- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
Zaten zor bir süreçten geçiyoruz üstüne birde bu eleştirel yorumlarınız üzücü .ben hala okulu bunun normal olmadığına bir şiddet bir zorbalık olduğuna ikma etmeye çalışıyorum rehberlik bile normal karşılıyor ,darp raporumu kim ciddiye alır bilmiyorum .polis ciddiye alıp ailenin evine gider mi ?gittiğinde çocuk düzelecek mi ?oğlumun uğradığı pozisyon bize yarar mı getirecek zarar mı ?bu fikrimi destekleyen kimse Yok ki gidip alayım !çocuğu aynı şiddete maruz kalan diğer bir kaç Veli ile görüştüm konuyu idareye ilettiğim için beni kınıyorlar anneyi üzdüğümü düşünüyorlar kavga gürültü ile olmaz idare çözüm bulamaz annesi adam etsin çocuğu diye yaklaşım sergiledir yine yalnız kaldım ! Çocuğu Alamıyorum ki alayım !kesinti yaparız deyip yine beni mağdur edeceklerini belirtiyorlar hadi tutarı gözden çıkardım aldım yaşadığım b.ktan semtte maalesef bütçeme uygun başka bir okul yok !çaresiz kalmış durumdayım yaşadığım üzüntüyü sadece ben biliyorum !herkes sorunlu çocuğa karşı anlayış göstermemi bekliyor siz olsanız napardınız ne tepki gösterirdiniz okulda rezalet mi çıkarayım vermem gereken tepki bu mudur ?okulda diyor ki aile çözüm odaklı hareket etmezse biz napalım ilkokulda okuldan atma uzaklaştırma Yok diyor !!