Akrabayi akrep soksun

Pia22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
1.833
6.753
108
Kizlar 2 yildir babam tarafiyla gorusmuyorum huylarini bildigim icin.neyse bu hafta bana geldiler,amcam gitmesine yakin babam hakkinda agza alinmayacak laflar
Saydi eşimin yaninda.icerdi şunu bunu yapardi gibi i o kadar uzuldum ki o an sesimi cikaramadim bir kez daha anladim gorusmemekle cok dogru karar aldigimi herkes yerinde sag olsun sizinle bunu paylasmak istedim

Arada çıkıyor öyle gereksizler. "Babamın abisi" ile 18 yıldır konuşmuyorum. 12 yaşımda çıkardım kendisini hayatımdan.

Ne güzel 2 yıl görüşmemişsiniz, bu görüşmede kararınızın ne kadar isabetli olduğunu göstermiş size. Çıkarın hayatınızdan böyle yükleri.

Arada çıkıyor öyle gereksizler. "Babamın abisi" ile 18 yıldır konuşmuyorum." 12 yaşımda çıkardım kendisini hayatımdan.

Ne güzel 2 yıl görüşmemişsiniz, bu görüşmede kararınızın ne kadar isabetli olduğunu göstermiş size. Çıkarın hayatınızdan böyle yükleri.
Inanin o kadar rahattim ki dune kadar hani derler ya akraba ziyareti onemlo baslarim.boyle akrabaya aksama kadar telefonum susmadi arayaj arayana halalar falan dedim ben gorismek istemiyorum sizinle yerinizde sag olun

Inanin o kadar rahattim ki dune kadar hani derler ya akraba ziyareti onemlo baslarim.boyle akrabaya aksama kadar telefonum susmadi arayaj arayana halalar falan dedim ben gorismek istemiyorum sizinle yerinizde sag olun
Babamin haneri yoj bu laflardan kardeslerini dost buluyo hala

Bizim akbabaların %85’i anne tarafında.Niye bilmiyorum en fenaları genelde anne tarafından çıkıyor.

Ay bir de bazisi şerli olurki onlardan korkacaksin.Rabbim boyle insanlardan bizi korusun 🙏

İnsan kardeşine-kanından canından olana- bunu nasıl yapar bunu aklım almıyor. Var bizde de öyle bi amca. Kalpleri kurumuş resmen, katılasmıs. Yaşadıkları olaydan ders alacaklarına günden güne beterlesiyorlar. Hic görüsmemek en güzeli mecbur kalmadıkca, Allah islah etsin.

İnsan kardeşine-kanından canından olana- bunu nasıl yapar bunu aklım almıyor. Var bizde de öyle bi amca. Kalpleri kurumuş resmen, katılasmıs. Yaşadıkları olaydan ders alacaklarına günden güne beterlesiyorlar. Hic görüsmemek en güzeli mecbur kalmadıkca, Allah islah etsin.
Kesinlikle babami kotuledigini sandi ama kendini rezil etti eşim guya babama kinlesecekti cahil mi bu adam kimin ne b.k oldugunu bilmiyorum taa size nisanda notunuzu verdi kii 2 yildir gorusmuyoruz babam gencken yapmis bi cahillik kardes olsaydinda dogru yola itseydin. Halamlara icimdekileri doktum kapattim teli . Demisler hor gorme padisahim senden buyuk Allah var

Hepsinin üstüne benzin ve ateş ohhh

Ben de gorusmuyorum. Babamm hastaykenn acımız yetmezmiş gibi onlarla ugrastım. Benden uzak olsunlar. Görüşmeyin siz de şart mı?

Kizlar 2 yildir babam tarafiyla gorusmuyorum huylarini bildigim icin.neyse bu hafta bana geldiler,amcam gitmesine yakin babam hakkinda agza alinmayacak laflar
Saydi eşimin yaninda.icerdi şunu bunu yapardi gibi i o kadar uzuldum ki o an sesimi cikaramadim bir kez daha anladim gorusmemekle cok dogru karar aldigimi herkes yerinde sag olsun sizinle bunu paylasmak istedim
En iyi akraba, uzak olan akrabadir. Gorusmeme kararinizin arkasinda durun bence. Sulalem suru gibidir. Baba tarafindan kimseyle gorusmem. Bayramlar da dahil buna. Sizi mutsuz eden, varligiyla soylemleriyle uzen herkesi hayatinizdan cikarin. Oh be diyeceksiniz ☺

Siz müsade etmissiniz ben olsam misafirimle tartismam ama üslubuyla önünü keserim herkes hadfini bilsin kimse benim evime gelip de benim ailemi eleştiremez.aslinda elestirebilir o yanlış oldu eleştiri normal biseydir ama kötülemesine müsade etmezdim

Sadece biyolojik bağ nedeniyle, çocukken mecburen evlerine, babam tarafından, götürülüp durduğumuz, babamın erkek kardeşi ve ailesinden nefret ediyorum. Görüşmeyi keseli uzun yıllar oldu. Rabbim mecbur muhtaç etmesin, benden uzak olsunlar. 7 kat eller bile onlardan daha iyidir. Çocukluğuma s.çtılar resmen.... ayrımcılık, değer vermeme, laf sokma, kıskançlık, fesatlık.... Onlarla ilgili temel hatıralarım hep bu yönde. Çocukken 1 kere bile başımı okşayıp sevmemiş bir insanken kendileri, arayıp sormuyor demiş benimle ilgili bir de, şaka gibi...

Back
X