Akrep erkeği????

Benim nişanlım da akrep üstelik yükseleni de akrep, sizi çok iyi anlıyorum. Bu tarz dönemler geçirdim ben de.. Kendi haline bıraktım ve asla üstelemedim öyle zamanlarda. Çünkü üsteledikçe sarpa sarıyordu. Ama bi kez size güvenirse ve birlikte eğlenebildiğinizi görürse de tadından yenmez bence akrep erkeği:))

Ben akrep kadınlarından çok çekiyorum o yüzden artık akreplerden uzak durma kararı aldım. Akrep arkadaşlar yanlış anlamasın ben anlaşamıyorum.
Not: Burcum boğa.

Amin, çok teşekkür ederiz. :)

İnat, kıskançlık, cinsellik= Akrep. Bütün özellikleri taşıyorsa çok zor bi adamdır vallahi. Ya siz anlayışlı olup adamı zaman içinde törpüleyeceksiniz yada böylece bırakacaksınız bitecek.

Akrep makrep anlamam beni üzüyorsa yol veririm .aramaynı aramam net.
Acı çekmeye gelmedim dünyaya.ben neden kendimi parçalayım?ilişki karşılık fedakarlık üstüne kuruludur.tek tarafın ittirmesiyle olmaz
Şimdi erkekler rahata alıştı kız gibi nazlanıyorlar .aramaysyım kız düşsün peşime vs egoistçe davranıyorlar bir kızı etkilediklerini düşündüğünde
Oyuna gelmem valla ne kadar ilgi verirse o kadar ilgi görür
Ben oğlak burcu kadını
Burçlarada pek inanmam ayrıca:)

Evet akrep...o kedi geri gelecek bekle...

Siz ne yaşamıştınız?
Aynı benzer şeyler .... çok seviyormuş ilgiliymiş gibi vs... mesela her sabah gözümü açtığımda o çoktan günaydın yazmış olurdu bütün gün de o yazar arardı ama kıskançlık yoktu sadece sonra saçma sapan birşeye kızdı 1 hafta aramadı sormadı görüşmedik. Açıkçası ben bi erkeğin bu kadar mükemmel olacağına inanmadığım için de heryerden sildim kendisini veeeee 15 gün demedi yine o yazdı ne oldu böyle bize gibisinden bende görüşmek istemediğimi söyledim şimdi görüşmüyoruz.

Adam dengesiz. Onun sevip sevmedigini net bilmediginiz icin sizde de bagimlilik olur. Aslinda sizinki de sevgi degil. Gelgitli davranislar dengenizi bozdugu icin sevgi sanirsiniz. Ugrasmaya degmez. Bu tipler insanin psikolojisini bozar.
Benimki de sevgi değil ki daha. Her seyın basındaydık yani flört olarak her sey güzeldi yani bazı umursamaz davranışları dışında ama zamanla düzelir alıştıkça diyordum derkenn bitti. Bilmiyorum ki değer mi kafam karıştı valla

Hahahha koç burçları da zor olur diyorlar:))

Genelde burç yorumcuları iyi eşler olmadıklarını söyler
Akrep ve Boğa burcu erkeklerinin
Kendim gördüğüm örneklerde öyle çoğunlukla
Tabı genellememek lazım insanları buna göre yargılamamak lazım ama bir gün herkes bu burçların etkisi olduğuna inanıcak

Ne bileyim bugün için bile plan yapmıştık yılbaşı için de öyle yazsa yazardı diyorum aramıyorum ben de çünkü kendimi ifade etmeye çalıştım çokça anlamak istemedi ben de bıraktım dönmez gibime geliyor zaten hayır dönse bi konuşsak yok gel konuşalım bile demiyor

Ben akrep kadınlarından çok çekiyorum o yüzden artık akreplerden uzak durma kararı aldım. Akrep arkadaşlar yanlış anlamasın ben anlaşamıyorum.
Not: Burcum boğa.
Kim anlaşıyor şunlarla zaten bir bilsek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…