- 25 Temmuz 2016
- 380
- 313
- 33
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
Sizin şansınıza iyileri denk gelmiş şanslısınızAaa kızlar yapmayın ya
Biraz hımbıldır,tembeldir,odundur falan ama iyidir be :)
Değil mi yoksa 10 sene oldu kıllandırmayın beni şimdi :)
Törpüleyim de herseyde bu kadar inat olursa kim dayanır ki kız er kıskan ama uzatma yaniİnat, kıskançlık, cinsellik= Akrep. Bütün özellikleri taşıyorsa çok zor bi adamdır vallahi. Ya siz anlayışlı olup adamı zaman içinde törpüleyeceksiniz yada böylece bırakacaksınız bitecek.
Ben de çok düşmemeye çalıştım işte üstüne o kadar anlatmaya çalıştım anlamadıysa kendi bilir dedim yani dışardan:/ tabı hala aklımda özledim flnAkrep makrep anlamam beni üzüyorsa yol veririm .aramaynı aramam net.
Acı çekmeye gelmedim dünyaya.ben neden kendimi parçalayım?ilişki karşılık fedakarlık üstüne kuruludur.tek tarafın ittirmesiyle olmaz
Şimdi erkekler rahata alıştı kız gibi nazlanıyorlar .aramaysyım kız düşsün peşime vs egoistçe davranıyorlar bir kızı etkilediklerini düşündüğünde
Oyuna gelmem valla ne kadar ilgi verirse o kadar ilgi görür
Ben oğlak burcu kadını
Burçlarada pek inanmam ayrıca:)
Biraz daha açabilir miyiz yorumunuzu valla çok iyi olurEvet akrep...o kedi geri gelecek bekle...
Ne kadar zamandır böyle?Aynı benzer şeyler .... çok seviyormuş ilgiliymiş gibi vs... mesela her sabah gözümü açtığımda o çoktan günaydın yazmış olurdu bütün gün de o yazar arardı ama kıskançlık yoktu sadece sonra saçma sapan birşeye kızdı 1 hafta aramadı sormadı görüşmedik. Açıkçası ben bi erkeğin bu kadar mükemmel olacağına inanmadığım için de heryerden sildim kendisini veeeee 15 gün demedi yine o yazdı ne oldu böyle bize gibisinden bende görüşmek istemediğimi söyledim şimdi görüşmüyoruz.
Canım benmde böyle anlattığım gibî bir.erkek arkadaşım vardı ..elinden bis ey gelmezdi çaba yok kaçar kaçar.giderdi..aradan bi hafta 10 gün geçmeden kapımda biterdi..sadece üstüne gitme arayıp sorma ...Biraz daha açabilir miyiz yorumunuzu valla çok iyi olur
Öyle yapıyorum zaten gelip konuşmak ister mi sizce yani bu sorunları?Canım benmde böyle anlattığım gibî bir.erkek arkadaşım vardı ..elinden bis ey gelmezdi çaba yok kaçar kaçar.giderdi..aradan bi hafta 10 gün geçmeden kapımda biterdi..sadece üstüne gitme arayıp sorma ...
Geçiyor canım ya özlem de geçiyor sevgi deBen de çok düşmemeye çalıştım işte üstüne o kadar anlatmaya çalıştım anlamadıysa kendi bilir dedim yani dışardan:/ tabı hala aklımda özledim fln
1 hafta önxe yazdı işte neden böyle olduk biz falan diye bende görüşmeye gerek yok artık dedim ama yazar yine diye düşünüyorum.Ne kadar zamandır böyle?
Ne kadardır berabersiniz ...çünkü bağımlı olması ve sevmesi de onemliÖyle yapıyorum zaten gelip konuşmak ister mi sizce yani bu sorunları?
Adı konmuş birşey yok 1.5 senedir tanışıyoruz önceden arkadaştık 1 aydır yakınız her hafta en az 2 kere görüşürdükNe kadardır berabersiniz ...çünkü bağımlı olması ve sevmesi de onemli
Görüşmeyelim dediğinizde tepki vermedi mi?1 hafta önxe yazdı işte neden böyle olduk biz falan diye bende görüşmeye gerek yok artık dedim ama yazar yine diye düşünüyorum.
Kim anlaşıyor şunlarla zaten bir bilsek..
Canım benmde böyle anlattığım gibî bir.erkek arkadaşım vardı ..elinden bis ey gelmezdi çaba yok kaçar kaçar.giderdi..aradan bi hafta 10 gün geçmeden kapımda biterdi..sadece üstüne gitme arayıp sorma ...
Sadece burcunun bilmek yetmez yükseleni nedir oda cok önemli. Ayrıca kıskanç olmayan bir akrep ben zaten hic görmedim o Sizin geri adım atmanızı bekliyorduriyi geceler hanımlar.
Bir akrep erkeği tanıyosunuz uyuz mu uyuz ama baktıkça içinizin gittiği çok iyi anlaştığınız. Çoğu şeyi konuşabildiğiniz. Bazen arayıp bazen aramayan bazen ilgili bazen ilgisiz. Bir yanı gizemli bir yanı sanki açık. Çok güzel seven( dokunsal olarak) aşık gibi davranan fln fln fln... ve bir anda patt!! Umursamaz sandığımız adam gizli kıskanç çıkıyor. Sizi yanlış anlıyor kızıyor ve aşırı konuyu uzatıyor. Siz de inat suçlu değilsiniz açıklıyorsunuz anlamıyor. 1 haftadır konuşulmadı ve bir sürü planlarımız vardı yalan oldubaşka birini buldu diye kurdukça kuruyorum. Hoşlanan insan bu kadar konuşmamazlık yapmaz bu kadar umursamaz olmaz bence
Biliyorum çogunuz bu burç olaylarını saçma buluyor ama işte fikirlerinizi tecrübelerinizi bir sorayım dedim tesekkürler simdiden iyi geceler herkese..
1 hafta ıcınde bısey yazdı bana bı konu hakkında napıyosun fln dıye degıl ama diğer günde ben aradım bı sey sormak ıcın soguk konustu azcık tartıstık aramıcam bıdaha senı dedım ki aramam bıdahaSadece burcunun bilmek yetmez yükseleni nedir oda cok önemli. Ayrıca kıskanç olmayan bir akrep ben zaten hic görmedim o Sizin geri adım atmanızı bekliyordur
Yalniz bana basak kadinina akrep erkegi pek uygun gibi gelmedi.
ne güzel daha mutlu olursunuz inşallahErkek arkadaşım akrep bende akrebim ki benim yükselenim ikizler
Hangi taraf yapıcı ılıman derseniz o tabiki de kavgaları alttan alır yapıcı davranır ha ama öküzdür romatik hiç değildir seni seviyorum derken bile içinden mırıldanır ben duyamam bile:)
Kıskançtır ama aşırı değil, ben daha psikopatça kıskanırım. Bence akrep erkeği iyidir ya merhametlidir.
Neden ki?Yalniz bana basak kadinina akrep erkegi pek uygun gibi gelmedi.
İnşallah haftalar almaz dönmesiEsim akrep burcu.
Supheci irdeler arastirir seni. Ama belli etmez. Cok kiskanctir belli etmez. Ben kiskanc olmadigini zannediyordum.
Mesela bu konuda hic sıkıntı yok onun sirri da bence benim her konuda ona karsi acik olmam gizlilik yok gizem yok kiskanacak hicbisey yok. Dolayisi ile kiskanmaz.
Bak bu konuda dogru umursamaz sabirli olursan doner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?