- 21 Nisan 2011
- 899
- 650
- 303
- Konu Sahibi papatya_sever
Açamadım maalesefOkumanizi tavsiye ederim.
https://bebekyapimbakimonarim.kadin...udann-cocuk-gelisim-notlar-okullarda.html?m=1

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açamadım maalesefOkumanizi tavsiye ederim.
https://bebekyapimbakimonarim.kadin...udann-cocuk-gelisim-notlar-okullarda.html?m=1
Aynen şuan öyle durum yazmadım ama yine dünde aynı sorunlar oldu yine tepki gösterdim müdür yardımcısı ailenin aranmasını istedi rehberlikten ama rehberlik normal diye düşünüyor kendi çocuğu bu şekilde gelse eve Eminim oda çıldırır !ama bu böyle devam ederse ben artık okulu suçlayacağımı bildirdim sizle uğraşırım dedim Türkçesi .bütün dikkatimi enerjimi pozitifliği emiyor bu durum çok sıkıldımYavuz hirsiz ev sahibini suclu cikarirmis resmen.. Bu ogretmenler idare evlat sahibi degil mi ya..
Suclayin zaten, onlarin isi bu tarz seylere engel olmak. Normal deyip siyrilmak degil..Aynen şuan öyle durum yazmadım ama yine dünde aynı sorunlar oldu yine tepki gösterdim müdür yardımcısı ailenin aranmasını istedi rehberlikten ama rehberlik normal diye düşünüyor kendi çocuğu bu şekilde gelse eve Eminim oda çıldırır !ama bu böyle devam ederse ben artık okulu suçlayacağımı bildirdim sizle uğraşırım dedim Türkçesi .bütün dikkatimi enerjimi pozitifliği emiyor bu durum çok sıkıldım!!
canım önce öğretmenini arayacaksın hemen.merhaba arkadaşlar çok sinirliyim üzgünüm şuan oğlum 6 yaşında birinci sınıfa gidiyor çok uyumlu sevecen arkadaş canlısı kavga etmeyi bilmeyen akademik anlamda da başarılı bir çocuk ama sınıfta bir çocuk var oğlumdan ay olarak büyük ama fiziksel olarak ufak oğlumu sürekli tırmalıyor saçını kesmeye boğazına basmaya yüzünde kalıcı izler bırakmaya kadar gitti,hemen hergün yüzünde bi yara ile geliyor önce öğretmene sonra müdür yardımcısı müdür Veli'ye kadar sırası ile olayı önce iyi niyetle sonra öfke ile ilettim yaptıkları tek şey anlıyoruz haklısınız halledeceğiz hallettikleri de rehberliğe yönlendirmek !Annesi kabul etmiyor oğlun sıkıştırmıştır yapmıştır yapabilir ben oğluma yapma etme DEMEM diyor !oğlun oğlumdan uzak dursun dedim cahil cahil konuşma diyerek bana hakaret etti .onun oğlunda ufacık çizik Yok ama ben ikidir oğlumu revirden alıyorum !çocuğa soruyorum sana birşey mi yapıyor neden tırnaklıyorsun diye tam anlamı ile pis pis sırıtıyor kaçıyor beni rahatsız ediyor dese kendi çocuğuma gerekeni yapacağım ama oda Yok çıldıracağım artık ne yapmalıyım kasıtlı olarak zarar veriyor hemde kritik bölgelerine geçen gün başka çocuğun özel bölgesine tekme atmış yüzünü yaralamış herkes eşyalarını camdan atıyor sorunlu yani( ne yapayım bana akıl verin sinirden uyuyamam bugün !!
Ay olamaz .montu alır okula koşardım.Keşke fotoyu yüklemeyi becerebilseydim İnan'ın halimi anlardınız montuna kadar kan olmuş
Hayatımda bu kadar saçma şey duymadım. sizin çocuğunuz dayak yiyip etkilenmiyor, elin uyuz veleti konuşunca etkileniyor. Bence siz de karşı taraf gibi sesinizi yükseltin. Ne demek etkilenirmiş?? Sizinki demirden mi etkilenmiyor...Bi akıl verdiniz uydum Keşke yapmasaydım çok utandım annesi idareye şikayet etmiş beni oğlumu tehdit etmiş demiş aradılar bu suçtur dediler çocuk etkilenir dediler nasıl yaparsınız haklı iken haksız konuma düşmeyin falan dediler kendimi nasıl ifade edeceğimi şaşırdım aslında bişiy yapacağımdan değil tabiki de sadece oğlumu koruma içgüdüsü ile başka bir çocuğu olumsuz etkileyeceğimi düşünmeden yaptımçok sıkıldım bu konudan neden bunlarla uğraşıyorum acaba
(!!!
Bu arada rehberlikle uzun uzun konuştuk ifade ettim tüm endişelerimi bana dediği bu yaşta normal böyle şeyler !e dedim birbirinin gözüne kalem sokunca itişirken birisi merdivenden düşünce mi müdahele edeceksiniz ?güldü 6 yıldır bu işi yapıyorum hiç görmedim birbirinin gözüne kalem sokan yada merdivenden arkadaşını düşüren öğrenci diyor !e dedim benim çocuğum dayak mı yiyecek böyle ?dayak böyle olmazmış kendisi yemiş iyi yemiş eşinizde bilir dayak nasıl yenir diyor !tam bir gerzek rehberlik !çocuk o boyutta dayak yiyecek bende sizi orda barındıracağım öylemi MEB i başına yıkarım bilmiyor ki başına neler gelir boş boş beni telkin ediyor güya ! Tek ve net çözüm çocuklarınıza kendini savunmayı öğretin ben öğretmedim arkadaş olsun kavga ile ne işi olacak ki dedim hatta kardeşim kızına öğretiyor diye yerdim eleştirdim kavga öğretme çocuğa diye ama çok hata etmişim!!
Rehber öğretmenin bu çocukla ilgili gözlem yapması daha sonra rehberlik araştırma merkezine rapor sunması gerekyor. Bu sayede çocuk yardım alıyor devlet tarafından. Okul Bilincsiz aile bilincsiz. 147ye şikayet edin okulu