiller elleri ayaklari tutuyor
ayriyetten raki icmeyi nasi biliyosa tuvaletide temiz tutabilirler aslan yattigi yerden belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…