Akrep erkeği eski sevgilisi olanlardan yardım rica ediyorum.

Freedomella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
1
0
1
24
Yaklaşık 1.5 senelik bir ilişkimiz vardı. Başlarda aramız çok iyiydi ama tam bir akrep olduğu için bencil egoist umursamaz davranmaya başladı. Uzun bir süre alttan aldım zor dönemleri olduğu için ama artık ferahladığı zamanlara girince ondan ilgi bekledim haliyle. İlgi vermeyi bırakın instagram durmadan birilerini eklemeye falan başladı. Seni seviyorum diyordu ama kızlara istek atıyordu. Bende dayanamadım ayrıldım. Başta çok yalvardım düzeltelim yeniden biz olalım diye. Beni sevdiğini ama farklı düşündüğümüzü bulsaydık bu zamana kadar çoktan orta yolu bulacağımızı söyledi ve o şekilde bitti. 5 gün kadar oldu hiç yazmadım. İnstagram hala hikayelerime falan bakıyor.

Ortak bir arkadaşımız var ona mesaj atmış işte (arkadaşımız erkek ama benim o çocukla bu kadar samimi olduğumu bilmiyor) demiş durup dururken ayrıldım diye dayanamadım daha. O da niye demiş. Kıskançlık fikir uyuşmazlıkları vs demiş. Çocuk da bence saçma sebeplerle bitirmeyin demiş. O da hayırlısı olsun demiş.

Burdaki yazıları falan da okudum herkes sessiz kal döner demiş benzer konulara. Böyle dedikten sonra yine sussam yine döner mi?

Yani hep sen fedakarlik yapmişsin. Döner yada sen adim atsan geri gelir belki filan falan ama sonunu düşün biras bu dengesizlikle nereye kadar gidecek ilişkiniz. Ben olumsuz gibi yorum yapmak iatemiyorum hayirlisi olsun hakkinizda

Back