- 25 Temmuz 2016
- 380
- 313
- 33
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
Valla akrep billa akrepNe akrebi yahu bu ikizler
iyi geceler hanımlar.
Bir akrep erkeği tanıyosunuz uyuz mu uyuz ama baktıkça içinizin gittiği çok iyi anlaştığınız. Çoğu şeyi konuşabildiğiniz. Bazen arayıp bazen aramayan bazen ilgili bazen ilgisiz. Bir yanı gizemli bir yanı sanki açık. Çok güzel seven( dokunsal olarak) aşık gibi davranan fln fln fln... ve bir anda patt!! Umursamaz sandığımız adam gizli kıskanç çıkıyor. Sizi yanlış anlıyor kızıyor ve aşırı konuyu uzatıyor. Siz de inat suçlu değilsiniz açıklıyorsunuz anlamıyor. 1 haftadır konuşulmadı ve bir sürü planlarımız vardı yalan oldubaşka birini buldu diye kurdukça kuruyorum. Hoşlanan insan bu kadar konuşmamazlık yapmaz bu kadar umursamaz olmaz bence
Biliyorum çogunuz bu burç olaylarını saçma buluyor ama işte fikirlerinizi tecrübelerinizi bir sorayım dedim tesekkürler simdiden iyi geceler herkese..
En azından size tepki vermiş. Zor valla ben de ne yapacagımı şaşırdım. Anlatıyorsun anlamıyor. Ben de hatasını anlasın istiyorum ki sevgili bile değildik ama anlamıyorlar malesef. Geçmiş olsun size deTam da böyle bir akrep erkeği tarafından 2 gün önce terkedildim. Anlattığınız tanıma bire bir uyuyor. Galiba akrep erkeklerinin büyük çoğunluğu böyle. Son derece ketum. Bir şeye kızar sessizliğe bürünür. Sorarsın söylemez. Tartışmak istersin kaçar kabuğuna çekilir. Üstüne gitsen ben tartışmıyorum sen tartışıyorsun diye seni haksız çıkarır. Nazlanmak istersin ters teper bitti desen asla peşinden gelmez. Sırf bu yaşattıkları yüzünden biraz ara verelim dedim. Amacım dur gitme ne ara vermesi dedirtmekte ama olur görüşürüz dedi. 3 gün sonra da böyle beklemek sinirlerimi bozuyor dedi ve ayrıldık.
İşte sorun bu tamam kız et ama biraz anlamaya çalış yok! O inat ben inat bu böyle biter gider heraldeBurçların bence insanlar üzerinde etkisi var. Eşim akrep burcu o kadar inatçı ve kıskanç ki böyle bir insan olacağına inanmazsınız size anlatsam. Ortada sebep yokken düz yolda yürürkem bile kıskanabiliyor ve lafta anlamıyor malesef. Ben de sizin gibi içim gidiyordu baktıkça zamanla düzelir dedik ama git gide artıyor kiskançliğı.
Küsme konusu allaha şükür bana hiç küsmedi ama küstüğü insanında asla yüzüne bakmiyor. Adımı hep karşı taraftan bekliyor.
Tabi hepsi aynı olacak diye bir şey yok herkes aynı olamaz ama ben de bu burçların etkisi oldugunu düşündüğüm için artık gerçekten anlayamadığım için kendisini dedim burç murç belki anlamama yardımcı olur.Akreple evliyim. Ama eşim gayet nettir. Bir öyle bir böyle görmedim hiç. Gizli kıskanç falan da değildir. Dozundadır. "Şu kişiden pek hoşlanmadım, daha mesafeli olabilir misin?" gibi. Bir de sevdiğini iliklerine kadar hissettirir. Tartıştıysak ilk bir kaç gün burnu düşse yerden almaz ama tekrar konuşulduğunda özrünü de diler. Sessiz kalıp günlerce aramamazlık yapmaz.
Özetle Akrep gayet net ve açık sözlüdür. Ne istediğini bilir ve direkt ifade eder.
En azından bizim evdeki Akrep böyle.
Aynen katılıyorum aynısı geldi başımaValla akrep billa akrep
Eşim de inat bende inat çok atışırız zıtlaşırız ama genelde ben haklı olduğum için kendiside bunu bildiği için uzatmaz. O an inat etmesinin tek sebebi kendinden ödün vermek istemeyişi.İşte sorun bu tamam kız et ama biraz anlamaya çalış yok! O inat ben inat bu böyle biter gider heralde
Siz ne yaşamıştınız?Aynen katılıyorum aynısı geldi başıma
Gerçekten mi o kadar mı vahim?:/Sadece başlığa bakarak yazıyorum kaçarak uzaklaşın
Sizin burcunuz nedir?Eşim de inat bende inat çok atışırız zıtlaşırız ama genelde ben haklı olduğum için kendiside bunu bildiği için uzatmaz. O an inat etmesinin tek sebebi kendinden ödün vermek istemeyişi.
Bence akrep erkeklerine herkes katlanamaz gerçekten çok zor bir yapıları var.
Ben kıskanç o kıskanç birbirimizi idare ediyoruz.
Genelde burç yorumcuları iyi eşler olmadıklarını söylerGerçekten mi o kadar mı vahim?:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?