• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akrep burcu sevgilimin sevgisini anlayamıyorum.

ahahaytt tatlım çok hoşsun yaa :9: haklısın kızlar korksun ama ne bilim hep olumsuz şeyler yazmışlar akrep burcu için eyvah dedim benim oğlumun sonu ne olacakk :9:

Akrep burcu erkek zordur yasekucum... Duygularını belli etmezler,her şeyden şüphe duyarlar, güvenini alana kadar kesinlikle karşısındakini güvenmezler bu yüzden sevgili olarak zordur... Yoksa anne için ne farkeder burcu çocuğunun :1::1::1: Hem korkma kolay kolay aşk acısı çekmez işte oğlun ne güzel :16::16::16::16:

akrep burcu erkeği kendini açık etmeyi sevmez, her zaman karizma tavırlar içerisinde olur.

gözü dışardadır ama ciddi düşündüğü kadını bir kenarda bekletir,onu sahiplenir laf söyletmez.

aşkları derin oluyo o kadar derin ki göremiyosun:D şiirler yazıyodu bana yazdığı şiirlerden defter yapıyodu sanırım evlilik teklifiyle alakalı bi şey gyapacaktı.ne kadar seviyo beni diyodum ama bi yıl uzak kaldık ve çok değişti.yanındayken ve sen mutluyken güzel sadece.ve bence koşmaktan değil de koşulmaktan hoşlanıyolar pisoşlar

"yanındayken ve sen mutluyken" sözüne kesinlikle katılıyorum. ayrıca müthiş bi egoları var kızları etkilemeyi pek severler. kocam ama pek sevmem kendisini:)

şaka bi yana akrepler iyi insanlardır ya
ve çok etkileyici insanlardır
çok seksi oluyolar, yükselenim akrep diye sölemiyorum yanlış anlamayın :ssz:

Akrep burcu erkek zordur yasekucum... Duygularını belli etmezler,her şeyden şüphe duyarlar, güvenini alana kadar kesinlikle karşısındakini güvenmezler bu yüzden sevgili olarak zordur... Yoksa anne için ne farkeder burcu çocuğunun :1::1::1: Hem korkma kolay kolay aşk acısı çekmez işte oğlun ne güzel :16::16::16::16:

ay evet haklısın tatlım bu açıdan bakmamıştım aşk acısı çekip oğluşum üzülür ağlarsa kıyamam ona :17:

tek sorum olacak senden önce çok sevdiği varmıydı varsa hiç arkana bakmadan hemen unutmaya çalış çünkü onu asla unutmaz yoksada zorluğu seviyorum diyorsan çok sabırlıyım diyosan sonu kadar devam et içini karartmak gibi olmasın onların demi demine uymuyor yıllar önce bile yaptığın hatayı asla unutmaz daima inttikam için çabalarlar çok kötüledim ama ben çok çektim akrep burcundan akrep erkeğinden dostum bile olmasını istemem

evet haklı haha :D şimdiki sevgilim boğa burcu mesela tam istediğim gibi inşallah hep yanımda olur.akrep pişmanlıktır :50:

BENİMDE EŞİM BOĞA AKREP BİRİYLE OLDUKTAN SONRA BOĞAAA PERİ MELEK AŞKIM BENİM BENİMM :1: AŞKI SEVGİYİ HER ŞEYİ EN GÜZEL ŞEKİLDE YAŞIYORZ :nazar:

Benim sevgilim akrep,yükseleni boğa,ben de aslanım,yükselenim ikizler :)

Anlayacağınız birbirimize kök söktürüyoruz :)

Akrep iyidir hoştur aslında,erkek arkadaşım onunla çıkayım diye 2 ay peşimden koştu neredeyse ve sonunda beni kandırdı :P
Biz her zaman çok eğleniyoruz,yüzyüze ya da telefonda olmamız farketmiyor hiç,ama dengesiz oldukları da doğru :)
Çok seviyoruz birbirimizi,ciddi de düşünüyoruz,hatta diyebilirimki o evliliği benden daha çok düşünüyor.
Sürekli annemle tanışsana vb vb. diyor.

Ama akrepler çok kıskanç oluyorlar maalesef,ve çok kindarlar,zararlarına bir şey olduğu zaman 1 gün sonra ya da 10 sene sonra ne yapar eder onun intikamını alırlar.
Ayrıca çok zekidirler ve asla salak yerine konmaya tahammülleri yoktur,aman deyim yalan söylemeye falan kalkma :)

tek sorum olacak senden önce çok sevdiği varmıydı varsa hiç arkana bakmadan hemen unutmaya çalış çünkü onu asla unutmaz yoksada zorluğu seviyorum diyorsan çok sabırlıyım diyosan sonu kadar devam et içini karartmak gibi olmasın onların demi demine uymuyor yıllar önce bile yaptığın hatayı asla unutmaz daima inttikam için çabalarlar çok kötüledim ama ben çok çektim akrep burcundan akrep erkeğinden dostum bile olmasını istemem

benden önce sayılamayacak kadar sevgilisi olmuş. halada mesajları geliyor bana da gösterdi hatta. cevap yazmadığını söylüyor. ama bilemiyorum tabi doğrumu. biz onunla sevgilimiyiz değilmiyiz onu bile çözemedim daha. sevgilim diyor. biz uyumlu bir sevgilimiyiz bence öyle diyor. ama hiç sevgilim olduğunu hissettirmiyor. sevgili dediğin en azından her gün arar. ama o aramıyor. arada sırada. kafasına eserse. yada ben arayacağım. bu nasıl bi şey anlamadım. bir taktikmi acaba.

benden önce sayılamayacak kadar sevgilisi olmuş. halada mesajları geliyor bana da gösterdi hatta. cevap yazmadığını söylüyor. ama bilemiyorum tabi doğrumu. biz onunla sevgilimiyiz değilmiyiz onu bile çözemedim daha. sevgilim diyor. biz uyumlu bir sevgilimiyiz bence öyle diyor. ama hiç sevgilim olduğunu hissettirmiyor. sevgili dediğin en azından her gün arar. ama o aramıyor. arada sırada. kafasına eserse. yada ben arayacağım. bu nasıl bi şey anlamadım. bir taktikmi acaba.

ya biri taktik yapacaksa bu kişi kız olmalı yani.o senin peşinden koşsun :1:

akrebin erkeginide sevmem kızınıda sevmem huysuz dengesiz karısık ggarip takıntılı kisilkler sinsi oluyolar fena derecede göznü korktmak istemem ama erkekleri ve kızları cinsellige çok düskün oluyolarmıss aldatmaya meyillilerms

evet kızlar 4 aylık bi ilişkim var..kendisi akrep burcu..
inanılmaz kıskanç kendisi,hiç birşeyi unutmuyor,haksızda olsa kendini haklı konumuna getiriyor,ağzı iyi laf yapıyor,göz çapkını,sevgisini çok çok belli etmiyor..
bütün naz kapris vs çekiyor..ama ne olursa olsun her akrep erkeği gibi bence taa derinlerde hep gizledikleri şeyler oluyor..tam olarak dünyasına asla almıyor.çok samimi gibi
olduğunuz bi anda bile aranıza anında duvar çekebiliyor.garip kişilikleri var..devamlı karşısındaki bayanı denemekle meşgul.güven duymaya çalışıyor sanırım ama bu bazen yıpratıcı olabiliyor.kesinlikle kaç kovala olaylarından hoşlanıyor.rutin bi ilişki ona göre değil.eğer elinizde tutmak isterseniz monoton olmamalısınız..

Back
X