Akrep erkeği????

Törpüleyim de herseyde bu kadar inat olursa kim dayanır ki kız er kıskan ama uzatma yani

Ben de çok düşmemeye çalıştım işte üstüne o kadar anlatmaya çalıştım anlamadıysa kendi bilir dedim yani dışardan:/ tabı hala aklımda özledim fln

Ne kadar zamandır böyle?

Biraz daha açabilir miyiz yorumunuzu valla çok iyi olur
Canım benmde böyle anlattığım gibî bir.erkek arkadaşım vardı ..elinden bis ey gelmezdi çaba yok kaçar kaçar.giderdi..aradan bi hafta 10 gün geçmeden kapımda biterdi..sadece üstüne gitme arayıp sorma ...

Öyle yapıyorum zaten gelip konuşmak ister mi sizce yani bu sorunları?

Ben de çok düşmemeye çalıştım işte üstüne o kadar anlatmaya çalıştım anlamadıysa kendi bilir dedim yani dışardan:/ tabı hala aklımda özledim fln
Geçiyor canım ya özlem de geçiyor sevgi de
Sana nacizane tavsiyem sana değer verene değer ver sev yoksa hep senden gider mutsuz olursun
Erkekler çok egoist artık herkes benim peşimde koşsun istiyor .o yüzden dengesiz davranıyor .bu tip insanlara prim verme
Seni sen olduğun için seven değer veren seni dünyada kimseye değişmeyecek bir adam bul .ancak böyle mutlu olabilirsin.
Değmeyecek seni üzen yıpratan erkeklerden uzak dur.kendi değerini düşürme yalnızda kalsan üzülsende inan bana yanlış bir ilişki içinde olmaktansa dik dur .bu saatten sonra arama sorma yok ol onun hayatından.pişmsn olan kendisi olur .

Erkek arkadaşım akrep bende akrebim ki benim yükselenim ikizler
Hangi taraf yapıcı ılıman derseniz o tabiki de kavgaları alttan alır yapıcı davranır ha ama öküzdür romatik hiç değildir seni seviyorum derken bile içinden mırıldanır ben duyamam bile:)
Kıskançtır ama aşırı değil, ben daha psikopatça kıskanırım. Bence akrep erkeği iyidir ya merhametlidir.

Kim anlaşıyor şunlarla zaten bir bilsek..

Esim akrep burcu.
Supheci irdeler arastirir seni. Ama belli etmez. Cok kiskanctir belli etmez. Ben kiskanc olmadigini zannediyordum.
Mesela bu konuda hic sıkıntı yok onun sirri da bence benim her konuda ona karsi acik olmam gizlilik yok gizem yok kiskanacak hicbisey yok. Dolayisi ile kiskanmaz.

Bak bu konuda dogru umursamaz sabirli olursan doner.

Sadece burcunun bilmek yetmez yükseleni nedir oda cok önemli. Ayrıca kıskanç olmayan bir akrep ben zaten hic görmedim o Sizin geri adım atmanızı bekliyordur

Sadece burcunun bilmek yetmez yükseleni nedir oda cok önemli. Ayrıca kıskanç olmayan bir akrep ben zaten hic görmedim o Sizin geri adım atmanızı bekliyordur
1 hafta ıcınde bısey yazdı bana bı konu hakkında napıyosun fln dıye degıl ama diğer günde ben aradım bı sey sormak ıcın soguk konustu azcık tartıstık aramıcam bıdaha senı dedım ki aramam bıdaha

Yalniz bana basak kadinina akrep erkegi pek uygun gibi gelmedi.
Neden ki?
ne güzel daha mutlu olursunuz inşallah

İnşallah haftalar almaz dönmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…