- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
-
Özel maalesef hayal kırıklığı benim için şuanÖzel mi devlet mi?
Çok basit yawrum arkadaşlarına zarar verme öğretmenini üzme kimse ile kavga etme bir iki cümle yeterli .biz bu şekilde uyarıyoruz diye neden cahil oluyoruz o mu yanlış yapıyor o zaman ben mi ?6 yaşındaki çocuğa nasıl bir yaptırım uygulayacaklar sizce? Okuldan mı atsınlar, uzaklaştırma mı versinler?
Elbette rehberliğe gönderecekler ve aileyi de uyaracaklar.
O ne demekmiş öyle yapma demem, bal gibi diyecek.
Değiştir arkadaşım. Çocuğunu böyle ezdiren bir yönetime ücret ödeme derim benÖzel maalesef hayal kırıklığı benim için şuan
Allah kahretsin ki erken kayıt safsatasına inanıp ücreti peşin ödedik yoksa şimdiye çoktan almıştım okuldan ,alırsanız kesinti yaparız diyorlar oda ciddi bi meblağ zaten çocuk alıştı öğretmenine arkadaşlarınaDeğiştir arkadaşım. Çocuğunu böyle ezdiren bir yönetime ücret ödeme derim ben
Bu kadar ciddi davranış problemi olan çocuğun ya öyle yapma etmeyle çözülemeyecek bir derdi vardır yahut ailesinde sıkıntı vardır. Zaten bu cümleler ona kuruluyor olsa, saygı öğretilse böyle davranabilir miydi? Yani bahsettiğiniz çözüm çözüm olmayacak, uzun vadede bir şeyler istiyorsanız rehberliğe yönlendirmek doğru bir yaklaşım olmuş. Rehberlik aile ile de görüşüp ebeveyn olarak saçmaladıklarını anlatacaktır.Çok basit yawrum arkadaşlarına zarar verme öğretmenini üzme kimse ile kavga etme bir iki cümle yeterli .biz bu şekilde uyarıyoruz diye neden cahil oluyoruz o mu yanlış yapıyor o zaman ben mi ?
Ya zaten anneden sende haklısın gereken özeni göstereceğim tarzında bi yaklaşım alsa idim görmezden gelecektim ama azalmak yerine artarak devam ediyorBu kadar ciddi davranış problemi olan çocuğun ya öyle yapma etmeyle çözülemeyecek bir derdi vardır yahut ailesinde sıkıntı vardır. Zaten bu cümleler ona kuruluyor olsa, saygı öğretilse böyle davranabilir miydi? Yani bahsettiğiniz çözüm çözüm olmayacak, uzun vadede bir şeyler istiyorsanız rehberliğe yönlendirmek doğru bir yaklaşım olmuş. Rehberlik aile ile de görüşüp ebeveyn olarak saçmaladıklarını anlatacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?