canım yarama parmak bastın şimdi,biz birbirine bağlı bir aile değiliz ne yazıkki,baba tarafından bahsediyorum, ne yazıkki anne tarafıda uzak oturuyor bize.
küs değiliz ama bayramdan bayrama,düğünden düğüne vs.görüşürüz.yaklaşık 1 ay önce evlendim,el gibi geldiler,el gibi gittiler,çok zoruma gitti,hiç arayıpta anneme yenge yardım edilecek birşey varmı?naptınız..... vs..sormadılar,aramadılarda,sağolsunlar kınama ve düğünüme geldiler,halbuki ben o zamanlar çok stresliydim ve yanımda hiç olmadılar,birçok şeyi KK'da öğrendim,hep size danıştım, ayrıca eşim hakkında da bir sürü eleştiride bulunmuşlardı daha tanışmadan resmine bakıp,kendileri manken arıyorlar,kişiliği nasıldır,efendimi,işi varmı yokmu,hikaye,onlar için tip önemli ne yazık ki,(ki eşim kesinlikle çirkin değil,çok sevimli:))herkes kendine baksın,hiç manevi olarak desteklerini görmedim.(maddi zaten beklentim olamaz herkesin ailesi var ihtiyacımızda yok çok şükür)hiçbirşeyimi paylaşmıyorum artık onlarla,tamamen ilişkileri kestirip atmak doğru da değil tabi,görüşüyorum ama biraz mesafeli ne yazıkki,,
senağlamasenağlama Kızlar hala zoruma gidiyor çok yalnız kaldım düğün zamanı düğün günü yanımda duracak,kuaföre gidecek,giyinmeme yardım edicek (evde gelinliği giydim,vedalaştım,sonra kuaföre gittim ben,tekrar eve dönmedim,çok sulu gözlüyüm,anne ve babama hiç dayanamam.) zar zor birilerini buldum.neyseki düğünüm güzel geçti,Allah razı olsun anne ve babamdan onları çok seviyorum