Akrabama aldatıldığını söylemeli miyim?

buket_82

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
256
128
648
İstanbul
Merhaba bayanlar,

Burada genelde kadınların erkekler tarafından aldatıldığını okuyoruz fakat bazı kadınların da maşallah bu durumdan aşağı kalır yokmuş.

Nerden başlasam bilmiyorum, yaklaşık 3 sene önce evde nişan yaptım arkadaşlar, nişana malum yakın akrabalarımı çağırdım. Kocasını aldatan kadınla kuzenimin telefonu aynı modeldi, kuzenim kendi telefonum diye bu kadının telefonu almış. Daha sonra msjlarında aşkımlı, canımlı cicimli msjlar yakalamış.

Bunu gören kuzenim şok olmuş bir şekilde msjı bana gösterdi, benim de başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Keşke o msjın fotosunu çekseydik dedik ama iş işten geçmişti maalesef. Daha sonra ben bunu takip etmeye başladım. Kadının da adamın da 2004 yılından beri telefon kayıtlarını çıkarttım. Gece saat 2'lere 3'lere kadar tel de konuşmalar, msj göndermeler falan. Bu kadının kocası da yurt dışına iş seyahatlerine çok gider, sanırım gittiği zamanlar daha çok msjlar, görüşmeler tabii. Hatta adamın ev telefonundan da görüşmeler yapılmış.

Benim anlamadığım olay kaç yıldır bu kadının kocası bişeyleri nasıl anlamadı? Çünkü aldattığı adam da aile arkadaşları güya! Sürekli beraberler, sürekli bi yerlere gezmelere giderler, birbirlerinin evine giderler. Ayrıca bu olayı kadının çocuğu da biliyor, onları bi kere hiç olmayacak bir yerde beraberken görmüş fakat babasına demiyor ki annem seni aldatıyor diye.

Çok rahatsızım kızlar çok, üstümde bir yük bu olay. Söylemeyi çok istiyorum ama sonunda kötü olmaktan korkuyorum ya da akrabama bişey olmasından. Evlenirken, eşyalarımı odamdan toplarken de o fatura detaylarını attım , nasıl ispat ederim bilmiyorum.

Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama sizce bu kadının yaptığı yanına kar mı kalsın yoksa herşeyi ortaya mı çıkarayım? Şimdiden teşekkürler...:3:

bana acıkcası pek inandırıcı gelmedi kanıtları atman ?
neden atıyorsun ki ?:
hem ayrıca kişinin izni olmadan savclık izni olmadan her esen kafasına göre kayıt çıkartamaz öyle :34
o zaman herkez herşeyimizi çıkarsın bana inandırıcı gelmediniz k. bkmayın bazı arkadaşlarında biraz dikkat ederlerse bana katılacağına inanıyorum :ssz:

Kesinlikle! O kayıtların dökümanını almak kolay mı sanıyorsunuz tamamen hukuki işler bunlar öyle savcı,avukat olmadan olmuyor böyle işler.

bana acıkcası pek inandırıcı gelmedi kanıtları atman ?
neden atıyorsun ki ?:
hem ayrıca kişinin izni olmadan savclık izni olmadan her esen kafasına göre kayıt çıkartamaz öyle :34
o zaman herkez herşeyimizi çıkarsın bana inandırıcı gelmediniz k. bkmayın bazı arkadaşlarında biraz dikkat ederlerse bana katılacağına inanıyorum :ssz:

Pardon ama neden yalan söyleyeyim ki amacım ne olabilir yani bu konuyu açmamda?

Kanıtları attım çünkü o ara tamamen vazgeçmiştim bu durumu ortaya çıkarmaktan. Telaşım da vardı ben de attım gitti.

Kayıtları nasıl aldığıma gelirseniz, müşteri hizmetlerini arayıp kişinin bilgilerini vererek istediğiniz arama ayrıntılarını alabilirsiniz. Aradım müş. hizmetlerini bilgileri verdim arama detaylarımı istiyorum dedim aldım bu kadar basit.

cok mu yakin akrabiniz kisisel bilgileri hep sizde

atiyorum kardesler birbirnin kimlik nolarini,dogum günlerini

filan bilirde,öyle cok samimi degilse bunlari nerde biliyorsunuz?

onlari gectim bu kadar derinlemesine arastirma yapmak ama sonra vazgecmek

simdi aciklamak istemek..garip geliyor bunlar

ben olsam sahsen söylemem.böyle seyler saklı kalmaz günün birinde Allah bi sekilde ortaya cıkaracaktır.birgün eside farkedecektir yada bisekilde yakalayacaktır.ben sahsen benden cıkmasını istemem.ilerde bide söyledigin icin pişmanlık duymayasın sonra...

cok mu yakin akrabiniz kisisel bilgileri hep sizde

atiyorum kardesler birbirnin kimlik nolarini,dogum günlerini

filan bilirde,öyle cok samimi degilse bunlari nerde biliyorsunuz?

onlari gectim bu kadar derinlemesine arastirma yapmak ama sonra vazgecmek

simdi aciklamak istemek..garip geliyor bunlar

Evet çok çok yakın akrabam, baba adı, doğum günü, kızlık soyadı bilinmeyecek şeyler değil.

Buraya ciddi ciddi bir derdimi yazıyorum , fakat inanılmıyorum ya çok ilginç yani bnm amacım ne olabilir ki? Eğer macera arasaydım çok daha absürt bir konu açardım inanın.

Şimdi açıklamak istiyorum çünkü bu kadın facebookumda ekli, sürekli bişey paylaşıyo adam beğeniyo, adam bişeyler paylaşıyo bu beğeniyo,yani artık sinirime dokunuyor iyice ve pişmanım açıklamadığım için.

ben olsam sahsen söylemem.böyle seyler saklı kalmaz günün birinde Allah bi sekilde ortaya cıkaracaktır.birgün eside farkedecektir yada bisekilde yakalayacaktır.ben sahsen benden cıkmasını istemem.ilerde bide söyledigin icin pişmanlık duymayasın sonra...

İşte başlarda ben de böyle düşündüğüm için kanıtları attım, vazgeçtim söylemekten. Sonra onlar iyi olur ben kötü olurum dedim çünkü kocası karısını göklere çıkarır benim karım şöyle böyle diye, hep peşindedir.

Ama vicdan azabı çekiyorum, ben utanıyorum yemin ederim ya. :((

Görüşme kayıtlarının tek tek dökümanına ulaşmak kolay. Üniversitede bana takan bi çocuk vardı, çıkarmıştı görüşme kayıtlarımı. Bana söylemişti bir de :47:

Görüşme kayıtlarının tek tek dökümanına ulaşmak kolay. Üniversitede bana takan bi çocuk vardı, çıkarmıştı görüşme kayıtlarımı. Bana söylemişti bir de :47:

Hay Allah razı olsun ya, bazı insanlar çok önyargılı gerçekten. Benim burda konu açmışlığım,konulara cvp vermişliğim çoktur. Neden şimdi milleti kandırmak isteyeyim?

Müşteri hizmetlerini aradığınızda son fatura tutarınızı falan da sorar. Bu kadarını da bileceğinizi sanmıyorum.

Ayrıca bir operatörde yetkili olarak çalışan bir arkadasım, baska bir olay nedeniyle yakın zamanda sorduğumda böyle bir seyin mümkün olmadıgını söylemişti.

Hadi her seyi ayarladınız buldunuz kayıtları, bunu ortaya döktüğünüz anda o kadın sizi savcılığa sikayet edebilir davalık ta olursunuz. Çünkü bu kişisel hakllara aykırı.

Sorunuza gelince, bence sizin üstünüze vazife degil. Söylerseniz de kotu olursunuz. Cocugu bile biliyor sesini çıkarmıyor. Kocasının da simdiye kadar hissedip te sesini cikarmadigindan da emin olamazsınız.

Müşteri hizmetlerini aradığınızda son fatura tutarınızı falan da sorar. Bu kadarını da bileceğinizi sanmıyorum.

Ayrıca bir operatörde yetkili olarak çalışan bir arkadasım, baska bir olay nedeniyle yakın zamanda sorduğumda böyle bir seyin mümkün olmadıgını söylemişti.

Hadi her seyi ayarladınız buldunuz kayıtları, bunu ortaya döktüğünüz anda o kadın sizi savcılığa sikayet edebilir davalık ta olursunuz. Çünkü bu kişisel hakllara aykırı.

Sorunuza gelince, bence sizin üstünüze vazife degil. Söylerseniz de kotu olursunuz. Cocugu bile biliyor sesini çıkarmıyor. Kocasının da simdiye kadar hissedip te sesini cikarmadigindan da emin olamazsınız.

Herkes taktı kayıtlara valla. Bir şekilde buldum inanın. Şimdi onu söylesem sizin söylediğiniz şeyin üstüne bunu söylediğmi düşünüp inanmayacaksınız.
Neyse inanıp inanmamanız umurumda değil artık. Soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Doğru düşünüyorsunuz, iyi akşamlar...

Merhaba bayanlar,

Burada genelde kadınların erkekler tarafından aldatıldığını okuyoruz fakat bazı kadınların da maşallah bu durumdan aşağı kalır yokmuş.

Nerden başlasam bilmiyorum, yaklaşık 3 sene önce evde nişan yaptım arkadaşlar, nişana malum yakın akrabalarımı çağırdım. Kocasını aldatan kadınla kuzenimin telefonu aynı modeldi, kuzenim kendi telefonum diye bu kadının telefonu almış. Daha sonra msjlarında aşkımlı, canımlı cicimli msjlar yakalamış.

Bunu gören kuzenim şok olmuş bir şekilde msjı bana gösterdi, benim de başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Keşke o msjın fotosunu çekseydik dedik ama iş işten geçmişti maalesef. Daha sonra ben bunu takip etmeye başladım. Kadının da adamın da 2004 yılından beri telefon kayıtlarını çıkarttım. Gece saat 2'lere 3'lere kadar tel de konuşmalar, msj göndermeler falan. Bu kadının kocası da yurt dışına iş seyahatlerine çok gider, sanırım gittiği zamanlar daha çok msjlar, görüşmeler tabii. Hatta adamın ev telefonundan da görüşmeler yapılmış.

Benim anlamadığım olay kaç yıldır bu kadının kocası bişeyleri nasıl anlamadı? Çünkü aldattığı adam da aile arkadaşları güya! Sürekli beraberler, sürekli bi yerlere gezmelere giderler, birbirlerinin evine giderler. Ayrıca bu olayı kadının çocuğu da biliyor, onları bi kere hiç olmayacak bir yerde beraberken görmüş fakat babasına demiyor ki annem seni aldatıyor diye.

Çok rahatsızım kızlar çok, üstümde bir yük bu olay. Söylemeyi çok istiyorum ama sonunda kötü olmaktan korkuyorum ya da akrabama bişey olmasından. Evlenirken, eşyalarımı odamdan toplarken de o fatura detaylarını attım , nasıl ispat ederim bilmiyorum.

Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama sizce bu kadının yaptığı yanına kar mı kalsın yoksa herşeyi ortaya mı çıkarayım? Şimdiden teşekkürler...:3:

Tam bir ikilem.
Evli bir kadının eşini aldatması gerçekten mide bulandırıcı.
Hele de bunu açıktan yapan insanlar...
Bence bu işe karışma; eğer kadının eşine söylersen ve eşi bu durumu hazmedemezse çok kötü şeyler olabilir.
Eğer karışacaksan da bunu kadına anlatıp eğer hatasından dönmesini isteyebilirsin.
Belli mi olur kadın korkup bir daha yapmaz belki.

Merhaba bayanlar,

eee sanane bacum alan menmun satan menmun elin isi seni niye gerdi
derlerki kadinin esinde gözünmü varrrr
yok can ciyer akrabayiz dersen git kadinin sacini basini yol faturayi önüne koyyy
basina belami ariyorsunn:37::37:

Tam bir ikilem.
Evli bir kadının eşini aldatması gerçekten mide bulandırıcı.
Hele de bunu açıktan yapan insanlar...
Bence bu işe karışma; eğer kadının eşine söylersen ve eşi bu durumu hazmedemezse çok kötü şeyler olabilir.
Eğer karışacaksan da bunu kadına anlatıp eğer hatasından dönmesini isteyebilirsin.
Belli mi olur kadın korkup bir daha yapmaz belki.

Kadına da adama da bu konunun birileri tarafından bilindiğini eğer bu duruma devam ederlerse kocasına ve o adamın karısına bunun açıklanacağını söylemenin bir yolunu aradım ben de. Kimliğimi belli etmeden yani ama nasıl?

eee sanane bacum alan menmun satan menmun elin isi seni niye gerdi
derlerki kadinin esinde gözünmü varrrr
yok can ciyer akrabayiz dersen git kadinin sacini basini yol faturayi önüne koyyy
basina belami ariyorsunn:37::37:

Yok artık baba yarımda gözüm olacak değil heralde :s
Zaten kadın yakınımda olsaydı bir gün dayanamayıp yolardım kesin emin olun...

o zaman kadin ve sevgilisine bildiginizi belirtin ama tabi ki kimlik gizlereyerek,

bir face adresi alin,cafeden filan girp msj atin onlara bildikleriizi filan aman bu islerede karisilmaz gerci

ne haberler duyuyoruz yok sevgililer bir olup esi öldürüyor, yok es kadini öldürüyor

ya da kari-koca bir olup sevgiliyi öldürüyor

bunlardan dolayi korkarim ben ama dmeek istiyorsaniz yine ayni calismayi yapin kocasina gönderin ya da elden anlatin

:53: çok şaşkınım her bilgileri veren telefon kayıtlarımızı alabiliyorsa vay halimize resmen özel hayat ihlali bu çok saçma yahu.....
neyse konuya gelirsem adamın az buz değil senelerdir aldatılıyor ve hiçbir şey anlamamış olması çok ilgisiz biri olduğunu düşündürdü bana...
belki de o da yurt dışı seyahatlerinde yapacağını yapıordur böyle saçma bi evlilikleri vardır.....
söylerseniz kötü bir olaya sebep olma ihtimaliniz de var bilemedim gerçekten......

Back
X