• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akran zorbalığı

O cocugun anasiyla karsilassam oyle piskince yapma etme demem dese benim de tirnak izlerimi ömür boyu yuzunde tasirdi. Anasina bakinca cocuktan farkli bir davranis beklemek abes zaten.

Okulunu degistirin. Her seyi denemissiniz zaten

Rehberlikçilerin böyle sorunları çözdüğüne hiç şahit olmadım sözüm meclisten dışarı.
Normalde o saldırgan çocuğun ram a yönlendirilip davranış bozukluğu raporu aldırılması gerekir.
Davranış bozukluğu da veli kaynaklı bir durum ve de önce veli tedavi ediliyor.
Ama taşın altına elini kimse koymak istemiyor velisinin tepkisi sebebiyle ve başka sebeplerle ram a çocuk yollamaktan çekiniliyor.
İşte bende inanmıyorum rehberliğin çözeceğine konuşmaktan aciz bir insan eğitiminin tam olduğundan bile şüpheliyim ve dediğiniz gibi uzman görüşü istenmiş çocuktan nasıl acındırıyorlar bana annesi burda ağladı bizim bile gözlerimiz doldu dediler Bende dedim napayım ağladı ise çocukta bir sorun varsa tedavi edilir bu gayet doğal birşey neden acındırıyorsunuz dedim bana dediği kolay mı sizin çocuğunuzdan da uzman görüşü istesek sizde üzülürsünüz!neden üzüleyim çocuğum için en iyisi ne ise onu yaparım dedim .

Buda dün kü hali bunu gördüm müdire hanım görüşmeye bile kabul etmedi müsait değillermiş bende lobide tepki gösterdim !bir daha olduğunda direk rapor alacağım !

Eklentiler

• IMG_7920.webp
    IMG_7920.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 133
Ben zaten vicdan azabı çekiyorum 6 yaşında babasının sözüne güvenip ilkokula verdim diye :( belki biraz daha büyüse kendini koruyabilirdi :@

Buda dün kü hali bunu gördüm müdire hanım görüşmeye bile kabul etmedi müsait değillermiş bende lobide tepki gösterdim !bir daha olduğunda direk rapor alacağım !
Ay yavrum yazik oglunuza .Lutfen bir dahaki seferi beklemeyin ,gidin hastaneden darp raporunuzu alin.
Ben yerinizde olsam ikinci seferde raporu almis ,milli egitime mi , karakola mi ,mahkemeye mi hepsine basvurmustum bile.
Cocugunuza yazik her gun boyle hirpalanmasina deger mi ?

niye bir daki olayı bekliyorsunuz ki okul açıldığından beri böyleymiş gidin alın raporu sonra gerekli yere şikayet yapın.

bir dahayı neden bekliyorsun. of ya. bir daha bir daha. çocuğun gözünü mü çıkarsın illa ki haydut çocuk.

bimer e şikayet edemiyor musunuz bu okulu müdüre yi.
fotogafların hepsini de kanıt olarak yollayın mailinizde

çocuğa bir şey yapmam ama annesini tenhada sıkıştırıp yolardım orası kesin

sorunlu olan çocuklar değil onların ruh hastası anneleri babaları

ayrıca özel okulların rehberlik servislerinden hiç bir şey beklemeyin mantar gibi çoğaldı özel okullar ve gerçekten iyi olanlar hariç diğerlerinin rehberlik öğretmenleri alan mezunu bile değil.bilmediği bir alanda kimse nasıl yardım etsin.çoğu felsefe sosyoloji hatta sınıf öğretmenliği mezunu.

o yüzden kendi yaranızı kendiniz saracaksınız ve artık güzellikle olmuyosa veliyi,okulu,rehber öğretmeni kim varsa hepsini tehdit edeceksiniz.

Kimse dinlemiyosa cocugu tehdit et. ben cok ciddiyim. banada cok okulda yaptilar ögretmenler hicbisey yapmiyordu ama yapabildikleri zamanlarada sahit oluyorduk
Babam kisa ve net cocugun gozunu korkuttu dut yemis bulbule dondu. kimse istemez 1 sinif ogrencisini tehdit etmek ama ben baska care bulamiyorum. yarin gidin sabah onunu kesin gozum ustunde ogluma dokundugunu gorursem anneni babani tanimam kimse elimden alamaz seni anladinmi? okulda sizi izliyor olacagim hele cocuguma yaklas bak bakalim ben sana napiyorum diyin
İşte benimde tepki kesinlikle bu !

Konuyu dağıtmak istemem ama bi örnek vereyim kendi oglumdan. Benim oğlum geçen yıl bi ara hergün aynı kıyafeti giyiyordu hergün sabah tartisiyorduk, yokk, ben zorla baska bisey giydirdigimde çocuğum ağlayarak gidiyordu okula, sonra bigün kuaföre götürdüm kendi bayıldı saç stiline çok mutlu okula gitti ve döndüğünde ağlıyordu dedim noldu bu zorla anlatti. Bi arkadasi sürekli elestriyormus kıyafetini saçına berbat olmuş hiç beğenmedim gibi bişey demis. Ertesi gün okul çıkışı gittim bekledim gösterdi çocuğu bana ben bunu çektim köşeye sonra bi güzel uslupluca kizdim. Arkamı bi döndüm annesi bekliyomus, olan biteni izlemiş ve son olarak müdahele etti konuyu onada anlattım kadin çok anlayışlı davrandı eve gittik ve birdaha ayni şey yasanmadi. ...

Çocukla annesiyle muhatap olmaya hiç gerek yok. Şiddet yanlısı çocuk yetiştirmeyi marifet sanıyor bazıları. Güçlü olsun kendini ezdirmesin diye yapıyorlar.cocuklar manyak oluyor büyüyünce de dayakçı katil falan olur. Ben olsam darp raporu alır direkt okulu mahkemeye verirdim çocuğumu okula sağlam yolluyorum yaralı geliyor diye. Çocuğu karıştırmazdim bile direkt okulu suçlardım. Artık gerisini onlar çözsünler öğretmenlerden mi dayak yiyor diğer çocuklardan mı koruyamiyorlar. Her durumda okul suçlu olur bence

Diğer velilerle de konuş çocuğumuz okulda yaralanıyor diye yapan çocuğu değil okulu şikayet edin o idare rehberlik nasıl tutuşuyor o zaman görürsünüz

Bir dahayi neden bekliyorsunuz? Zaten bin kere yapmis. O okul da nasil okulmus yahu cocugun haline bak. Gidin darp raporu alin okulu da veliyi de sikayet edin.

kusura bakmayın siz de bir anne olarak ihmalkarsınız konuyu açalı bir hafta olmuş ikinci kez bu şekilde eve şiddet görmüş geliyor oğlunuz hala bir daha ki sefere diyorsunuz neyin seferi anlamadım bu alt tarafı hastaneye gideceksiniz. hanım efendi farkında mısınız oğlunuz şiddet görüyor!!!!! burda ağlamakla sahip çıkmış olmuyorsunuz ona. anne bu kadar ihmal ederse okuldakiler de savsaklar tabi. gidip rapor almalısınız hemen. dış kapının dış mandalıyım resimleri gördüm elim ayağım titriyor şu an sinirden.

Back
X