- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.962
- 88
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
Benim burcum terazi. Sizin burcunuz ne?Sizin burcunuz nedir?
iyi geceler hanımlar.
Bir akrep erkeği tanıyosunuz uyuz mu uyuz ama baktıkça içinizin gittiği çok iyi anlaştığınız. Çoğu şeyi konuşabildiğiniz. Bazen arayıp bazen aramayan bazen ilgili bazen ilgisiz. Bir yanı gizemli bir yanı sanki açık. Çok güzel seven( dokunsal olarak) aşık gibi davranan fln fln fln... ve bir anda patt!! Umursamaz sandığımız adam gizli kıskanç çıkıyor. Sizi yanlış anlıyor kızıyor ve aşırı konuyu uzatıyor. Siz de inat suçlu değilsiniz açıklıyorsunuz anlamıyor. 1 haftadır konuşulmadı ve bir sürü planlarımız vardı yalan oldubaşka birini buldu diye kurdukça kuruyorum. Hoşlanan insan bu kadar konuşmamazlık yapmaz bu kadar umursamaz olmaz bence
Biliyorum çogunuz bu burç olaylarını saçma buluyor ama işte fikirlerinizi tecrübelerinizi bir sorayım dedim tesekkürler simdiden iyi geceler herkese..
Tabi hepsi aynı olacak diye bir şey yok herkes aynı olamaz ama ben de bu burçların etkisi oldugunu düşündüğüm için artık gerçekten anlayamadığım için kendisini dedim burç murç belki anlamama yardımcı olur.
Şanslısınız Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah:)
Evet akrep...o kedi geri gelecek bekle...iyi geceler hanımlar.
Bir akrep erkeği tanıyosunuz uyuz mu uyuz ama baktıkça içinizin gittiği çok iyi anlaştığınız. Çoğu şeyi konuşabildiğiniz. Bazen arayıp bazen aramayan bazen ilgili bazen ilgisiz. Bir yanı gizemli bir yanı sanki açık. Çok güzel seven( dokunsal olarak) aşık gibi davranan fln fln fln... ve bir anda patt!! Umursamaz sandığımız adam gizli kıskanç çıkıyor. Sizi yanlış anlıyor kızıyor ve aşırı konuyu uzatıyor. Siz de inat suçlu değilsiniz açıklıyorsunuz anlamıyor. 1 haftadır konuşulmadı ve bir sürü planlarımız vardı yalan oldubaşka birini buldu diye kurdukça kuruyorum. Hoşlanan insan bu kadar konuşmamazlık yapmaz bu kadar umursamaz olmaz bence
Biliyorum çogunuz bu burç olaylarını saçma buluyor ama işte fikirlerinizi tecrübelerinizi bir sorayım dedim tesekkürler simdiden iyi geceler herkese..
Aynı benzer şeyler .... çok seviyormuş ilgiliymiş gibi vs... mesela her sabah gözümü açtığımda o çoktan günaydın yazmış olurdu bütün gün de o yazar arardı ama kıskançlık yoktu sadece sonra saçma sapan birşeye kızdı 1 hafta aramadı sormadı görüşmedik. Açıkçası ben bi erkeğin bu kadar mükemmel olacağına inanmadığım için de heryerden sildim kendisini veeeee 15 gün demedi yine o yazdı ne oldu böyle bize gibisinden bende görüşmek istemediğimi söyledim şimdi görüşmüyoruz.Siz ne yaşamıştınız?
Benimki de sevgi değil ki daha. Her seyın basındaydık yani flört olarak her sey güzeldi yani bazı umursamaz davranışları dışında ama zamanla düzelir alıştıkça diyordum derkenn bitti. Bilmiyorum ki değer mi kafam karıştı vallaAdam dengesiz. Onun sevip sevmedigini net bilmediginiz icin sizde de bagimlilik olur. Aslinda sizinki de sevgi degil. Gelgitli davranislar dengenizi bozdugu icin sevgi sanirsiniz. Ugrasmaya degmez. Bu tipler insanin psikolojisini bozar.
Var mıdır bir deneyiminiz?Sadece başlığa bakarak yazıyorum kaçarak uzaklaşın
Hahahha koç burçları da zor olur diyorlar:))Akrep erkekle bir defa flort ettim o da 1 hafta sürdü.Bence çok içten pazarlikliydi ve uyuzun tekiydi calla katlanamadim kendisine... Ama yukselen burcta çok etkili onu ogren.
Yukselenim akrepmiş benim de. Ben de diyorum koç burcuyum ama bu uyuzluk bana nereden geliyor.
Tabı genellememek lazım insanları buna göre yargılamamak lazım ama bir gün herkes bu burçların etkisi olduğuna inanıcakGenelde burç yorumcuları iyi eşler olmadıklarını söyler
Akrep ve Boğa burcu erkeklerinin
Kendim gördüğüm örneklerde öyle çoğunlukla
bu çok doğru netlerdirAma eşim gayet nettir. Bir öyle bir böyle görmedim hiç.
Ne bileyim bugün için bile plan yapmıştık yılbaşı için de öyle yazsa yazardı diyorum aramıyorum ben de çünkü kendimi ifade etmeye çalıştım çokça anlamak istemedi ben de bıraktım dönmez gibime geliyor zaten hayır dönse bi konuşsak yok gel konuşalım bile demiyorBenim nişanlım da akrep üstelik yükseleni de akrep, sizi çok iyi anlıyorum. Bu tarz dönemler geçirdim ben de.. Kendi haline bıraktım ve asla üstelemedim öyle zamanlarda. Çünkü üsteledikçe sarpa sarıyordu. Ama bi kez size güvenirse ve birlikte eğlenebildiğinizi görürse de tadından yenmez bence akrep erkeği:))
Başak ben de:)Benim burcum terazi. Sizin burcunuz ne?
Kim anlaşıyor şunlarla zaten bir bilsek..Ben akrep kadınlarından çok çekiyorum o yüzden artık akreplerden uzak durma kararı aldım. Akrep arkadaşlar yanlış anlamasın ben anlaşamıyorum.
Not: Burcum boğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?