Akrep erkeği????

B_Bianco_B

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
380
313
33
iyi geceler hanımlar.
Bir akrep erkeği tanıyosunuz uyuz mu uyuz ama baktıkça içinizin gittiği çok iyi anlaştığınız. Çoğu şeyi konuşabildiğiniz. Bazen arayıp bazen aramayan bazen ilgili bazen ilgisiz. Bir yanı gizemli bir yanı sanki açık. Çok güzel seven( dokunsal olarak) aşık gibi davranan fln fln fln... ve bir anda patt!! Umursamaz sandığımız adam gizli kıskanç çıkıyor. Sizi yanlış anlıyor kızıyor ve aşırı konuyu uzatıyor. Siz de inat suçlu değilsiniz açıklıyorsunuz anlamıyor. 1 haftadır konuşulmadı ve bir sürü planlarımız vardı yalan oldu başka birini buldu diye kurdukça kuruyorum. Hoşlanan insan bu kadar konuşmamazlık yapmaz bu kadar umursamaz olmaz bence

Biliyorum çogunuz bu burç olaylarını saçma buluyor ama işte fikirlerinizi tecrübelerinizi bir sorayım dedim tesekkürler simdiden iyi geceler herkese..

Akreple evliyim. Ama eşim gayet nettir. Bir öyle bir böyle görmedim hiç. Gizli kıskanç falan da değildir. Dozundadır. "Şu kişiden pek hoşlanmadım, daha mesafeli olabilir misin?" gibi. Bir de sevdiğini iliklerine kadar hissettirir. Tartıştıysak ilk bir kaç gün burnu düşse yerden almaz ama tekrar konuşulduğunda özrünü de diler. Sessiz kalıp günlerce aramamazlık yapmaz.

Özetle Akrep gayet net ve açık sözlüdür. Ne istediğini bilir ve direkt ifade eder.

En azından bizim evdeki Akrep böyle.

Bi zamanlar bi akrep erkeği tanımıştım o geldi aklıma. Mesaj atıp konuşmak istiyordu bende istemiyordum seni ikna edicem bunun için herşeyi yapıcam diyip ertesi gün ortadan kayboluyodu bi süre hiç sesi çıkmıyodu sonra tekrar yazıyordu felan. Değişik bi tipti . Gelgitli yani. Bazı akrep erkekleri böyle demkki bunu anlamış olduk

Burçların bence insanlar üzerinde etkisi var. Eşim akrep burcu o kadar inatçı ve kıskanç ki böyle bir insan olacağına inanmazsınız size anlatsam. Ortada sebep yokken düz yolda yürürkem bile kıskanabiliyor ve lafta anlamıyor malesef. Ben de sizin gibi içim gidiyordu baktıkça zamanla düzelir dedik ama git gide artıyor kiskançliğı.

Küsme konusu allaha şükür bana hiç küsmedi ama küstüğü insanında asla yüzüne bakmiyor. Adımı hep karşı taraftan bekliyor.

Tam da böyle bir akrep erkeği tarafından 2 gün önce terkedildim. Anlattığınız tanıma bire bir uyuyor. Galiba akrep erkeklerinin büyük çoğunluğu böyle. Son derece ketum. Bir şeye kızar sessizliğe bürünür. Sorarsın söylemez. Tartışmak istersin kaçar kabuğuna çekilir. Üstüne gitsen ben tartışmıyorum sen tartışıyorsun diye seni haksız çıkarır. Nazlanmak istersin ters teper bitti desen asla peşinden gelmez. Sırf bu yaşattıkları yüzünden biraz ara verelim dedim. Amacım dur gitme ne ara vermesi dedirtmekte ama olur görüşürüz dedi. 3 gün sonra da böyle beklemek sinirlerimi bozuyor dedi ve ayrıldık.

En azından size tepki vermiş. Zor valla ben de ne yapacagımı şaşırdım. Anlatıyorsun anlamıyor. Ben de hatasını anlasın istiyorum ki sevgili bile değildik ama anlamıyorlar malesef. Geçmiş olsun size de

İşte sorun bu tamam kız et ama biraz anlamaya çalış yok! O inat ben inat bu böyle biter gider heralde

Tabi hepsi aynı olacak diye bir şey yok herkes aynı olamaz ama ben de bu burçların etkisi oldugunu düşündüğüm için artık gerçekten anlayamadığım için kendisini dedim burç murç belki anlamama yardımcı olur.
Şanslısınız Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah:)

Adam dengesiz. Onun sevip sevmedigini net bilmediginiz icin sizde de bagimlilik olur. Aslinda sizinki de sevgi degil. Gelgitli davranislar dengenizi bozdugu icin sevgi sanirsiniz. Ugrasmaya degmez. Bu tipler insanin psikolojisini bozar.

İşte sorun bu tamam kız et ama biraz anlamaya çalış yok! O inat ben inat bu böyle biter gider heralde
Eşim de inat bende inat çok atışırız zıtlaşırız ama genelde ben haklı olduğum için kendiside bunu bildiği için uzatmaz. O an inat etmesinin tek sebebi kendinden ödün vermek istemeyişi.

Bence akrep erkeklerine herkes katlanamaz gerçekten çok zor bir yapıları var.

Ben kıskanç o kıskanç birbirimizi idare ediyoruz.

Akrep erkekle bir defa flort ettim o da 1 hafta sürdü. Bence çok içten pazarlikliydi ve uyuzun tekiydi calla katlanamadim kendisine... Ama yukselen burcta çok etkili onu ogren.

Yukselenim akrepmiş benim de. Ben de diyorum koç burcuyum ama bu uyuzluk bana nereden geliyor.

Sizin burcunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…