Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Burcu Erkekle İlk Buluşmada Ne Giymeliyim ?

JaneNora

karmakarışık
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
270
4
46
Ankara
siyah ve gizemli takılan bir akrep burcu erkeği vee benim için özel bir buluşma ve kafede...
ne giysem karar veremiyorum.. elbise siyah olsa cenazeye gider gibi olmak istemiyorum
ne tarz giyinmeliyim sizce... yarın alışverişe çıkıyorum kızlaar ve önerilerinizi bekliyorum..
akrep sevgilisi olanlar deneyimlidirler..
ben ikizler burcuyum minyon tipliyim... akrep beyimizz 30unda.. bunlarda önerinize yardımcı olur umarım.:18:

canım bence cok cok onemseme dıs gorunusunu bence ılk bulusma ıcın bakımlı ol guzel gıyın ama abartma ki ılk bulusmada kendını cok onemsedıgını sanmasın!

ben bir akrep kadını olarak siyah ya da koyu renk, sade ve şık dar diz üstü bir elbise tercih ederdim.sevgiliniz akrepmiş.bence akreplerin siyaha ayrı bir tutkusu var.akreplerin zevkleri birbirine yakındır.benim bildiğim akrepler elegant şeyleri sever.sakın yanına çocuksu,dallı güllü birşeyle gitmeyin derim.nacizane fifkrim....

katılıyorum çok önemsememiş gibi olsun.Bence siyah olabilir.Sade ol ama bence

en büyük tereddütüm kürk yelek hani şu moda olanlarından...
tepkisini çıkaramıyorum... bunlardan iğrenen erkeklerde var tüy yüzünden bilemedim

bende akrep burcuyum ve pek hoşlanmıyorum onlardan.Tabi herkesn farklıdır yinede görüşü ama ilk buluşmada tercih etme bence

bende akrep burcuyum ve pek hoşlanmıyorum onlardan.Tabi herkesn farklıdır yinede görüşü ama ilk buluşmada tercih etme bence

evet riskli olabilir..
bu fikri aklıma sokanda akrep erkeğinin kadında gösterişi ve zengin duruşu sevdiği ısrarlı iddiasıydı

ben hemen yardımcı olayım sana sevgilim kesinlikle gül çiçek böcek gibi desenli giysilerden hoşlanmaz sadelikten yanadır
Bordo,siyah,beyaz ve gri renkleri çok tercih eder ve ben ilk bulusmada beyaz ve gri karışımı bir askılı beyaz bir tayt giymiştim üstümdeki askılı uzundu benim yani ilk bulusmada gri ve beyazı kullandım ben ve beni öyle çok begenmisti...

ben de ilk bulusmamda. yetimkol siyah gri beyaz karısımlı çiçek desenli birelbise giymiştim dar kesim dizüstünde vucut hatlarımı belli eden. altınada siyah stiletto giymiştim elimdede siyah cantam ve siyah deri ceketım vardı. bürosuna gitmiştim beni çok çekici alımlı zariif ve özgüvenli buldugnu soylemişti ben cesur giymeyi severim degaje bacak dekoltesı vs obuna cok kızıyor ama sadece kendisinn yanına gelirken oyle giyindigimiounn ıcın oyle gıydıgmı soyleynce yumusuyor aynen bende genelde sıyah bordo tonlarını gıyıyorm yannda cesur dikkat cekici giyindgm zmanlar söyle bir gogsunu kabartarak yürüyo kıskanıyor ama soncta kendisinin kolundayım diye bir havasıda oluyor:))) ve bana demişti ki evlendgimzdede sevgilykende eger gri eşofmanla görürsem seni işte o zaman aldatırım demişti. erkekler gri eşofmandan nefret ediyor kızlaar sadece akrepler degil digerleride bayanda esofmandan nefret ediyorlar bakımlı gorunun uyku pijamalarınz bile çekici alımlı olsun hatta pijama giymeyi bırakın dha gösterişli babydoller vs giyin bence böyle bir mutlu oluyorlar ev haliyle bile seksi olan bir sevgilileri var diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…