DNA falan anlamam, evrim varsa simdiki maymunlar neden insan olmuyor, Isvicreli bilim adamlari bunu aciklamazlarsa inanmamKonu kapanmadan yazayım, evrim teorisi inanç falan değildir " ben inanmıyorum ona" deyin de mabadıyla gülsünler size adam gibi bilim yapan yerlerde. .. evrim var mıdır yok mudur tartışma bile götürmeyen bir konu, hele DNA testi bulunduktan sonra yüzde yüz gerçek olduğu bilinen bir şey. Nasıl gelişmiştir süreç nasıldır tartısşma konusu olan.
DNA falan anlamam, evrim varsa simdiki maymunlar neden insan olmuyor, Isvicreli bilim adamlari bunu aciklamazlarsa inanmam
Isvicre olmadi da diyelim Almanya oldu, o da olumluKendisi maymun farkında değilhem İsviçrelilerin işi var çikolata kilo yapar mı yapmaz mı, yıllardır onu araştırıyorlar
Bu arada şaka bir yana , humanimsı, yani insancıl diyorlar goriller, şempanzeler vs
Zaten teorinin anafikri insanlar maymundan gelmiştir değil, insanla maymun aynı ortak atadan gelmiştir bildiğim kadarı ile. Çok bilgili değilim bu konuda ama insanımızın maşallah her konuda fikri var.Kendisi maymun farkında değilhem İsviçrelilerin işi var çikolata kilo yapar mı yapmaz mı, yıllardır onu araştırıyorlar
Bu arada şaka bir yana , humanimsı, yani insancıl diyorlar goriller, şempanzeler vs
Dogru biliyorsunuz, "insan maymundan gelmistir, evrim insanin maymundan donustugunu soyler" fikrini ilk ortaya atan hakkinda cok hos planlarim var.Zaten teorinin anafikri insanlar maymundan gelmiştir değil, insanla maymun aynı ortak atadan gelmiştir bildiğim kadarı ile. Çok bilgili değilim nu konuda ama insanımızın maşallah her konuda fikri var.
Zaten teorinin anafikri insanlar maymundan gelmiştir değil, insanla maymun aynı ortak atadan gelmiştir bildiğim kadarı ile. Çok bilgili değilim bu konuda ama insanımızın maşallah her konuda fikri var.
Çok sevindim oglunuzda okul açısından kötü bir etki yaratmadiginaDaha iyi ,teşekkür ederim. :) aslında okulunu çok seviyor, her şeye rağmen istekliydi. Zaten bu yüzden anlayamadım durumunu. Bugün de anne benden aldığı paraları geri verecekmiş ben de arkadaşlarıma otomattan çikolata alacağım hep beraber yeriz dedi. :) Mutluydu sabah.
Keske cozulse aksam lisesiyle. Evrime inanmiyorum diyen eczacilik, tip okuyanlar var yaaYok dediğin gibi zaten ama inan ben detaya girip yazmak istemedim. Bilmeyen akşam lisesine gitsin tekrar :)
Yoo ingilizceSiz öğretmenmişsiniz bir de , alanınız ne çok merak ettim açıkçası. Din kültürü mü?
Cocuklara zaten teori okutulmasina karşiyim,yuzde yuz dogrulugu kanitlanmis gerçekler okutulmali,universitede teorilere yer verilebilir,ona sözum yok ama ortaokul lise de teorilere yer verilmemeliİlber ortaylı canım ya... bak zaten teorilerin doğruluğu ispatlanmamıştır, o yüzden teoridir. İspatlanırsa darwin yasası olur. Cahil cahil konuşmayalım...
Hipotezi teoriyi kanunu yasayi biliyorum cok şükürKeske sadece alani olmayanlar boyle konussa. Bu gozler teori-hipotez ayrimi yapamayan biyoloji ogretmenleri gordu, biyolog oldugunu soylese bile sasirmam o yuzden.
Teorinin ana fikri maymunlarla biz kuzeniz,kabul etmiyorum evet biricigim tekim,Allahin mucizesiyim:)Zaten teorinin anafikri insanlar maymundan gelmiştir değil, insanla maymun aynı ortak atadan gelmiştir bildiğim kadarı ile. Çok bilgili değilim bu konuda ama insanımızın maşallah her konuda fikri var.
Konu kapanmadan yazayım, evrim teorisi inanç falan değildir " ben inanmıyorum ona" deyin de mabadıyla gülsünler size adam gibi bilim yapan yerlerde. .. evrim var mıdır yok mudur tartışma bile götürmeyen bir konu, hele DNA testi bulunduktan sonra yüzde yüz gerçek olduğu bilinen bir şey. Nasıl gelişmiştir süreç nasıldır tartısşma konusu olan o.
Evet herşeyin tesadufi meydana geldigini savunuyorlarYanlış biliyorsam düzelt lütfen.
Darwinin teorisinin bu kadar eleştirilmesinin nedeni tanrısız bir evrimi mümkün kılıyor oluşu değil mi? Yoksa ondan çok çok önce içinde islam alimlerinin de olduğu bir çok bilim adamı evrim üzerine değişik teoriler geliştirdiler ve türlerin birbirinden evrildiği çok önceden kabul görmüş bir durum.
Valla bana pek biliyormus gibi gelmediniz, klasik hipotez-tez-teori-kanun diye aciklama yapacaksiniz diye tahmin ediyorum ama o isler oyle degil. Kanun bir gercektir, teori ise onun mekanizma ve nedenlerini aciklamaya calisir. Evrim bir teori degil gercektir, yalniz biyolojide degil pek cok alanda varligini goruruz evrim teorisi ise bu gercegin mekanizma ve nedenlerini inceler.Hipotezi teoriyi kanunu yasayi biliyorum cok şükür
Orda ders veriyorum zaten:)Yok dediğin gibi zaten ama inan ben detaya girip yazmak istemedim. Bilmeyen akşam lisesine gitsin tekrar :)
Yanlis biliyorsunuz, teorinin ana fikri bu degil ve dahi teorinin merkezinde insan da yok zaten. Darwin evrimi ilk acikladiginda esasli bir Hristiyandi, yani tanriya inaniyordu. Bilimsel gercekleri kabullenmek demek tanritanimaz olmak degildir.Teorinin ana fikri maymunlarla biz kuzeniz,kabul etmiyorum evet biricigim tekim,Allahin mucizesiyim:)
Yoo bilimsel gercekleri taniyorum tanriyi da taniyorum,orda sıkınti yok,darwinin kitaplarini açıp bizzat okumadim ,okullarda bize ögretildigi kadariyla biliyorum, internetten videolardan izledigim kadariyla biliyorum,ve dedikleri şu tesadufi herşey meydana geldi,Allah yaratti demiyor,maymunlarla kuzen olacak kadar benzerligimiz var falan filan...Hayir bu degil ben darwini cok iyi tanirim diyebilirsiniz,ama verilen egitimde bize bu empoze edildi dolayisiyla bu teorinin ögretilmemesi daha iyi:)Yanlis biliyorsunuz, teorinin ana fikri bu degil ve dahi teorinin merkezinde insan da yok zaten. Darwin evrimi ilk acikladiginda esasli bir Hristiyandi, yani tanriya inaniyordu. Bilimsel gercekleri kabullenmek demek tanritanimaz olmak degildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?