Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Erkeği !!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Juliet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
J

Juliet

Ziyaretçi
AKREP ERKEĞİ

Akrep burcunda doğan bir erkeğe yakınlık duyuyor veya onu seviyorsanız hem mutlu hemde mutsuz olabilirsiniz. Sizi sevecek, üstünüze düşecek erkek aynı zamanda da bir hayli üzülmenize de sebep olacaktır.

YİNE GÖZLER

Bu erkeğin gözleri güzel veya çirkin olabilir. Fakat mesele gözün yeşili veya uzun kirpiklisi değildir. Herşeyden önce bu erkek nasıl bakacağını bilir. Yani tam anlamıyla etkilidir bu gözler. Erkek size baktığında içinizin titrediğini hissedersiniz. Böyle bir bakışın sizi bir anda büyülemesi de kabildir. Sizinle konuşmakdan büyük zevk duyacaktır. Ama iş his konusuna gelince sözlerini esirgediğini göreceksiniz. Sizi belki deli gibi sevecektir ama bunu söylemeye yanaşmayacaktır. Çünkü bu adamın hisleri fazla derindir ve yanılmakdan kırılmakdan da korkmaktadır. Ender olarak hislerini açıklar o. Bir terazi tipi gibi uzun uzun aşkını anlatmaz. Fakat duyacağınız birkaç kelime mutlulukdan soluğunuzun kesilmesine de sebep olabilir.

ARANILAN ERKEK

Akrep Burcundan doğan erkek, kadınlar tarafından çok beğenilen bir tiptir. O analizci kafası sayesinde karşısındaki insanı çabucak inceler ve anlar. Kendince bir karara varır. O bir anda zayıf taraflarınızı, özelliklerinizi sezebilir. Ondan sonra da erkek, bu bilgiden yararlanarak sizi ele geçirmek için bir plan yapar. Bu planda kısa sürede belki 5 dakikada hazırlanabilir. Akrep burcundan doğan erkek için "Cazibeli, Tehlikeli bir tip " denilir.

ÇAPKINLIK

Bu burçda doğan erkek çapkındır. Hayatında daima bir kadın olmalıdır. Hem bu kadınla arasında her türlü ilişkide kurulmalıdır. Onun ilk tanıdığı kadınla evlenmesi pek ender görünen bir durumdur. O, pek çok sevgili değiştirecek ve sonunda evlenecektir.

İÇKİ

Bu burcun erkeklerinin çoğu içkiye düşkündür. Onlar hem yemeği hem içmeyi severler. Çoğuda içtiği zaman daha neşeli daha konuşkan, daha cana yakın olur. İçki yüzünden daha da şüpheci ve kıskanç olacaktır.

DİKKAT ÇEKME

Bu erkek, kadını kıskanmakla beraber hayatta yükselmeyi isteyen, dikkati çekmeyi arzulayan bir tiptir. Onun için kıskanmakla birlikte eşini beğenmelerinden ona hayran olmalarından da hoşlanır. Bir taraftanda kadının huzurunu kaçırmaya da devam eder.

RAHAT BİR HAYAT

Bu burçdan doğan erkek, herşeyin iyisini ister. Kendisi için lüx bir hayat arzular. Maddi bakımdan karısını rahat ettirir. Ancak evliliğin maddi rahat getirmesine karşılık his bakımından kadını yine mutsuzluğa götürür.

İNATÇILIK

Akrep burcundan doğan erkek, inatçıdır. Onun bu inadıylada başa çıkmaya imkan yoktur. Bu erkeğin damarına basmamalısınız. Siz bu erkekle geçinmek istiyorsanız sözlerine itiraz etmeyin ve damarına da basmayın. Çünkü günlerce başınızın etini yemesi ihtimali de vardır.

PARA

Bu erkek için para çok önemlidir. Paraya değer vermezseniz onu çok şaşırtır, hemde şüphelendirirsiniz. Çünkü rol yaptığınızı sanacaktır. Onun için madde çok kıymetlidir. O çok hisli olmakla birlikte herşeyi parayla ölçmeye de kalkabilir. O her paralı kimsenin değerli olmadığını geç anlayacaktır.

paylaşım için tşkler a.s. tamda benım heriff ozelıkler birebir aynısı yani..
kartları açık oynamazlar canım burası çok dogru,kırılmaktan incinmekten korkarlar.

Akrep Burcundan doğan erkek, kadınlar tarafından çok beğenilen bir tiptir. O analizci kafası sayesinde karşısındaki insanı çabucak inceler ve anlar. Kendince bir karara varır. O bir anda zayıf taraflarınızı, özelliklerinizi sezebilir.

bu kadar olur ya

hemen hemen hepsi dooru yaaa ama akrep erkeğnin her yerde bastıra bastıra çapkın olduğunun söylenmesi tek eşliliğn onlara göre olmadığnın vurgulanması beni deli ediyooooooo!!! :olmaz:

Akrep Burcundan doğan erkek, kadınlar tarafından çok beğenilen bir tiptir. O analizci kafası sayesinde karşısındaki insanı çabucak inceler ve anlar. Kendince bir karara varır. O bir anda zayıf taraflarınızı, özelliklerinizi sezebilir.

"dışı seni içi beni yakar" dediklerinden yani arkadaşlar..
benim gibi salak naniknanik bayanlar dışardan görüntüsüne kanıp evlenirleri sonra da dünyaları kararır, psikolojileri bozulur, neredeyse kafayı yemek üzere iken onca tehtidi gözardı eder ve cesaretlerini toplayıp, ayrılırlar. :hooray:

benim gibi salak naniknanik bayanlar dışardan görüntüsüne kanıp evlenirleri sonra da dünyaları kararır, psikolojileri bozulur, neredeyse kafayı yemek üzere iken onca tehtidi gözardı eder ve cesaretlerini toplayıp, ayrılırlar. :hooray:
delikafadulden korkutmaa

akrepler iyidir:roflol:

Ayy o kadar kötümü yaaa bende akrebimle evlilik aşamasındayım evt türlü türlü huyları gıcıklıkları vardır ama sevimli yaa bişi yapmass :1ninca:korkutma cidden :(( Naptı seninkii merak ettm bilmiyorumkismile

kızlar ya korkutmayın benim sevgilim de akrep burcu ama. hem her akrep burcunun gözü dışarda diye bişey yok.

sevgilimi geçtim bi arkadaşım var akrep burcu erkek. sevgilisine çok sadık. başka kızlara baktığını görmedim bile -ki okulla geziye gittiğimizde bile. kendi halindeydi yanii çokta dikkat ettim akrep olduğunu bildiğim için.

akrep burcu için sadakat çook önemlidir diyolar. bence gerçekten seven akrep erkeğinin gözü başkasını görmez. o bahsedilen sevgilisi olmayanlar için olabilir. kaydirigubbakcemile3

bu kıskançlık mevzuu ne çözemedim..kimi neyi kıskanır?niye kıskandıralım?evli ya da sevgili olunca kıskanma olayı neden farklı olsun?

Eşim akrep biraz uyuzdur kaydirigubbakcemile3
Sevgiliyken çoook kıskançtı.Şimdide öyle ama her zamn ortaya çıkmaz.
Herşeyi içinde yaşar bişi anlatmaz sıkıntısını bile.
"Parası varsa cömerttir" çok doğru.Cafeye giderdik sevgiliyken gelen giden arkadaşlar oturur yanımıza yer içer çeker giderler bizimki öderdi hep.Ben (başak burcuyum) söyleyince bak gereksiz yapma böyle şeyler kızar çıkarcı der bana sonra yine benim lafıma gelir ama geçççç
kendinden çok önce beni düşünür,ailesine çok düşkündür.
"dışı seni içi beni yaakr" evet ama illahlah ettirmek konusunda.
Sadık ve kensinlikle ve kesinlikle gözü dışarda değil sevgiliyken bile öyleydi.
Şimdi ise bebeğimiz olacak ve kara kara düşünüyor nasıl yetişicez,garibim o kadar çok çalışıyor ki
Ve ve unutuyordum ÇOOOK ıNATÇIDIR.ınatla kattiyen birşey yaptıramazsınız.Tatlı dille arka kapıdan girerek çözüyorum işi aklinialirimsmile.

Sanırım istediği şeye tam anlamıyla sahip olamadığı için içinde bir takım şüphe-endişe barındırıyorlar.Bu yüzden kısıtlayıcı ve kıskançlık huyları ortaya çıkıyor.
:lepi:
Evet aynen öyleydi bizimkide... yerimseniben

Sanırım istediği şeye tam anlamıyla sahip olamadığı için içinde bir takım şüphe-endişe barındırıyorlar.Bu yüzden kısıtlayıcı ve kıskançlık huyları ortaya çıkıyor.

mesela şu mini eteği giyme der sen karışma giyeceğim dersin,onun istedği olmadığı içinde huzursuzluk çıkıyor o galiba?siz peki neler yüzünden kısıtlanırsınız?

Aslında detaylıca yazmıştım ama bu konuyu açabiliriz.Akrep erkeği birşeyleri kontrol altında tutmak ister.Yani nereye gittiniz,napıyorsunuz,bunları bilmek ister.Çoğu kez size sormak yerine takip eder ya da ettirir.Bu adam sevdiği kadına tam anlamıyla sahip olamadığı zaman içinde şüphe taşıyor gibi hissediyorume ben.Sizin kendinizi sadece ona ait olduğunuzu hissettirmeniz gerek.Bunu başarırsanız giydiğiniz eteğe karışağını pek sanmam.Hani içindeki o merakı ve bazı şeyleri sizinle yaşama isteği ağır basıyor.Bu yüzden sizin sadece ona ait olmanız gerektiğini düşünüyor.Belkide kaybetmekten korkuyor.Her akrep erkeği aynı olmaz ama geneli ortak özellikler barındırır.Kıskandırmayın derken.Bunu bizzat denemiş birisi olarak,resmen ortada kaldım.Bu adam kıskandırılmaya kesinlikle gelemiyor.Ufak bir oyun yapalım derken ilişki biranda bitebilir.

Benim akrebim de renk takıntısı var.Kıyafetlerinde ilk renklere önem veriyor.Ne giydiğinin önemi yok.Ama ne renk giydiğinin önemi var onun için.Sürekli olarak üzerinde kahve-lacivert-siyah bu üçlüyü görüyorum.Yükseleni de akrep benimkisinin.Sakın inatlaşmayın.Oturup zırlamanın bu adam üzerinde bir etkisi yok.Kanıtlanmıştır.
Aynı yaa siyah tan içime öğğ geldi artık.Kendime ne alsam ilk siyahı gösteriyor surat asıyor siyah alırsam havalra uçuyor.kendisi de tabi sürekli siyah giymek istiyor.zaten karakaş karagöz kendisi de.Ve duygu sömürüsü yapıp iyi rol kesince ağlayınca dayanamıyor tabi her zamn yemiyor çok yapınca tesir etmiyor kaydirigubbakcemile3

bunu neden soruyorum yükselenim akrep ve özelliklerini özburcum olan aslandan fazla taşıyorum..ilgimi çekende bir akrep.sürekli olarak birarada olma isteği var galiba acaba güvensizliktenmi?yoksa 7/24 dipdibe yaşamak keyifmi veriyor anlamadım..birazda itaat bekleyen dediğini yaptırma konusunda zorbalıkları var sanırım..sizi çevreden soyutlamaya çalışıyorlar(özellikle erkeklerden).hiç bu denli sadakat takıntısı insanlar görmemiştim..sizinkilerin kıskançlıkları nasıl koyafet yönündemi yoksa diğer erkek arkadaşalr vs falanmı?

bunu neden soruyorum yükselenim akrep ve özelliklerini özburcum olan aslandan fazla taşıyorum..ilgimi çekende bir akrep.sürekli olarak birarada olma isteği var galiba acaba güvensizliktenmi?yoksa 7/24 dipdibe yaşamak keyifmi veriyor anlamadım..birazda itaat bekleyen dediğini yaptırma konusunda zorbalıkları var sanırım..sizi çevreden soyutlamaya çalışıyorlar(özellikle erkeklerden).hiç bu denli sadakat takıntısı insanlar görmemiştim..sizinkilerin kıskançlıkları nasıl koyafet yönündemi yoksa diğer erkek arkadaşalr vs falanmı?
ben hemen atladım kaydirigubbakcemile3
Hem kıyafet (tabi istedii tarzda giyinirsen o zaman hiiiç karışmıyor) özellikle çevre.Eskidende şimdide face de bile yasak eski sınıf ark. eklemek.Sevgliyken sanki öteki erkekler saldırıcakmış gibi kollardı kalkan gib.Şmdi ise deişti deişti derken yine aynı ama para ev geçindirme düşündüünden bol bol ne etrafa bakıcak hali kaldı ne bişi

ve şeyi unuttum bi kere alt komşunun 4-5 yaşındaki oğlu dudaımdan yanlışlıkla öptü diye çocuğu zor elinden aldık.kucaıma bile almamı istemiyordu.kız ark bile kıskanırdı.Mesela bi ortamda hep beraber ark.layız biraz ilgilenmesem buz gibi olur surat asardı,neden başkalarıyla konuşmuşum o benden biraz uzak kalmış kafamçokkarıştı kanser ederdi beni hep.Hatta halamın oğlu abime bile sarıldıımda suratı sapsarı olurdu

ve şeyi unuttum bi kere alt komşunun 4-5 yaşındaki oğlu dudaımdan yanlışlıkla öptü diye çocuğu zor elinden aldık.kucaıma bile almamı istemiyordu.kız ark bile kıskanırdı.Mesela bi ortamda hep beraber ark.layız biraz ilgilenmesem buz gibi olur surat asardı,neden başkalarıyla konuşmuşum o benden biraz uzak kalmış kafamçokkarıştı kanser ederdi beni hep.Hatta halamın oğlu abime bile sarıldıımda suratı sapsarı olurdu

birşeyi tutundularmı aşırı bağlılık gösteriyorlar sanırım..biraz fazla düşkünlük gösteriyor ve ilgi isteği var..sevgileride böyle boğucu oluyor..o yüzden olağanüstü bir sadakat bekliyorlar..

Ay beniim akrepde manyk psikopat kendisinin üstüne mnyk tanımam bigün burgerda oturuoruz yemek yiyoruz küçücük bi çocuk var karşı masamızda annesi var yanındada çocuk bana öpücük attı gülüyo böyle oyun yapıyor bende uzaktan hanimiş ona yaptım çocuğa demezmi çevir lan kafanı bakma bebişcik daha 4 yaşında falan :1ninca: annesi şok oldu zaten bende aldım nasibimi bakmasın niye bakıyo diyo bide sanki koskoca adam asılmış bana ben bu adamla nasıl 3 yıldır birlikteyim yaaabilmiyorumkismile bidee acaip inat yaa beni en çok yoran bu oldu hep onun dediği olcak bikerede o haksız olsun olmazkii ne yapar eder çıkar üste :delphin: severken çok tatlı bakıyo ama bee:asigim:

Akrep erkeği ile ilgili şunları söyleyebiliri. Çıkmıştım akrep herifiyle :D

Kıskanç, libidosu yüksek, sadık ve sahiplenici, gizemi asla sevmez yani herşeyinizi anlatacaksınız ona herşeyinizi, sürekli haberi olacak hatta o gün ne yaptığınızı falan hep anlatacaksınız, anlatmadığınız zaman onu sevmediğinizi, ona güvenmediğinizi ciddi ciddi düşünür ve kavga eder sizinle, siz anlatmazsanız eğer mutlaka öğrenir, takip eder veya takip ettirir ama çok da cömerttir, hediye almayı sürprizler yapmayı,gezmeyi,gezdirmeyi,yedirmeyi çok sever,ailesine feci düşkündür ve kesinlikle kıskandırmaya çalışmayın çeker gider valla hiç bakmaz gider.....

Son düzenleme:
akrepler farklıdır diyorum bir koç kadını olarakbaskın karakterımdır aslında ama onun yanında öz benlıgıme bayan olmayı anlıyorum sorumluluklarını fazlasıyla bılır evet yakınızda sıze sevdıgını gösterır cumlelerde degıl ıcınde yasar bakısına elını tutusunda sacını oksayısında hıssedersın onun senın ıcın neler hıssettıgını ,
iyi bir analizci olduğumu düşünürüm kendı hayatımda uygulayamasamda her zaman kesınlıkle yüzyüze tartısma yapın eger bır konuda uzlasmak ıstersenız , yuzune baka baka ayrılın hatta telefonda sosyal alanlarda değil onun yüzündeki gözündekı şeylerı görün ,
sevgi ve emekle evlilik aşamasına getiremesenız bıle inanın onun için farklı bır yerde olursunuz ..
hayatlarında herzaman bırılerı olduğu için bundan vazgecmesı farklı bır pencereden bakması zaman olcak sizi yoracak , eğer onunla uğrasacak emek edecek halınız yoksa akrep dedıgı anda uzaklasın derim.
çirkinde olsa güzelde olsa bu adamlarda başka bır hava var onun nedenı de çok güçlü grünmeye çalışmasından kaynaklı oldugunu bilin su grubu olan bu burc aslında ateş gibi görünür ama içinde sert kabugunun dısında yumuşak dingin bir su vardır.
ama zordur gerçekten çok zor
ondan çok duymassınız sevdıgını davranıslarında görbilirsiniz herşekilde aslında

ben onu çok sevıyoum 29 yasınadyım ılk kez bu kadar tutkulu bu kadar kalbımın rıtmını değiştiren biri oldu hayatımda hem baharım oldu hem kısım hem yazım oldu çok acı içinde kaldım hiçbirşey kolay olmadı hatta sonu olmadı , olmasını isterdim fakat nasip bazı şeyler gerçekten önümüze çıkan engeller Allah'ın bızım onun nasıbı olmadıgımız ıcın yolumuz ayrılıyor.
onu öyle tarıfsız seviyorum gel dese gıderım öl dese ölebilirim belki bu kelımlerı sadece abartı olarak dusunen bırıyımdır normalde ama gerçekk

Back
X