Akrabamızın kızı ayıp etti

Aynen öyle benim beğenmem yeterli deyip kapak yapsaydın
böyleleriyle sık görüşme bence...Beğenmemenin de bi adabı olur..

evet adap yoktu yoksa bu güzel değil başka baksa idin deseydi bu kadar sorun etmezdim ama benimki yok şöyle yok böyle sinir oldum :27:

kıskanç insanları sevmiyorum ve o kadar çoklarkiiii
nasıl başedilir bunlarla bilmiyorum en iyisi hepsinden uzak duruyorum yoksa o sana sen ona aynı onlara benzersin hiç muattap olma derimm

ay bos verseneya kime ne senin zevkine uysun yeter salla gitsin baskalarını kim ne derse yok soyle yok boyle bu benim zevkim kimseyi ilgilendirmez deyip catlat

perdelerimi yeni çıkan perdeden aldım diyoki o perdelerin modası geçmiş diye biz almadık,aklıma geldikçe daral geliyo

kıskanç insanları sevmiyorum ve o kadar çoklarkiiii
nasıl başedilir bunlarla bilmiyorum en iyisi hepsinden uzak duruyorum yoksa o sana sen ona aynı onlara benzersin hiç muattap olma derimm

kıskançlığından mı yaptı dersiniz, koltuklarımı ben çok beğenerek aldım yani..

Son düzenleme:
Benim kıskançlık duygularım alınmış gibidir...hiç kıskanmam...sadece eşimi kıskanırım o kadar :69:

Dediğin modele de baktım gayet güzel yani

Kırmızı mı seninki de, sitedeki kırmızı?

sitesine bak modeli silcem ismi hemen sitede reklam yasak ya

yok bu reklama girmez, senin kendi ürününün reklamını yapman yasak, koltukları sen satmıyosan sorun yok
:1::1:
güle güle kullan bu arada, allah mutlu mesut etsin ayrıca

Son düzenleme:

yok bu reklama girmez, senin kendi ürününün reklamını yapman yasak, koltukları sen satmıyosan sorun yok
:1::1:

ben satsam bu kadar dert etmezdim zaten :)

alıntı yaptın ya sil benim mesajı firma ismi yazmasın zaten bir haftadı cezalı idim

Son düzenleme:
perdelerimi yeni çıkan perdeden aldım diyoki o perdelerin modası geçmiş diye biz almadık,aklıma geldikçe daral geliyo

basbaya kıskanıyor sende fırsat buldukca kendi begendiklerini ov yok soyle boyle hava at gorsun nasıl duyguymus

Son düzenleyen: Moderatör:
oturma odası için :)

yemek odam açık sütlü kahve koltuklar mobilyam kahve beyaz

Salon mobilyalarımız aynı renk olacak:))

Oturma odası içinse gayet güzel gayet uygun canım bi de tv atarsınız akşamları film izlersiniz bi de mısır patlatırsınız :)))

Salon mobilyalarımız aynı renk olacak:))

Oturma odası içinse gayet güzel gayet uygun canım bi de tv atarsınız akşamları film izlersiniz bi de mısır patlatırsınız :)))

açyat oluyo sandıklı

teklileri bile sandıklı ben kullanışı daha ön planda tuttum

Back
X